• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik sorunlardan ve nefretimden kurtulamıyorum!

Bu yazdıkların fake değilse ciddi anlamda en acilinden psikolojik tedaviye ihtiyacın var. Hayatını bu halde, sağlıklı şekilde devam ettirmen çok zor. İnsanlarla iletişim kurman imkansız neredeyse. Bir insan öldü diye mutlu olmamalı hiç kimse. Mehmet, vicdan, başkaları için üzülme gibi duyguların yok olmuş.

Bu yazdıkların fake değilse ciddi anlamda en acilinden psikolojik tedaviye ihtiyacın var. Hayatını bu halde, sağlıklı şekilde devam ettirmen çok zor. İnsanlarla iletişim kurman imkansız neredeyse. Bir insan öldü diye mutlu olmamalı hiç kimse. Mehmet, vicdan, başkaları için üzülme gibi duyguların yok olmuş.
Mehmet mi 🤣🤣🤣 Ah memedimm memedimmm memedimmm

Birileri yazdıkça dozu artırıyor. Yazmadan, ona istediği ilgiyi vermeden bir köşede durmamız gerekiyor belki de. Çünkü zevk alıyor bundan. Ciddi rahatsız. Dilerim bir an önce doğru yolu bulup insanları kendinden kurtarır, tedavi olur.
Ya sen psikopatsin sosyopatsin denmesi de hoşuna gidiyor. İlgiyi nereden çekse kâr çünkü. Kendini bir de biricik sanması yok mu :d

Merhabalar,geçen mesajlarda ve konularda psikolojik bir danışmadan destek almak istediğimi demiştim çünkü artık dayanılmaz bir hal aldı her şey! Disiplin soruşturmam var ve yatay geçiş yapmaya çalışıyorum başka üniversiteye ama artık hiçbir şey umurumda değil diyebilirim.Çünkü okuldaki başka şehirden gelen kızlara küfür hakaret ettiğim için açıkçası pişman değilim diyebilirim çünkü hak ettiklerini düşünüyorum.Yani hep kendilerini acındırıyor bu tarz insanlar.Ben kimseye acımak zorunda değilim.Ben neler yaşıyorum.Ama hiç kimsenin umurunda değil haliyle.Ben istemediğim bir lisede okudum en azından lisede üniversite için bir ümidim vardı ama bir lise mezuniyeti bile olmadı! Hiç diğer genç kızlar gibi süslü kıyafet giyemedim mezuniyet makyajı vs. hayalim bile olamadı.Ailem de benim sorunlarımı hiç umursamıyor.Sonra işte üniversitede yaşanan sorunlar daha önce bölüm değiştirdim eski bölümümde bile sorunlar yaşadım insanlarla.Şimdi de disiplin soruşturması açılacak kadar ileri gitti her şey! Ben iletişimsiz bir insan olabilirim ama kendimi asla kullandırmam,şimdiki bölümümde arkadaş kazanmaya çalıştım keşke çalışmasaydım diyorum çünkü o zaman bunlar olmazdı.Yani ben eylül ayında belediyenin düzenlediği ücretsiz kız kıza tatile gideceğim buna bile hiç heyecanım yok bir sevincim yok! Ne yapacağımı bilemiyorum en az 4 yıldır hayattan kopuğum.Kalıcı arkadaşım da sadece 1 tane var.Artık hiç kimseye acımıyorum ister yetimmiş ister öksüzmüş! Ya da ölen birine de hiç üzülmüyorum aksine seviniyorum! Hayat sevincimi nasıl kazanabilirim?
Vah vah ne dramlar. Simariksin, kendine gel. Boyle sert yorum yapmayi sevmem ama diger konunda da bunda da ne kadar simarik oldugun anlasiliyor. Bi silkelen, kendine gel.

Ben hem kendimle yaşıt erkeklerden hem de hetero kadınlardan ve şehir dışından gelenlerden aşırı nefret ediyorum! Nefret o kadar kötü olsaydı bu belediyenin düzenlediği tatil karşıma çıkmayabilirdi! Ama ben kız kıza tatile gideceğim! Ve bedenimi keşfedemedim hem de arkadaş edinecegim.Bir insan bedenini en iyi kendiyle yaşıt hemcinsleri arasında keşfeder!
Belediyeyi arayalım da tatil iptal olsun. Sen mahvedeceksin belli

Onların hiçbiri 25 yaş altı kızların %60inın kendiyle yaşıt hemcinsleriyle beraber olmak istediğini kabullenemiyor o yüzden olabilir mi
Yh ya ne alaka lezbiyenligi kabul etmemeleri ile . Kafanı nasıl bu kadar karıştırdın. Sen kızları seviyosun anladık da herkes bunu istemek zorunda mı. Kabullenmek zorunda da değiller. Yapma lütfen okuyup bu kadar zor insan olmayın ya lütfen

