Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Ekşi sözlükte ve twitterda fotoğraflı arama yapın. Buraya bile fotoğraf atmamışsınız. Sizin 2 3 tarifinizle kim nasıl tanısın? Konu fake mi nedir anlamadım.
Arkadaş resim attı. Bir önceki sayfa da var.
Kalimeeero çok üzüldüm. Müge anlı stüdyoya gelenleri geri çevirmiyormuş diye duymuştum. Oraya gidebilecek yakınınız varsa deneseniz bir şansınızı

burada yeni üyelik açıp yayınyalabilirsiniz. ekşisözlüğün yan sitesi. umarım kısa zamanda bulunur. üyelik açtıktan sonra yardımcı olurum isterseniz metinlerde. numara da paylaşırsınız zaten çoğu kullanıcı istanbuldan.

Aradılar dün sabah, olay hakkında bilgi aldılar isim bağışı ve fotoğraf istediler verdim. Sizi arayacağız beklemede kalın dediler olmadı en son öyle yapacağım.. derdimle insanları meşgul ediyorum farkındayım ama gerçekten aklıma birşey gelmiyor artık

Ekşi sözlükte ve twitterda fotoğraflı arama yapın. Buraya bile fotoğraf atmamışsınız. Sizin 2 3 tarifinizle kim nasıl tanısın? Konu fake mi nedir anlamadım.

Hic fake bir konuya benziyor mu allah askina?Kizin derdine bak bir de sizin söylediginize.Caresiz bir insan var karsimizda.

Eksisozluge uyeyim zaten yazar oldum mü olmadım mı bilmiyorum. Ayn
Bir türlu giriş yapamadım. Mail ve kullanıcı adı giriyorum mail geliyor ama mail yanlış diyeo

Eksisozluge uyeyim zaten yazar oldum mü olmadım mı bilmiyorum. Ayn

Bir türlu giriş yapamadım. Mail ve kullanıcı adı giriyorum mail geliyor ama mail yanlış diyeo
sözlükte yazar değilseniz otomatik giriş olmaz. baştan üye olmanız lazım duyuruya.

Resmini yayinlamaniz gerek .Ne yapabiliriz ki .
Paylaştım fotoğrafıni. Ben de fikir rica ediyorum zaten polise gittik hiçbir şey yapılmıyor. Geçen sene de otelde vs kalmış birkaç gün ona rağmen bunun aranması var denemişler... Kendimiz her otele Sora sıra resmini gösteren gösteren öğrendik kaldığı yerleri.. yine paylasayim bari fotoğrafini..

sözlükte yazar değilseniz otomatik giriş olmaz. baştan üye olmanız lazım duyuruya.
Yazar oldum mü olmadım mı bilmiyorum ama kullanıcı adım var. Ekşi sözlüğe giriş yapıyorum düzenli olarak ama ekşi duyuruya sıfırdan da üye oldum yine de giriş yapamadım. Eğer siz yapabiliyorsaniz siz benim için konuş açabilir misiniz bilgilerimizi versem..

İnşallah bulunur en yakın zamanda. Çok üzüldüm gerçekten. Kötü şeyler yaşamış. İçim gitti.
Başka şeylerden de supheleniyoruz taviz edilmiş bile olabilir.. ama anlatmıyor. Sadece siz benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz diyor çok güler yüzlü gözlerinin içi gulen bir çocuktu.. yurttan sonra değişti herşeyi.. ve biz yardımcı olamadık.. ben keşke daha büyük olsaydım ama işte ben de çocuktum

özelden yazabilirsiniz

..instagramdan falan #koyarak paylas#istanbul #kayiparaniyor #mugeanli falan diye herkes gorur ve cok cabuk yayilir #hastagleri fazlalastir yaz baska seyler dha bulunur en kisa zamanda
[/QUOTE]

Yatarak tedavi gormesi icin bir mahkeme karari cikartsaniz en azindan yeri belli olur, cok gecmis olsun.

Twitter da ahbap platformuna mesaj gonderdiniz mi? Sizin adiniza yazmak istemedim, donus yaparlar sayfalarinda paylasirlar.

emre kınay kadıköy belediye başkan adayı. kendisine instagramdan ulaşmayı da deneyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…