Psikolojik sorunlarım var

Sinir zamanla torpulenir. Hayat insanlari ince ince yontuyor zaten. Diger sorunlariniz icin belki psikolog yetmiyordur ilacli tedavi gerekiyor olabilir baska bir uzmana daha danisin

evet benim psikolojim sorunlarım var bir kere çok asabiyim şu an yeni mezun oldum okuldayken biri mesela bugün güzel olmamışsın dese kavga çıkarıyordum okulu birbirine katıyordum kaç kere disiplinlik oldum hocalarım kaç kere sen normal değilsin psikoloğa git dedi sonra çok takıntılıyım temizliğe önce evi süpürüyorum sonra Arap sabunuyla yerleri siliyorum sonra bir kere daha süpürüp bir kez daha siliyorum artı vileda yapıyorum yoksa içim rahat etmiyor her şeyi çok kafama takıyorum içime atıyorum psikoloğa gittim bu arada 9 aydır gidiyorum bir de çocukken tacize uğramıştım

Canım küçükken taciz olayından dolayı travma oluşmuş olabilir. Lakin bir şey okudum geçen bir psikolog tan hicbir travma sonsuza dek sürmez diyordu. Siz bunu düşünüp bunla yaşarsınız diyordu. Psikologun belki iyidir lakin genelde boşa onlara para yedirip kendimizi daha da sorunlu muhtaç hissettiriyorlar iki.yil gittim gördüm. Sana YouTube den izzet güllü yu tavsiye ediyorum. Videolarını dinle ozellikle takıntı üzerine olanlari

Yaşadığın şeyleri içine atmış olabilir misin? Ondan dolayı bu davranışları sergiliyorlar olabilirsin. Bazenleri farkında olmadan içimize atarız bazı şeyleri. Önce kendinle yüzleşmelisin. Sonrada davranışlarınla ilgili yardım almalısın. Kendinle hesaplaşman psikolog sürecini hızlandıracaktır.

Back
X