• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik sorunlardan ve nefretimden kurtulamıyorum!

Çok kıskançsiniz. Buna gerek var mı ?
Hepimiz mezuniyet töreni mi yaptık size göre. Şart mı bunun olması. O kızları da kıskandiginiz için bu kadar taktiniz kafaya.kendinizi değerli hissedin. Hayatta herşey süslü elbise giyip kuaföre gitmek değil. Ergen olduğunuz için böyle düşünüyor olabilirsiniz ama bu düşünceler sizi etkileyecek ilerde de. Hiç arkadaşınız sebebiniz olmadan yaşayacaksıniz belki de. İnsanları kıskanmayi kötü biri olmayi bırakıp psikolojik destek alın.
Evet vardı çok istemiştim en azından mezuniyet töreni olsa liseyi güzel hatırlardım.Daha olumlu anlam yükledim.Ama şimdi kötü hatırlıyorum :(

Evet vardı çok istemiştim en azından mezuniyet töreni olsa liseyi güzel hatırlardım.Daha olumlu anlam yükledim.Ama şimdi kötü hatırlıyorum :(
Ama o kadar şey yazdım siz sadece buna mi cevap verdiniz. Mezuniyet bu kadar önemli değil. Başarılı bir öğrenci olun. Bu daha önemli. Yaşınız çok mu küçük sizin

Ama o kadar şey yazdım siz sadece buna mi cevap verdiniz. Mezuniyet bu kadar önemli değil. Başarılı bir öğrenci olun. Bu daha önemli. Yaşınız çok mu küçük sizin
Valla ben 22 yaşıma giricem ama bedenimi bile çok keşfedemedim oysaki bunun 14 yaşında olması gerekiyordu.Siz de ailem gibi ha bire ders ders ders diyorsunuz.Beni istemediğim okula yolladılar zaten şimdi de öyle şehir dışına da yollamıyorlar ben bu kadar bahtsızken bir de benden daha iyi yaşayan kızlara sevgiyle mı yaklaşacam güldürmeyin beni!

Hak ettikleri için hakaret ettim kendimi ezdirmek istemedim.Mesela Ben haberlerde ağlayan biri görsem kendini acındırıyor,insanlardan iş dileniyor vs. Diye düşünüyorum.Mesela televizyonda bir kız da fakirim diye ağlıyordu çocuk gelişimi kazanmış biz evde konuşuyoruz bu zengin koca aramıyor muydu acındırmıyordu fakirim vs. Dedi şimdi çocuk gelişimi bölümünde zengin çocuk nereden bulacak diye gülmüştük babam ve teyzemle.Annem beni ayıpladı.Bir de ikimiz de Başak burcu olduğumuz halde annem beni hiç anlamıyor.Mağdurum diyenlere hep kanıyor!
Peki kendini acındıran insanların tam olarak size zararı nedir? Bırakın acındırsınlar. Siz kendi kendinizi öfkelendiriyorsunuz aslında. Böyle şeyleri burca bağlayan bir insan değilim ben. Annenizin sizi anlamadığı destek olmadığı nokta ne tam olarak ben onu çözemedim? Anne babalarımızla fikirlerimizin uyuşmaması çok doğal aslında.

Valla ben 22 yaşıma giricem ama bedenimi bile çok keşfedemedim oysaki bunun 14 yaşında olması gerekiyordu.Siz de ailem gibi ha bire ders ders ders diyorsunuz.Beni istemediğim okula yolladılar zaten şimdi de öyle şehir dışına da yollamıyorlar ben bu kadar bahtsızken bir de benden daha iyi yaşayan kızlara sevgiyle mı yaklaşacam güldürmeyin beni!
Çok zor bir çocuksunuz ailenize sabır diliyorum. Başkalarının şartlarını kıskanmakla ömür mu geçer.bedeninizi tanımak yerine beyninizin var olduğuna sevinip kullanın derim.

Oha kıskançlığın dibini yaşıyorsunuz şuan :KK70: Bu sizi yiyip bitirir söyliyim. Ayrıca bedenimi bile çok keşfemedim derken? Bizde lisede o kadar planlar yapıldı mezuniyeti kutlayamadık ama bu sefer üniversitede hayalimde kieğitim ve sosyal hayatını yaşayacağım dedim yaşadım çok şükür. Kuaföre mezuniyeti bırak düğün için bile gitmiyorum kendimi iyi hissettiğim şıklığa kendim sokuyorum. Ve hayalimin de ötesinde bir üniversite hayatı yaşadım. Fakat böyle kıyaslamalara, kötü ve negatif düşüncelere de asla yer vermedim. Hayatıma kötü insanlarda girdi iyileri de. Sınıfımda benim için '' sevmiyorum o kızı itici geliyor '' diyenle bile en ufak tartışmaya girmedim. Bilmiyorum bana gereksiz geliyor böyle şeyler. E tabi her şeyde kıyaslama yapar, öfkelenirsen doktor bile tedavi edemez sizi.

