Psikolojik sorunlarım var

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
evet benim psikolojim sorunlarım var bir kere çok asabiyim şu an yeni mezun oldum okuldayken biri mesela bugün güzel olmamışsın dese kavga çıkarıyordum okulu birbirine katıyordum kaç kere disiplinlik oldum hocalarım kaç kere sen normal değilsin psikoloğa git dedi sonra çok takıntılıyım temizliğe önce evi süpürüyorum sonra Arap sabunuyla yerleri siliyorum sonra bir kere daha süpürüp bir kez daha siliyorum artı vileda yapıyorum yoksa içim rahat etmiyor her şeyi çok kafama takıyorum içime atıyorum psikoloğa gittim bu arada 9 aydır gidiyorum bir de çocukken tacize uğramıştım

Belki de hepsinin temelinde küçükken uğradığınız taciz vardır .

Psikolog ne diyor bu konuda

Kendinizin farkındasınız bu bence büyük bir aşama kaydetmek. Ama en önemlisi ve bitirici olan taciz ile yüzleşmenizz
Bunu yapanın yakınlık dercesi neydi ? Yani sürekli görüyor musunuz ?

Konu açma yasağı ya da sınırımı var?Sevmediğiniz üyeye en saçma bahanelerle vuruyorsunuz tebrik ederim
Yoo , diğer konularına yorumum bile yok benim . Kısa anlatmışsın , dur şunuda araya sıkıştırayım gibi . Bu arada tacize uğradım diye bitirmişsin , eee ne anlayalım şuncacık şeyden biz .

Mutlaka iyi bir tedavi sürecine başlamalısın ilerlerse çok zor olur senin için herşey.Kendiliğinden geçmez bunlar bizde yardım edemeyiz.

Bunların sebebi uğradığınız taciz sanırım demicem evet kesinlikle hayatınızı kötü etkilemeye devam ediyor yüz yüzede doktorunuza anlatmalısınız.. İnsana en kötü darbeyi vuran en yakınlarıdır zaten ..

evet benim psikolojim sorunlarım var bir kere çok asabiyim şu an yeni mezun oldum okuldayken biri mesela bugün güzel olmamışsın dese kavga çıkarıyordum okulu birbirine katıyordum kaç kere disiplinlik oldum hocalarım kaç kere sen normal değilsin psikoloğa git dedi sonra çok takıntılıyım temizliğe önce evi süpürüyorum sonra Arap sabunuyla yerleri siliyorum sonra bir kere daha süpürüp bir kez daha siliyorum artı vileda yapıyorum yoksa içim rahat etmiyor her şeyi çok kafama takıyorum içime atıyorum psikoloğa gittim bu arada 9 aydır gidiyorum bir de çocukken tacize uğramıştım
Gel ben senin sinirini alıyım 🤣🤣
Geçer kız merak etme yaşın küçük herlde
Bende senin gibi çok sinirliydim kapıların camlarını bile kırıyodum 😅😅 simdi pamuk gibiyim
Yaştan kaynaklı yaşadıkların
Taciz olayını saymazsak tabii

Benim önceki konunda yazdigim dogru cikti gercekten piskolojin iyi degil ama daha yasin kücük o yaslarda olur sinirlilik hali.. en kisa zamanda piskologa görün bence

Ben öğretmenim...
Öğrencilerimden biri sürekli okulu birbirine katıp disipline gidiyor, huzuru bozuyor ve tüm uyarılara, çabalara rağmen gerekli düzelme için kendisi çaba göstermiyorsa tasdiknamesini veriyorum eline... Çünkü benim her öğrencim değerlidir ve huzurlu bir ortamda eğitim almak hakları. Sen şanslıymışsın mezun olabilmişsin.

Ha ben düzelicem tedavimi olucam (psikolojik tedavilerde tedavi hastanın çabasına bağlıdır) diyorsa benim okulumda benim diğer öğrencilerimin huzurunu bozmuyorsa destekliyorum gerekirse elinden tutup ben götürüyorum tedavisine...

Senin için tek tavsiyem 'takıntıların' için tedavine devam et....
Öyle psikoloğa sap gidip sap gelme ama...
Baya yüzleş sorunlarınla...
Kendin için çabala...
Daha çok gençsin...
19 yaş için bu kadar gerginlik fazla...

Üniversite durumu nedir peki?
ideallerin, gelecek hakkındaki planların?
Kim olmak istiyorsun mesela?

Back
X