• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik sorunlardan ve nefretimden kurtulamıyorum!

Hayatım boyunca şehir dışından gelenleri dışlayacağım ötekileştireceğim.985494838383838393939. insan olarak kabul edeceğim onları skdjskskwk 🤣🤣🤣
Bunun onların sorunu olduğunu zannetmiyorum 🤣 kendi kendini rezil edersin sadece onlarda öğrenciliklerinin ve özgürlüklerinin tadını çıkarır.

Bunun onların sorunu olduğunu zannetmiyorum 🤣 kendi kendini rezil edersin sadece onlarda öğrenciliklerinin ve özgürlüklerinin tadını çıkarır.
Az önce babamla markete gittik orada kasiyeri bile aşağıladim sosyal medyada şehir dışından gelen kızları aşağılayıcı küfürlü story ve durum paylaştım.Kimse çıtını çıkaramadı.Hani disiplin soruşturması açarken o storyleri de hocaya vermişlerdi ya ama ben tüm hızımla devam ediyorum.😂🤣

Hanımefendi çok merhametlisiniz gerçekten. Tutumunuza çok saygı duydum belirtmek isterim, umarım dediğiniz gibi olur da düzelir.
Teşekkür ederim. Aslında üzülüyorum yanlışlarının farkına varması için bayağı bir yorum yazdım ama olmadı hala beğenmedim atiyor yorumlara. Lezbiyen de değil belki ilgi çekmek derdi . Ki hastalık olarak görüyorum ben . Umarım düzelir. Bizim elimizde olan birşey değil bu artık

Az önce babamla markete gittik orada kasiyeri bile aşağıladim sosyal medyada şehir dışından gelen kızları aşağılayıcı küfürlü story ve durum paylaştım.Kimse çıtını çıkaramadı.Hani disiplin soruşturması açarken o storyleri de hocaya vermişlerdi ya ama ben tüm hızımla devam ediyorum.😂🤣
Tamam cemile.

Teşekkür ederim. Aslında üzülüyorum yanlışlarının farkına varması için bayağı bir yorum yazdım ama olmadı hala beğenmedim atiyor yorumlara. Lezbiyen de değil belki ilgi çekmek derdi . Ki hastalık olarak görüyorum ben . Umarım düzelir. Bizim elimizde olan birşey değil bu artık
Akdkskskalwl

Ben senin sorununu buldum ya

CD489F9D-E09C-45F2-9CB2-B675F47B645A.webp

22 yasina gelmis, yasitlarinin mezun olup hayata atildigi yasta hala bir bolumde tutunamamis, hatta hayati hakkindaki secimleri icin bile ailesine karsi duramamis biri olarak calisip hayatini kazanan ve ozgur secimleri ile yasayan kisileri mi asagiladigini mi sandin?

Kiyamam. :D

Artik haline acidiklari icin bulasmiyorlardir.

Aferin

Ah siz ve pozitifliginiz

Üyenin tek derdi dikkat çekmek çünkü ne olduğunu cozmusler ve asla hayatlarında istemiyorlar. E şehir dışından gelenler özgür, ozguvenli ve rahat yaşıyor. Aile yanında üniversite mi okunurmus
Hala küfür peşinde okuldan atılsın da tüm gün evde otursun ailesiyle
Bir gün o küfürleri mahkemede açıklamaya çalışırken üstüne de para oderse anlar.
Bazı insanlar laftan anlamaz gerçi bir temiz dayak ile kendine gelebilir

Bir uzmandan yardım almanız lazım. Sosyal medyada veya burada bir şeyler yazmak sorununuzu çözmeyecek. Ailenizin bir şey yapmasına gerek yok, kendiniz uzmana danışabilecek yaştasınız.

22 yasina gelmis, yasitlarinin mezun olup hayata atildigi yasta hala bir bolumde tutunamamis, hatta hayati hakkindaki secimleri icin bile ailesine karsi duramamis biri olarak calisip hayatini kazanan ve ozgur secimleri ile yasayan kisileri mi asagiladigini mi sandin?

Kiyamam. :KK70:

Artik haline acidiklari icin bulasmiyorlardir.
Onlar hayata atıldılarsa ben sanatçı kişilikliyim tamam mı? Benim de yazdığım yıllar önce bir sürü roman var bilgisayarda! Hangisinin yazarlık yeteneği bu kadar gelişmiş acaba?Şimdi de 20 yaşlarında erkeklerden nefret eden lezbiyen bir kızın romanını yazmak için sabırsızlanıyorum.Zaten ben sıradan basit bir kadın olmadığımı söylemiştim.Benim amacım o 20 yaşındaki,televizyondaki futbolcuları görünce içinden onlara ana bacı küfreden,"o kadar para kazanıyorlar barlarda reşit olmayan kızlarla eziyorlar"diyen,erkeklerin her halinden nefret eden,hetero kadınları erkek yalakası olduklarından aşağılayan,tenkit eden o muhteşem genç kızı somutlaştırmak ve canlandırmak!

