Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Elimden geleni yaparım, eşimde aynı şekilde mesela yarın Kadıköy planımız vardı tam da, özelden fotoğraf gönderin bana telefonuma kaydederim ben. İnşallah denk geliriz.

Çok eskimiş onarılması gereken fotoları falan da yapıyor. Yardım eder diye düşünüyorum iyi bir shop kullanıcısı. Hem yayınlıyorda belki faydası da olur.

Allah yardimciniz olsun bulununca sevgi izi yaptirin hemen ayrica sosyal medyalarda resmini yayin ulasilabilecek numarada yazin kisa surede bulunur bizim insanimiz bu konularda cok duyarli oluyor,cok uzuldum

Bu mutlu zamanlarından ki halı.. anne ve babamız ben 7 kardeşim 5 yaşındayken bosandi..ben anne tarafinda, kendisi yurtta büyüdü belli zamana kadar..babamda kalacaktı ama anneannem babamın kardeşime bakmadığını ve hep sokaklarda gezdiğini görünce kaymakamlığa gidip yurda alınmasını talep etmiş.. 8-9 yaşından 15 yaşına kadar yurtta kaldı.anneannem her yaz yanına aldı, sürekli ilgilendi sırf babama vermediler diye. Ama yurtta kötü şeyler yaşamış, anneanneme hiç soylememis. Ondan yaşça büyük çocuklar küçük çocukları sürekli dövmüş, paralarını ellerinden almışlar. Kardeşim yurttan kaçmaya yeltenince ormanda kalmış birkaç gece kaybolmuş .. vs vs vs ve daha niceleri.. anneannem bunları öğrenince kriz geçirdi neden söylemedin diye. Ama iş işten geçmişti.. o yüzden şimdi gerçekten pazar gününden beri hayatım resmen zehir oldu. Kardeşim benim için dünyanın herseyine bedel çünkü hayatı heba oldu. Çocukluğundan ettiler şimdi yetişkin ama içinde ne acılar taşıyor. Belki de hiçbir zaman normal hissedemeyecek ama en azından bizimle olsun, sağ olsun. Yani böyle duygu sömürüsü yapıyormuşum gibi oluyor ama.. gerçekten bulmam gerek ve anne babalar, arkasında duramayacaksaniz çocuk yapmayın. Kardeşimin yurttan olan arkadaşlarınin çoğu hapiste. Birkaç tanesi memur olmuş tek başına ayakta durmaya çalışıyorlar ama ailesiz, yalnız... Çocuk isteyen çoğu kişi kendi mutluluğu için istiyor, ya da kocasıyla arası kötü ikinci üçüncü çocuğu yapıyorlar düzelsin evlilik diye. Yapmayın, ilişkiniz sağlam değilse çocuk yapmayın.. ay gerçekten çok doluyum. Ne yazdım? Anlaşılır mı yazdım? Bilmiyorum ama olan çocuklara oluyor.. tıpkı kardeşime olduğu gibi. Ben yine şanslıydim

Eklentiler

• Screenshot_20190322-165731~2.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 408

Telefonum biraz sorunlu olduğu için tüm mesajları goremiyorum sanırım ama genel atayım...1.85 boyunda esmer donuk buğday tenli. Biraz boynu eğik yürür.. Fırat ismi muhtemelen gündüz bir yerde uyuyor gece cikiyordur diye tahmin ediyorum..

Eklentiler

• Screenshot_20190130-020144.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 400
Allah yardimciniz olsun bulununca sevgi izi yaptirin hemen ayrica sosyal medyalarda resmini yayin ulasilabilecek numarada yazin kisa surede bulunur bizim insanimiz bu konularda cok duyarli oluyor,cok uzuldum
Sosyal medyada nerede paylasabilirim bilmiyorum ki kendi sayfamda paylaşsam herkes Aydın'dan. Yüksek ihtimal İstanbul'da ..

ah kıyamam...
allah yardımcınız olsun.
twitter dan gazetecilere vs dm atın, etiketleyip paylaşın.
hatta ortak bir hashtag oluşturursanız belki buradan da paylaşan olur.
eksisözlükte de yazılırsa aynı etiket bulunma ihtimali artar.

Bakıyorum sürekli. O kadar çok kayıp var o kadar çok yardım isteyen var ki.bana sıra gelmez sanırım

Umarım en kısa sürede bulunur kardeşiniz. Üzüldüm.

Ekşi sözlükte ve twitterda fotoğraflı arama yapın. Buraya bile fotoğraf atmamışsınız. Sizin 2 3 tarifinizle kim nasıl tanısın? Konu fake mi nedir anlamadım.

Hah geçen sene kaçtığında bulduğumuzda böyleydi. Orada iyi hissetsin diye birkaç gün gezdirdik. Erenköy ruh ve sinir sağlığı merkezine görürdük. Sakinleştirici yapıp yolladılar çünkü doktorlara birSey anlatmıyor. Ama muhtemelen bu tipte üstünde eşofman üstü tarzı bol birşey olması gerekiyor..

Eklentiler

• Screenshot_20190322-172210~2.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 272
Ekşi sözlükte ve twitterda fotoğraflı arama yapın. Buraya bile fotoğraf atmamışsınız. Sizin 2 3 tarifinizle kim nasıl tanısın? Konu fake mi nedir anlamadım.
Fotoğraf paylaştım? Görünmüyor mu acaba? Ve ekstra olarak ne yapabilirim diye de soruyorum aslında. Zabıta merkezine gidip fotoğrafini versem denk geldiklerinde aramaları için, yardımcı olurlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…