Psikolojim alt üst

Bir kere düğün de takılan altınlardan bahsettim. Bana dedi ki sadece annen gilin taktıkları senin . İki bilezik iki çeyrek o da bu bile beni yıktı yani

Bir kere düğün de takılan altınlardan bahsettim. Bana dedi ki sadece annen gilin taktıkları senin . İki bilezik iki çeyrek o da bu bile beni yıktı yani
Onun ne dediğinin önemi yok. Boşanmada hepsi sizin. Şimdiden düğün resimleri ve CD’leri elinizde varsa kaldırın bir yere. Böyle kişilerin evlenmemesi, aile yaşamına devam etmesi gerekiyor. Oğlumu evlendireyim demekle olmuyor. Kendi özel hayatının ne demek olduğunu bile anlamayan, 30 yaşında hala anne babasından ayrılamayan, eş ve evlilik sorumluluğu alamayan ve anlamayan insanlar

Bu erkekler neden bir türlü orta yolu bulamıyorlar daha doğrusu dengeyi tutturamıyorlar
Benimde kardeşim bizi hiç takmaz görmez, umrunda değiliz onun, varsa yoksa karısı, biz böyle hissediyoruz, Buda insanın gücüne gidiyor, mesela oraya gidelim ( sık gitmiyoruz yılda bir kaç kez) adam karısının dibinden ayrılmıyor, mesela gelinimiz odasına gitti oda peşinden gidiyor onun yanında duruyor veya yemek yenilecek aşkım sen otur yorulma gibi sözler söylüyor, bu sefer insanda kendini kötü hissediyor, sanki oraya gittik onlara külfet olduk bizim yüzümüzden eşi yoruluyor gibi hissediyorum. Üzülüyorum bu duruma, çünki ben cadı görümcelerden değilim, hiç karışmam laf sokmam,aramasa niye aramadın demem v.s. Evlenmeden önce böyle değildi, aramız gayet iyiydi kardeşimle, evlendikten sonra yavaş yavaş araya soğukluk girdi maalesef.
Erkeklerin kimileri- annemdede annem kimileride karımda karım demekki...
İki tarafın gönlünü aynı anda hoş tutmak zor geliyor anlaşılan

Sanırım bazı şeylerin değeri kaybedilince anlaşılıyor . Henüz bi aile kurduğunun farkında değil tek ailesi var sadece kendi ailesi o da . İnanır mısın altından da geçtim maldan mülkten de sadece huzur mutluluk ağız tadı istedim ki ben artık göremiyorum bu da benim eşim deyip kol kanat gereceğini ki bu da acı bir durumdur gözümde

İlla bir taraf seçilecek de Ailenin gönlünü hoş tutacağına eşinin gönlünü hoş tutsun.

Aradaki dengeyi sağlayacaklarsa ne diye evleniyorlar onu da anlamış değilim . Evlenme kardeşim ne diye geldin beni alt üst ettin ağzıma ettin üzdün bunlar unutulmaz

Aynı benim esim adamın gezmekten anladığı kapı kapı dolaşmak surda gezelim açık havada gezelim vs yok öyle oluncada ben onun aile etrafına gitmiyorum kızımla dışarda geziyorum parka vs gidiyorum oda tek gidiyor akrabalarına

Keşke eşim olacak kişi de düşünse bunları ama nerede bakacağım bahsettiğiniz kişiye
Doktor aynı zamanda bunu da söylüyor.Hanımlar hep niye ben?diyor ama bunu kendiniz için yapıyorsunuz bunun sonucunda siz de mutlu olacaksınız diyor

Çok can sıkıcı bi olay çok iyi anlıyorum sanki insan değiliz biz canımız yok

Güzel kalpli ve niyetli birisiniz. Karşınızdaki ise az gelişmiş biri. Konuşun, yol gösterin ve hazırlıklı olun. Hayatınızı ona bağlamayın. Aileci dedikleri adam ailesini çok seven anlamına gelmiyor. Ailesi haricinde büyüdüğünü anlamayan, gelişmesini tamamlayamamış, sorumluluklarını bilmeyen anlamına geliyor. Böyle kişileri siz eğitemezsiniz. Hazırlıklı olun. Kendinizi harap etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…