Ben hem kendimle yaşıt erkeklerden hem de hetero kadınlardan ve şehir dışından gelenlerden aşırı nefret ediyorum! Nefret o kadar kötü olsaydı bu belediyenin düzenlediği tatil karşıma çıkmayabilirdi! Ama ben kız kıza tatile gideceğim! Ve bedenimi keşfedemedim hem de arkadaş edinecegim.Bir insan bedenini en iyi kendiyle yaşıt hemcinsleri arasında keşfeder!
Seninle yaşıt erkekler seninle ilgilenmediği için, hetero kadınlar senden daha cıvıl cıvıl olduğu için, il dışından gelen kızlar bir grup oluşturup okuldaki ilgiyi üzerlerine çektikleri için nefret ediyorsun dimi :d

Dikkat et o tatilde millete laf söylerken. Her kuşun eti yenmez :d

Erkeklerden ve hetero kadınlardan nefret etme sebebin asla sana bakmayacak, senle ilişki yaşamayacak olmaları. İşte dediğim gibi incel gibisin. Şehir dışından gelenlerden nefret sebebin de senin aksine ailelerinden uzakta özgür yaşamaları. Yani hasetlikten.

Bu kadar sorunlu biriyken tatildeki kızlarla anlaşabilip, arkadaş olacağını düşünmen de ilginç. O kızların seni isteyeceğini nerden biliyosun?

Yh ya ne alaka lezbiyenligi kabul etmemeleri ile . Kafanı nasıl bu kadar karıştırdın. Sen kızları seviyosun anladık da herkes bunu istemek zorunda mı. Kabullenmek zorunda da değiller. Yapma lütfen okuyup bu kadar zor insan olmayın ya lütfen
Şey istiyor ya kızlar birbiriyle eşleşsin erkekler belki o zaman ona bakar :d

Erkeklerden ve hetero kadınlardan nefret etme sebebin asla sana bakmayacak, senle ilişki yaşamayacak olmaları. İşte dediğim gibi incel gibisin. Şehir dışından gelenlerden nefret sebebin de senin aksine ailelerinden uzakta özgür yaşamaları. Yani hasetlikten.

Bu kadar sorunlu biriyken tatildeki kızlarla anlaşabilip, arkadaş olacağını düşünmen de ilginç. O kızların seni isteyeceğini nerden biliyosun?
İkimiz de neredeyse aynı şeyi yazmışız alt alta :d hoş gerçi bin kişi de yazsa anlamaz bu arkadaş

Artık bence imkansız gibi ben o mezuniyet için ne kadar özendim kilo verdim mesela,saçımı uzattım mesela bele kadar ama her şey boşunaymış.Şimdi yine kilo aldım 74 kiloyum.Tekrar YKS'ye girsem yaş 23 olacak kızların yaşı 18-19 ve onlarla ne arkadaşlık edebilirim ne de rekabet.Benim için artık her şey bitti!
4 5 yaş fazla değil gözünde büyütme yaparsın bence. Senin yaşlarında 1 yaş bile gözümde büyürdü, şimdi 40 yaşındayım . 4 5 yaş fazla gelmiyor bana inan moral vermek için söylemiyorum

Şey istiyor ya kızlar birbiriyle eşleşsin erkekler belki o zaman ona bakar :d
Bilmiyorum ciddi sorunlari var. Okuyan insanların kendini geliştirememesi üzücü. Ama bu kızın sorunları lezbiyen ve bunu rahat yaşayamıyor sanırım. Aile yakinda olduğu için. Zira nerdeyse yüz kere 2000 li kızların birbirine sevdalı olduğunu iddia etti. Rabbim düzeltsin ne diyeyim. Doktora gitmez sanmıyorum önce kabullenmek gerek.

Bilmiyorum ciddi sorunlari var. Okuyan insanların kendini geliştirememesi üzücü. Ama bu kızın sorunları lezbiyen ve bunu rahat yaşayamıyor sanırım. Aile yakinda olduğu için. Zira nerdeyse yüz kere 2000 li kızların birbirine sevdalı olduğunu iddia etti. Rabbim düzeltsin ne diyeyim. Doktora gitmez sanmıyorum önce kabullenmek gerek.
Ailesinin yanında ve istediğini yaşayamıyor dediğiniz gibi, şehir dışından gelenler özgür, güzel ve kendilerine özgüvenleri var. Bu da gidip gidip onlara satasip olay cikariyor. İyice dislaniyor haliyle. Ben de şehir dışında okudum, ailesiyle yaşayanlar bizi de ailelerinden sayardi, onlarda yer içer kalırdık. bu kız acayip kıskanç.

