Psikolojik

Merhaba kızlar benim üç gün önce sevgilimle oral ilişkim oldu oral olmadan önce elime zevk suyunun değmiş olabileceğini düşünüyorum elimi vajinama degdirdim ıslaklıgik çok olduğu için o an fark etmedim sonrasında zevk suyununda sperm içerdiği aklıma geldi. Ama bildiğim birleşme ile sperm geçer yani elimden değerse etkisiz oluyor diye düşünmek istiyorum. Gerçekten ağlamaktan mahvoldum psikolojik olarak çok kötüyüm 🥺
Elden ele gezmiş zevk suyu abovvvvvv. Vajinaya gidene kadar kaç km yol yaptı acaba?

gençlik heyecanı ile olabilen şeyler. kimseyi yargılayamam kinayamam cinsel bilgilerimiz sıfır haklısın ama bir çok arkadaşımın dediği gibi öyle bir durumda hamile kalma ihtimalin yüzde sıfır korkma ama kendine dikkat et.
Ne kadar naif karşılamissiniz teşekkür ederim 🥺

Korumasız ilişkide hamile kalmaktan öte başka bir tehlike daha var o da cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Hamileliğin iyi kötü yine bir çaresi var ama bunların yok. Dikkat et kendine.

Korumasız ilişkide hamile kalmaktan öte başka bir tehlike daha var o da cinsel yolla bulaşan hastalıklar. Hamileliğin iyi kötü yine bir çaresi var ama bunların yok. Dikkat et kendine.
Prezervatif olmadan oral bile yaşamıyorum fakat şu zevk suyu denen şeyin içindeki sperm oluşunu yeni öğrendim elimden geçeceğini düşünmüyorum lakin inanin insan korkunca her şey kaygı verici oluyor okunan yazılan şeylerden

Ve bir soru sorabilir miyim yumurtlama günü benim bildiğim 10-14. Gün regliden itibaren ben regliden itibaren sekizinci günde bunu yaşadım akıntım çok fazla o yüzden sormak istedim yumurtalama zamanında olabilir miyim diye

Ve bir soru sorabilir miyim yumurtlama günü benim bildiğim 10-14. Gün regliden itibaren ben regliden itibaren sekizinci günde bunu yaşadım akıntım çok fazla o yüzden sormak istedim yumurtalama zamanında olabilir miyim diye

Soruyu anlayamadım, ama gebelik ihtimali zaten yok yumurtlama günü önemli değil. Zaten ovulasyon testi yapmadan tam gününü bilemezsiniz.

Daha neler😂😂keşke o kadar kolay olsaydı bu işler
Meni ve mezi arasındaki farklar adlı yazı okudum prostat sıvısı var vs diyor diğerinde ise sperm var deniliyor sizce elimde yaşama durumu yok olduğunu düşünerek kendime temasımda yine etkisizdir diyebilir miyiz

Havaya maruz kalan meni ölür arkadaşım rahat olabilirsin. Gittiğimiz otelde çarsafda sperm olsaydı düşünebilşyor musun? Herkes tanımadıgı insandan hamile kalırdı

Havaya maruz kalan meni ölür arkadaşım rahat olabilirsin. Gittiğimiz otelde çarsafda sperm olsaydı düşünebilşyor musun? Herkes tanımadıgı insandan hamile kalırdı
Uzun zaman geçmediği için açıkçası kaygilandim ben elime değdi ve ben dakika geçmeden kendime dokundum . Saatler sonra kaygı başladı sizlere şu an komik geliyor biliyorum ama inanın İnternette o kadar kirlilik var ki tıklanma uğruna doktorlar bile yazıyor bunları

Uzun zaman geçmediği için açıkçası kaygilandim ben elime değdi ve ben dakika geçmeden kendime dokundum . Saatler sonra kaygı başladı sizlere şu an komik geliyor biliyorum ama inanın İnternette o kadar kirlilik var ki tıklanma uğruna doktorlar bile yazıyor bunları
Ve sperm değil sadece zevk suyu

Back
X