• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik sorunlardan ve nefretimden kurtulamıyorum!

Saçma sapan insanlar yüzünden lisans hayatını riske atmış oldun. Öfke böyledir işte kimseye bir faydası olmaz ki seninki standart bir öfkeden fazlası gibi duruyor. Psikolojik destek almak kötü bir şey değil, ben de daha bu sabah anneme anksiyete tanısı aldığımı itiraf edip psikoloğa gitmek için ağladım. Maddi durumun el veriyorsa kesinlikle bir uzmanla görüş. Ayrıca sanatçıyım diyorsun sakin ve dingin bir kafa yaratıcılığını da besler.
Konu sahibinin kendisi saçma sapan bir insan. Allah o kızları da tüm insanlığı da bunun şerrinden korusun

Konu sahibinin kendisi saçma sapan bir insan. Allah o kızları da tüm insanlığı da bunun şerrinden korusun
Konu sahibinde gümbür gümbür bir öfke kontrol problemi var hatta başka sorunlar da olabilir ama işin uzmanı değilim bu konularda ahkam kesemem. O yüzden kendisini rahatsız etmeyecek cümleler ve üslupla yol göstermeye çalışıyorum..

Konu sahibinde gümbür gümbür bir öfke kontrol problemi var hatta başka sorunlar da olabilir ama işin uzmanı değilim bu konularda ahkam kesemem. O yüzden kendisini rahatsız etmeyecek cümleler ve üslupla yol göstermeye çalışıyorum..
Çalışın tabii de. Erkeklerden hoşlanıyorsanız kendisinin nefret listesindesiniz. O yüzden dikkatli yol gösterin. Her an küfrü yiyebilirsiniz :dondurma: He sizi dinlemiycek zaten o ayrı mevzu. Sosyal medyadan kadınlara küfürler yazmaya devam edecek ama tabi siz çabalayın

Arkadaş bedenini keşfetme ayağına kızlarla sevişmek istiyor yalnız :d

Bir de merak ettim gerçekten eski sevgiliniz neden vazgeçti? Çok özel değilse tabii.
Olamaz mı? Kendimle yaşıt hemcinslerimle hemhal olmak bile dünyanın en iyi şeyi gibi geliyor bana! 2000 doğumlu olan kız kıza,erkek erkeğe çiftler mutluluk ve umut verici bana göre :) 👭🧑‍🤝‍🧑👩‍❤️‍💋‍👩👨‍❤️‍💋‍👨♀️❤️♀️. ♂️❤️♂️

Çalışın tabii de. Erkeklerden hoşlanıyorsanız kendisinin nefret listesindesiniz. O yüzden dikkatli yol gösterin. Her an küfrü yiyebilirsiniz :dondurma: He sizi dinlemiycek zaten o ayrı mevzu. Sosyal medyadan kadınlara küfürler yazmaya devam edecek ama tabi siz çabalayın
Çok bilmişş :)

Az önce babamla markete gittik orada kasiyeri bile aşağıladim sosyal medyada şehir dışından gelen kızları aşağılayıcı küfürlü story ve durum paylaştım.Kimse çıtını çıkaramadı.Hani disiplin soruşturması açarken o storyleri de hocaya vermişlerdi ya ama ben tüm hızımla devam ediyorum.😂🤣
Kimsenin umrunda degilsin, kendi sicilini hayatini kotuye goturuyorsun. Hic tanimadigim biri kimil zararlisi davranip, ruh halini bana yansitsa mahallenin delisi galiba der gecerim, hakkinda muhtemelen boyle diyordur cevren. Utanmiyor musun gercekten kendini insanlara boyle gostermekten. Tedavi olmuyorsan, nefreti kendin icin iyi seyler yapmaya cevir, azmin olsun, hayatini degistir, daha dibe batmanin alemi yok

İnsallah oyledir. Yoksa suan izledigim seri katillerden hallice yazdiklari, sosyopat gibi davraniyor, cevresine zarar verecek turden. İnsallah fakedir.
Yok öyle bir şey yapamaz, dikkat çekmeye çalışan tüm derdi kendiyle olan, kendine olan öfkesini başkalarından çıkardığını sanan biri bence.
Sosyal yaşamda dikkat çekemeyen bazı insanlar face, insta, forum siteleri gibi mecraları kullanıyor.

Ayol sizi duyan da konu sahibinin elinden tuttum insanlara saldırtıyorum sanacak. Ben yaptıklarını onaylayacak en ufak bir söylemde bulunmadım kaldı ki psikolojisi bozuk bir insanın genel ahlak ve etik kurallarına uygun davranamaması çok şaşılacak bir durum değil. Yardım alması için teşvik etmeye çalışıyorum

Yazmayı unutmuşum kasiyer size ne yaptı kızdıniz?
Bunların ahı sizden çıkmayacak sanıyorsunuz dimi . Eden illaki bulur kendinize gelin sizin yaşınızda biz faydalı olalım diye çaba harcardik siz insanları bezdirmek için çaba sarf ediyorsunuz

Ya kız ağır psikolojik rahatsız psikolog falan değilim ama bu mezuniyet kıyafet falan gibi dertlerin arkasında çok ciddi problemleri var bence. Bu tarz insanlar intihara meyilli oluyor keske linclenmeseydi bu kadar aklı basında olmadıgı belli zaten

Onlar hayata atıldılarsa ben sanatçı kişilikliyim tamam mı? Benim de yazdığım yıllar önce bir sürü roman var bilgisayarda! Hangisinin yazarlık yeteneği bu kadar gelişmiş acaba?Şimdi de 20 yaşlarında erkeklerden nefret eden lezbiyen bir kızın romanını yazmak için sabırsızlanıyorum.Zaten ben sıradan basit bir kadın olmadığımı söylemiştim.Benim amacım o 20 yaşındaki,televizyondaki futbolcuları görünce içinden onlara ana bacı küfreden,"o kadar para kazanıyorlar barlarda reşit olmayan kızlarla eziyorlar"diyen,erkeklerin her halinden nefret eden,hetero kadınları erkek yalakası olduklarından aşağılayan,tenkit eden o muhteşem genç kızı somutlaştırmak ve canlandırmak!
Sizin sonunuz bana hastanelik gibi geliyorda hadi hayırlısı.

Back
X