Ah siz ve pozitifliginiz

Üyenin tek derdi dikkat çekmek çünkü ne olduğunu cozmusler ve asla hayatlarında istemiyorlar. E şehir dışından gelenler özgür, ozguvenli ve rahat yaşıyor. Aile yanında üniversite mi okunurmus
Hala küfür peşinde okuldan atılsın da tüm gün evde otursun ailesiyle
Bir gün o küfürleri mahkemede açıklamaya çalışırken üstüne de para oderse anlar.
Bazı insanlar laftan anlamaz gerçi bir temiz dayak ile kendine gelebilir
Hiçbir şey yapamaz o sefil karılar! Merak etme sen.

Onlar hayata atıldılarsa ben sanatçı kişilikliyim tamam mı? Benim de yazdığım yıllar önce bir sürü roman var bilgisayarda! Hangisinin yazarlık yeteneği bu kadar gelişmiş acaba?Şimdi de 20 yaşlarında erkeklerden nefret eden lezbiyen bir kızın romanını yazmak için sabırsızlanıyorum.Zaten ben sıradan basit bir kadın olmadığımı söylemiştim.Benim amacım o 20 yaşındaki,televizyondaki futbolcuları görünce içinden onlara ana bacı küfreden,"o kadar para kazanıyorlar barlarda reşit olmayan kızlarla eziyorlar"diyen,erkeklerin her halinden nefret eden,hetero kadınları erkek yalakası olduklarından aşağılayan,tenkit eden o muhteşem genç kızı somutlaştırmak ve canlandırmak!

Tamam iste ne kadar guzel. Bu yetenegini nefret duygusu olmadan da gelistirip, iyi yerlere gelebilirsin.

Dunyada var olmak, gorunmek icin surekli nefret dilini kullanmana gerek yok. Bilmiyorum cocuklugunda ihmal mi edildin, ailenin seni gorup ilgilenmesi icin surekli problem cikaran cocuk mu olman gerekliydi...Ama yetiskinsin, artik buna gerek yok. Daha saglikli iletisim yollari bulabilirsin.

Enerjinin tuttugu bir uzman ile calismak gercekten hayat kaliteni cok yukseltir. Ne kadar genc oldugunu bir anlasan keske. Hayatin basindasin daha, bu nefrete gerek yok.

Beğenmedim atıyorsun ya ne yapayım senin gibi biri için oturup ağlayayım mı bunalıma mi gireyim :D
Kendi nefretin sana yeter yahu git tedavi ol kimseye bulaşma ztn çevren seni ciddiye almaz yeni okula gecebilirsen bir şansın olur

Disiplin işi noldu? Sen bir önceki konunda kızların dedikodusunu yaptım demiştin şimdi küfür ettim diyosun. Gerçi küfür ettiysen bile okulun karışması çok tuhaf ama hangisi doğru söylediklerinin?

Disiplin işi noldu? Sen bir önceki konunda kızların dedikodusunu yaptım demiştin şimdi küfür ettim diyosun. Gerçi küfür ettiysen bile okulun karışması çok tuhaf ama hangisi doğru söylediklerinin?
Tamam işte dedikoduda etmiştim ve aralık ayında yanıma gelip beni rahatsız ettiklerinde küfredip koymuştum işte.Hala beklemedeyiz.

Allah çevrendekilere gani gani sabır versin. Allah senin gibi insanları benden ve sevdiklerimden uzak tutsun.

Tamam işte dedikoduda etmiştim ve aralık ayında yanıma gelip beni rahatsız ettiklerinde küfredip koymuştum işte.Hala beklemedeyiz.
Saçma sapan insanlar yüzünden lisans hayatını riske atmış oldun. Öfke böyledir işte kimseye bir faydası olmaz ki seninki standart bir öfkeden fazlası gibi duruyor. Psikolojik destek almak kötü bir şey değil, ben de daha bu sabah anneme anksiyete tanısı aldığımı itiraf edip psikoloğa gitmek için ağladım. Maddi durumun el veriyorsa kesinlikle bir uzmanla görüş. Ayrıca sanatçıyım diyorsun sakin ve dingin bir kafa yaratıcılığını da besler.

Back
X