- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Çok teşekkür ederim. Gerçekten zor. Kardeşim zor bir çocukluk geçirdi, gariban bir çocukÇooook üzüldüm
Allah yardımcınız olsun
Keşke bir şeyler bilebilseydim konuyla ilgili
Nası yardım etmek isterim size bilseniz
Tüm dualarım sizinle
Allah'ım korusun kardeşinizi
Elimden geldiğince paylaştım. Ama saçlarını kazitmis gitmeden önce, baya da zayıflamış. Fotoğraflarinda hep mutlu ve sağlıklı görünüyor o yüzden pek taniyamazlar gibi geliyorTüm sosyal medya da resmini yayınlasanız
Bir tek bu geldi aklıma
İnstagramda bi sayfa var shop yapıyor. Ona yazın bu hale getirmesi için belki işe yarar. Okey derseniz özelden adını atayım.Elimden geldiğince paylaştım. Ama saçlarını kazitmis gitmeden önce, baya da zayıflamış. Fotoğraflarinda hep mutlu ve sağlıklı görünüyor o yüzden pek taniyamazlar gibi geliyor
İnstagramda bi sayfa var shop yapıyor. Ona yazın bu hale getirmesi için belki işe yarar. Okey derseniz özelden adını atayım.
Sevgi izi yaptirabilecegimiz gibi degil, gidip geliyor kafası. Yani anlatması çok zor bir yapısı var. Sürekli müzik dinler, okur, felsefe sever, bizim neden var olduğumuzu sorgular. Gerçekten çok hassas.. ilaçlarını kullandığında sorun yok ama hep mutsuz, beş dakika mutluysa beş dakika sonra yüzü düşüyor.. normal sohbet eder, sadece hayattan ümidini kesmiş gibi. Hayat sevinci yok.. doktorlar malum, yüksek meblağ odemedikten sonra pek bir iş yapmıyorlar. Hastaneye yatırmak istedik dedik evden kaçıyor vs vs. Doktor o bizden sağlıklı yeaaaa biseyi yok dedi yolladi.Allah yardım etsin canım benim kendini üzmemeye çalış hamile halinle yazık sana da yaa.. Reşit olunca polisler de bir şey yapamıyor. Hastaneye yatırıp tedavi imkanı olmaz mı acaba ya...
Çok sevinirim gerçekten.. ben Avrupa yakasındayim. Gebelikten dolayı yoğun mide bulantısı yaşadığım için sürekli gidip gelemiyorumAnadolu yakasında oturuyorum eşimle sık sık kadıköy'e geçeriz ve uzun süre de gezeriz. Özelden kardeşinizin fotoğrafını gönderebilirseniz belki denk geliriz, bilgimiz olur.
Allah yardımcınız olsun, inşallah sağ salim bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?