- 24 Kasım 2015
- 311
- 143
- 33
- 40
- Konu Sahibi yagmurercan
-
Bende anlam veremiyorum yapanların da yaptıranların göz yumanlarında Allah belasını versin hala ellerim ayaklarım titriyor çok korktum.Kendini de düşünemiyor insan okadar kişi içinde benim direk aklıma geride bırakcaklarım geldi çok zorAllah şomumuzu hayır Etsın bacım inş ülkeyi yaşanmaz hale soktular inş düzelir bu ülke nelerden geçti inş bişey olmıcak evet Can'lar gidiyor ama neden önlem yok üçüncü kes oldu orda anlamıyorum ya ben
Evet bizi bukadar darda bırakıyorlar ben birdaha adım atamam oralara awmlere vs çok zor hiç azalmadı ilk günki korkuAllah yardımcınız olsun
Ben istanbulda yaşıyorum ve korkuyla dışarı çıkıyorum,arkadaşımla plan yaparken bile,yok orası kalabalık bomba patlayabilir sakin yere gidelim diye konuşuyoruz,zor çok zor
Güvende değiliz Ankarada awmlerde 2 canlı bomba ele geçirildi bugün.Kaldı ki bugün köprüde de bomba var sanılmış araçta,hayır hergün istikametim o köprü gidip geliyorum. Yani hepimiz nerde olacağından habersiz bir bomba bekliyoruz,bugün yazıyorum ama belki yarın yokum
Allah hepimizin yardımcısı olsun..Evet resmen savaş var ülkede Allah m yardım et
Ay hadı ya bu ne Allah m yarabbim ne hale gelmişiz böyle Zaman'lar görecekmıydıj amaç ülkeydi parçalamak o ahmaklarda cehmnemlık olacaklarını bilmeden kendılerını patlatıyolar. Musluman olsalar masum insanları Nasıl öldürürz der korkarlardı kesınlıkle ateıst bunlarGüvende değiliz Ankarada awmlerde 2 canlı bomba ele geçirildi bugün.
bugün de canlı bombalar yakalandı ne yapıp ölüme itekliyorlar o gençleri hiç bilmiyorumBende afrıkadayım eşimle de kavga edın duruyorz zaten neye uzülecemı sasırdım ülkeye de bınsıre dönmek istemıyorum düzelsin istiyorum cok cok üzlüyorum haberlere takıp etmıyorum cok fazla
Beyınlerı yıkanıyor ama anlamıyorum masum insan öldürmenn yanlış olduğunu anlayamıyorlarmı ben bunu çözemıyorum bana deseler anlatsalar anlatsalar ya bu insanların ne sucu var derim aklımı kullanırım yapmam öyle bısey bunlara ne içiriyolrbugün de canlı bombalar yakalandı ne yapıp ölüme itekliyorlar o gençleri hiç bilmiyorum
Bilmiyorum ölmeyi nasıl kafasına koyabilir insan bütün awm ler boşaltıldı hala tehlike durmadı 20 mart için uyarılar çok fazla.sAy hadı ya bu ne Allah m yarabbim ne hale gelmişiz böyle Zaman'lar görecekmıydıj amaç ülkeydi parçalamak o ahmaklarda cehmnemlık olacaklarını bilmeden kendılerını patlatıyolar. Musluman olsalar masum insanları Nasıl öldürürz der korkarlardı kesınlıkle ateıst bunlar
Bilmem cesaret veren şeyler bilinçlerini yitirmeleri için bişeyler içiriliyor kesinBeyınlerı yıkanıyor ama anlamıyorum masum insan öldürmenn yanlış olduğunu anlayamıyorlarmı ben bunu çözemıyorum bana deseler anlatsalar anlatsalar ya bu insanların ne sucu var derim aklımı kullanırım yapmam öyle bısey bunlara ne içiriyolr
Belki de kimbilir 2 sokak üstte en fazla 300m uzaktatdık sallandık ama bişey olmadı şükür bunu demek ağırıma gidiyor çok canlar yandı lanet olsun böyle düşünceye sahip olanlaraBende eşimle beraber kızılaydan geldim 2 saat sonra haberi aldık. Belkide mağazada konuştuıumuz insanlar yolda gözümüzün takıldığı insanlar öldü
Ben de ankara çankayadayım aynı senin gibiyim psikolojim bozuldu devamlı midem yanıyor bulanıyor geceleri on kere uyanıyorum inanılmaz dağıldım 3 saldırı da evimin 10 km mesafesi dahilinde oldu.
İşe okula bakkala bike korkarak gidiyoruz bugün biliyosundur avmler boşaltılmış 20 mart çok tehlikeli diyolar kendimi eve kapamayı düşünüyorum.
Tanıdığım insanların çoluğu çocuğu öldü, yolda gördüğüm tüm kamyonların plakalarına bakıyorum tuhaf bir sey gördüm mü veya kalabalık hemen kaçıyorum bi de inanılmaz çok pkklının olduğu bi yere gidip gelmek zorundayım devamlı.
Allah yardımcımız olsun sadece ecelimle ölmek istiyorum çok mu şey istiyorum.
Bugün nette vardı odtü psikoloji ayna grubu kurmuş saldırıdan etkilenenlere ücretsiz psikolojik destek vereceklermiş bi bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?