Hanımefendi çok merhametlisiniz gerçekten. Tutumunuza çok saygı duydum belirtmek isterim, umarım dediğiniz gibi olur da düzelir.

Ailesinin yanında ve istediğini yaşayamıyor dediğiniz gibi, şehir dışından gelenler özgür, güzel ve kendilerine özgüvenleri var. Bu da gidip gidip onlara satasip olay cikariyor. İyice dislaniyor haliyle. Ben de şehir dışında okudum, ailesiyle yaşayanlar bizi de ailelerinden sayardi, onlarda yer içer kalırdık. bu kız acayip kıskanç.
Hayatım boyunca şehir dışından gelenleri dışlayacağım ötekileştireceğim.985494838383838393939. insan olarak kabul edeceğim onları skdjskskwk 🤣🤣🤣

Evet öyleyiz bedenimizi ancak öyle keşfedebiliriz!

Sehir disindan gelenleri dislayacagim diyince bi guldum :)))) Dunyanin obur ucuna 10000km oteye tasindim boyle bir ayrimcilik gormedim, hos gorsem de cok da tin.

Ayrica konu sahibi, hicbirimizin hayatinda her istedigi sorunsuz olmuyor. Bak benim eski erkek arkadasim 2 sene boyunca hayalini kurup her adimini beraber planladigimiz halde, yurtdisina tasindigimda benimle beraber gelmekten son dakika vazgecti. Ustelik ulkeyi bile onun isi acisindan daha uygun olarak secmistik. Ben tabii yikildim ama toparlandim ve buraya geldigimin birkac ayi icinde simdiki esimle tanistim, 6 ay sonra da evlendik.

Yasandiginda basima en kotu seymis gibi gelen olay, aslinda basima gelen en iyi sey oldu. Hayat bu, duz cizgi olarak gitmiyor.

Ve bedenini kesfetmek icin kendinden baska kimseye ihtiyacin yok. Cocuklukta baslayan ve ergenlikte devam eden, tek basina yapabilecegin bir sey bu. Hala gec kalmis sayilmazsin.

Hayata nereden tutarsan oradan dahil olursun. Herkesin zamani kendine ozel isliyor.

Sehir disindan gelenleri dislayacagim diyince bi guldum :)))) Dunyanin obur ucuna 10000km oteye tasindim boyle bir ayrimcilik gormedim, hos gorsem de cok da tin.

Ayrica konu sahibi, hicbirimizin hayatinda her istedigi sorunsuz olmuyor. Bak benim eski erkek arkadasim 2 sene boyunca hayalini kurup her adimini beraber planladigimiz halde, yurtdisina tasindigimda benimle beraber gelmekten son dakika vazgecti. Ustelik ulkeyi bile onun isi acisindan daha uygun olarak secmistik. Ben tabii yikildim ama toparlandim ve buraya geldigimin birkac ayi icinde simdiki esimle tanistim, 6 ay sonra da evlendik.

Yasandiginda basima en kotu seymis gibi gelen olay, aslinda basima gelen en iyi sey oldu. Hayat bu, duz cizgi olarak gitmiyor.

Ve bedenini kesfetmek icin kendinden baska kimseye ihtiyacin yok. Cocuklukta baslayan ve ergenlikte devam eden, tek basina yapabilecegin bir sey bu. Hala gec kalmis sayilmazsin.

Hayata nereden tutarsan oradan dahil olursun. Herkesin zamani kendine ozel isliyor.
Arkadaş bedenini keşfetme ayağına kızlarla sevişmek istiyor yalnız :d

Bir de merak ettim gerçekten eski sevgiliniz neden vazgeçti? Çok özel değilse tabii.

Arkadaş bedenini keşfetme ayağına kızlarla sevişmek istiyor yalnız :d

Bir de merak ettim gerçekten eski sevgiliniz neden vazgeçti? Çok özel değilse tabii.

Cok uzak bir ulke oldugu icin gozu korkmus, pisman olmaktan korkmus. Bana da soyleyememis son ana kadar cunku her seyi ayarlamistik diyeymis. Bana sen de 1 sene kal geri gel, avrupaya gidelim falan demisti. Ben o dedigi tarih civarinda su anki esimle evlendim :)) O da dedigi gibi avrupa'da bir ulkeye tasinmis diye duydum ortak arkadaslardan.

Back
X