Öncelikle çok geçmiş olsun şifalar dilerim. İlacı kullanırken dalgalanma olabiliyor. Ben de ilaç kullanırken öyle oluyordum. Bir de sosyal kaygısı olan biriyseniz bu da etkileyebilir.merhabalar daha önce de bununla ilgili konu açmıştım.
travma sonrası kaygı bozukluğu dolayısıyla eylül ayından beri Lustral 50 mg kullandım 6 ay 2 ay 25 mg düşürdük doktor kontrolü ile ve 1 ay önce bıraktım. 1 ay boyunca iyiydim fakat 2 gün önce kalabalık bir misafir ağırladıktan sonra evim boşalınca üzerimde ağırlık iç huzursuzluk ağlama isteklerim başladı. 1 ay boyunca hap yoksunluğu yoktu neden o günden sonra oldu diye düşüncelere kapıldım. Nazar mı yoksa tesadüf mü bilemedim. bu şekilde hap kullanıp sonrasında duygu dalgalanması yaşayanlar var mı aranızda bu durum geçici mi bilgisi olanlara sormak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun şifalar dilerim. İlacı kullanırken dalgalanma olabiliyor. Ben de ilaç kullanırken öyle oluyordum. Bir de sosyal kaygısı olan biriyseniz bu da etkileyebilir.
Ben prozac bırakınca ağzıma edilmişti 1 ay kabus gibimerhabalar daha önce de bununla ilgili konu açmıştım.
travma sonrası kaygı bozukluğu dolayısıyla eylül ayından beri Lustral 50 mg kullandım 6 ay 2 ay 25 mg düşürdük doktor kontrolü ile ve 1 ay önce bıraktım. 1 ay boyunca iyiydim fakat 2 gün önce kalabalık bir misafir ağırladıktan sonra evim boşalınca üzerimde ağırlık iç huzursuzluk ağlama isteklerim başladı. 1 ay boyunca hap yoksunluğu yoktu neden o günden sonra oldu diye düşüncelere kapıldım. Nazar mı yoksa tesadüf mü bilemedim. bu şekilde hap kullanıp sonrasında duygu dalgalanması yaşayanlar var mı aranızda bu durum geçici mi bilgisi olanlara sormak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim
Ağlama hissi geliyorsa kendinizi bastırmayın ağlayıp rahatlayın. Bana da geliyorlar arada bir. Saçma sapan görünen şeylere bile ağladığım oluyor özellikle regl döneminde. Gününüz yaklaşıyor olabilir mi acaba? İlacı doktor kontrolünde mi bıraktınız?Çok teşekkür ederimşuan ilaç kullanmıyorum bıraktım 1 ay oldu. 1 ay sonra dalgalanma gelmesi normal mi. Şuan iç huzursuzluk mideme vuruyor boğazım düğümleniyor ağlamak istiyorum tuhaf bir şekilde
Sizede çok geçmiş olsun. Eğer bu süreç geçiyorsa iyi böyle devam ederse düşünemiyorumBen prozac bırakınca ağzıma edilmişti 1 ay kabus gibi
1-2 ay daha kötü gitti sonra düzeldi
Ağlıyorum zaten tutamıyorum. Yeni evliyim ailem aklıma geliyor ağlıyorum duygusal video görüyorum ağlıyorum çok saçma bir şekilde. Evet bugün regl oldum benimde aklıma geldi ama alakası olabilir mi ki? İlacı doktor kontrolü ile bıraktım şöyle oldu randevu bulamadığım için kendim kestim doktora gitseydim oda kesecekti gitmeden bıraktım.Ağlama hissi geliyorsa kendinizi bastırmayın ağlayıp rahatlayın. Bana da geliyorlar arada bir. Saçma sapan görünen şeylere bile ağladığım oluyor özellikle regl döneminde. Gününüz yaklaşıyor olabilir mi acaba? İlacı doktor kontrolünde mi bıraktınız?