Peki kendini acındıran insanların tam olarak size zararı nedir? Bırakın acındırsınlar. Siz kendi kendinizi öfkelendiriyorsunuz aslında. Böyle şeyleri burca bağlayan bir insan değilim ben. Annenizin sizi anlamadığı destek olmadığı nokta ne tam olarak ben onu çözemedim? Anne babalarımızla fikirlerimizin uyuşmaması çok doğal aslında.
Valla benim hayatım çalınmış yaşıtım olan genç kızlar nasıl cıvıl cıvıl dolanıyor.Benim mezuniyetim de olmadı dolu bir lise-üniversite hayatım da yok sevgilim de yok! Ben mesela bedenimi bile keşfedemedim.Yapmak istediğim çok şey var.Kız kıza tatile gitmek istiyordum 30 yaşına falan gelince ama şimdi bir fırsat geldi belediyenin düzenlediği.Ben ona bile sevinemiyorum çünkü ben orada kızların önünde makyajsız ve çok sade kıyafetlerle olacağım ve belki de benimle alay edecekler!

Oha kıskançlığın dibini yaşıyorsunuz şuan :KK70: Bu sizi yiyip bitirir söyliyim. Ayrıca bedenimi bile çok keşfemedim derken? Bizde lisede o kadar planlar yapıldı mezuniyeti kutlayamadık ama bu sefer üniversitede hayalimde kieğitim ve sosyal hayatını yaşayacağım dedim yaşadım çok şükür. Kuaföre mezuniyeti bırak düğün için bile gitmiyorum kendimi iyi hissettiğim şıklığa kendim sokuyorum. Ve hayalimin de ötesinde bir üniversite hayatı yaşadım. Fakat böyle kıyaslamalara, kötü ve negatif düşüncelere de asla yer vermedim. Hayatıma kötü insanlarda girdi iyileri de. Sınıfımda benim için '' sevmiyorum o kızı itici geliyor '' diyenle bile en ufak tartışmaya girmedim. Bilmiyorum bana gereksiz geliyor böyle şeyler. E tabi her şeyde kıyaslama yapar, öfkelenirsen doktor bile tedavi edemez sizi.
Bedenimi keşfedemedim bana neyin yakışıp yakışmadığını bilmiyordum ama kendimle yaşıt kızlarla daha çok içli dışlı olsaydım hemcinsim olarak 14 yaşında bana akıl verirlerdi.Ben de belki şu an daha gösterişli bir kız olurdum ama bildiğin köylü gibiyim o yüzden biraz da bu tatile gitmek istiyorum.Kendimle yaşıt insanları aslında çok severim ben hatta deli olurum ama geçen sene bile dışlandım!

Bedenimi keşfedemedim bana neyin yakışıp yakışmadığını bilmiyordum ama kendimle yaşıt kızlarla daha çok içli dışlı olsaydım hemcinsim olarak 14 yaşında bana akıl verirlerdi.Ben de belki şu an daha gösterişli bir kız olurdum ama bildiğin köylü gibiyim o yüzden biraz da bu tatile gitmek istiyorum.Kendimle yaşıt insanları aslında çok severim ben hatta deli olurum ama geçen sene bile dışlandım!
Özgüveniniz yok giyinmeyi bilmeyecek ne var . Alabilecek gücünüz varsa herkes güzel giyinir. Ama yoksa bu kadar da kafaya takmayın. İki elbise ile okuyanlar var . Ayrıca hemcinslerinize çok yakin içli dışlı olmayın siz malûm 2000 lisiniz nolur nolmaz

Bedenimi keşfemedimden kastınız nedir tam olarak? Birde neden gezip eğlenemiyorsunuz mesela? Kimse sizinle arkadaşlık kurmadığı için mi? Maddi olarak mı? Bence sizinle anlaşamıyorlar. Ha birde buraya yazarken bile nefretle yazıyorsunuz hala.

Bedenimi keşfemedimden kastınız nedir tam olarak? Birde neden gezip eğlenemiyorsunuz mesela? Kimse sizinle arkadaşlık kurmadığı için mi? Maddi olarak mı? Bence sizinle anlaşamıyorlar.
Şehir dışından gelen kızları sene başında engellemiştim ve ortak arkadaşlarla bir yere gitmek istediğimizde hep dinliyorlar! Ben de daha da kinlendim!

Özgüveniniz yok giyinmeyi bilmeyecek ne var . Alabilecek gücünüz varsa herkes güzel giyinir. Ama yoksa bu kadar da kafaya takmayın. İki elbise ile okuyanlar var . Ayrıca hemcinslerinize çok yakin içli dışlı olmayın siz malûm 2000 lisiniz nolur nolmaz
Sizinle önceki konuda tartışmıştık şu 2000 meselesi falan.Evet kendimle yaşıt hemcinslerimle hemhal olmak o kadar hoşuma gidiyor ki...

Şehir dışından gelen kızları sene başında engellemiştim ve ortak arkadaşlarla bir yere gitmek istediğimizde hep dinliyorlar! Ben de daha da kinlendim!
Yok valla siz normal değilsiniz şahsen ben korkardım sizden :D Sorduğum soruya cevap değil ki bu. Kinlenmek için asla bi sebep değil. Öz eleştiri yapın bence.

Back
X