- 21 Ağustos 2022
- 121
- -193
- 13
- Konu Sahibi gokyuzurengim
Merhabalar,geçen mesajlarda ve konularda psikolojik bir danışmadan destek almak istediğimi demiştim çünkü artık dayanılmaz bir hal aldı her şey! Disiplin soruşturmam var ve yatay geçiş yapmaya çalışıyorum başka üniversiteye ama artık hiçbir şey umurumda değil diyebilirim.Çünkü okuldaki başka şehirden gelen kızlara küfür hakaret ettiğim için açıkçası pişman değilim diyebilirim çünkü hak ettiklerini düşünüyorum.Yani hep kendilerini acındırıyor bu tarz insanlar.Ben kimseye acımak zorunda değilim.Ben neler yaşıyorum.Ama hiç kimsenin umurunda değil haliyle.Ben istemediğim bir lisede okudum en azından lisede üniversite için bir ümidim vardı ama bir lise mezuniyeti bile olmadı! Hiç diğer genç kızlar gibi süslü kıyafet giyemedim mezuniyet makyajı vs. hayalim bile olamadı.Ailem de benim sorunlarımı hiç umursamıyor.Sonra işte üniversitede yaşanan sorunlar daha önce bölüm değiştirdim eski bölümümde bile sorunlar yaşadım insanlarla.Şimdi de disiplin soruşturması açılacak kadar ileri gitti her şey! Ben iletişimsiz bir insan olabilirim ama kendimi asla kullandırmam,şimdiki bölümümde arkadaş kazanmaya çalıştım keşke çalışmasaydım diyorum çünkü o zaman bunlar olmazdı.Yani ben eylül ayında belediyenin düzenlediği ücretsiz kız kıza tatile gideceğim buna bile hiç heyecanım yok bir sevincim yok! Ne yapacağımı bilemiyorum en az 4 yıldır hayattan kopuğum.Kalıcı arkadaşım da sadece 1 tane var.Artık hiç kimseye acımıyorum ister yetimmiş ister öksüzmüş! Ya da ölen birine de hiç üzülmüyorum aksine seviniyorum! Hayat sevincimi nasıl kazanabilirim?