Hanımlar şimdiden kusura bakmayın sürekli derdim var diye buraya yazıyorum. Hakkınız helal edin. Evlendiğim yandan bu yana bir takım sorunlarım var. Eşimin ailesi,eşim gerek eşimin davranışları gerekse yapmak istemediğim şeyleri yapmam. Meselâ sürekli eşimin kardeşine gitmek istemiyorum o insanlar beni boğuyor sonra annesine bilmem nesine . Bana kimse sormuyor gitmek istiyor musun veya müsait misin yok ! Eşim izinli olduğu günler demiyor ki ya bu kadın sürekli evde biraz çıkalım hava alalım yok!! Bugün izinli babasıyla ev bakmaya gittik bugün öldü bitti . Sanki böyle ben saksıda çiçeğim artık öyle hissediyorum eşimin muhabbeti yok sürekli telefonla meşgul arabalara bakıyor. Yanında insan mı var duvar mı var ne var . İnsanım bende ya sürekli ailesine git orada zaman geçir. Benim ne istediğim ne düşündüğüm nasıl olduğum umurunda değil . Şu an annesine gitti devamlı da yaptığı şeydi gelmiyor. Kendimi çok yalnız boşluğa düşmüş çaresiz hissediyorum. Ne yapacağım hep düşünüyorum artık kafam allak bullak