Her şey üst üste gelmiş anlaşılan. Yeni evlenmişsiniz, ailenizi özlüyorsunuz ve regl de üstüne eklenmiş. Bütün bunların hepsi duygusallaşmaya sebep. Ne kadar süredir ilaç kullanmıştınız? Siz yine de bir doktora danışıp sorun bence. Ben de doktora danışmadan ilacı kendim kestim sınava çalışma sürecinde olduğum için. Ama hata yapmışım.Ağlıyorum zaten tutamıyorum. Yeni evliyim ailem aklıma geliyor ağlıyorum duygusal video görüyorum ağlıyorum çok saçma bir şekilde. Evet bugün regl oldum benimde aklıma geldi ama alakası olabilir mi ki? İlacı doktor kontrolü ile bıraktım şöyle oldu randevu bulamadığım için kendim kestim doktora gitseydim oda kesecekti gitmeden bıraktım.
Benim pms dönemleri felaketSizede çok geçmiş olsun. Eğer bu süreç geçiyorsa iyi böyle devam ederse düşünemiyorum
Geçmiş olsun.Saat kaç olursa olsun açık havaya çıkın dolaşın.İyi gelir.Nazara inanırım.Düzeldiğinizde yerleri sirkeli suyla silin abdest alın negatifler gitsin.Eski usul şeyler ama işe yarar. Ne de olsa evinize iyi niyetli de olsa yabancı enerjiler giriyor misafirlikte.merhabalar daha önce de bununla ilgili konu açmıştım.
6 ay 50 mg 2 ay 25 mg olarak 8 ay kullandım kafama göre kesmedim ama bebek düşündüğüm için kullanmakta istemiyorum.Her şey üst üste gelmiş anlaşılan. Yeni evlenmişsiniz, ailenizi özlüyorsunuz ve regl de üstüne eklenmiş. Bütün bunların hepsi duygusallaşmaya sebep. Ne kadar süredir ilaç kullanmıştınız? Siz yine de bir doktora danışıp sorun bence. Ben de doktora danışmadan ilacı kendim kestim sınava çalışma sürecinde olduğum için. Ama hata yapmışım.
Maalesef üstüne bide bu eklenince sulu göz geziyorum. Az önce uzak şehir sahnesine ağladım mesel. Ne alakaBenim pms dönemleri felaket
Sürekli ağla ağla sokak kedişlerine ağla çocuklara ağla filmlere dizilere ağla
Pms döneminde kullanmayı düşünüyorum valla prozac başlıcam
Merhaba. Bende nazara çok inanıyorum özellikle olmayan şey misafir gittikten sonra o akşam oldu. Özenle sofralar hazırladım altınlarımı takıp takıştırdım evim yüksek kat herkes manzaran çok güzel, evin çok güzel dedi ama amaiallah diyen yok. Nazara mı geldik, hap bırakma etkisi mi bilmiyorum. Ayetel kürsi felak nas okurum sürekli.Geçmiş olsun.Saat kaç olursa olsun açık havaya çıkın dolaşın.İyi gelir.Nazara inanırım.Düzeldiğinizde yerleri sirkeli suyla silin abdest alın negatifler gitsin.Eski usul şeyler ama işe yarar. Ne de olsa evinize iyi niyetli de olsa yabancı enerjiler giriyor misafirlikte.
Muhakkak kıskançlık demiyorum güzel bakmak da nazar getirebiliyor.Annenin çocuğuna nazarı değer derler.Rahat olmaya çalışın kendinize zulmetmeyin kafanızı dağıtacak sevdiğiniz şeylere yönelin.Üzmeyin sevdiklerinizi geçmiş olsunMerhaba. Bende nazara çok inanıyorum özellikle olmayan şey misafir gittikten sonra o akşam oldu. Özenle sofralar hazırladım altınlarımı takıp takıştırdım evim yüksek kat herkes manzaran çok güzel, evin çok güzel dedi ama amaiallah diyen yok. Nazara mı geldik, hap bırakma etkisi mi bilmiyorum. Ayetel kürsi felak nas okurum sürekli.