Psikolojim Alt Üst

Cehennemi ölünce aramayalim zira bu dunya cehennemin ta kendisi vana göre. Ölünce belki cenneti yasicaz. Olayin siyasi yonune girmicem zaten insani yonune de giremiyoeum bunlari yapan insan degil bu cehennemin seytanlaridir benim gözümde.
Yarin topraga giricez Çürücez gidicez. Ama bunu anlamiyor kimse dunya ne sana ne bana kalmaz bunu bilemiyorlar.
Ah ahh cigerimiz yaniyor elimize gecse gebertcez onlari burda oturup bir sey yapmamak zaten koyuyor icimize oturuyor.
Annem her saat basi arar iyimisin diye.
Bir anneye evladinin iyiyim olmedim haberini soylettirenleri ebedi ve gercek hayata havale ettik. Yaradan onlari gorsun insallah isini obur dunyaya birakmasin artik:KK43:
Herkes eceli gelince gidicek ama ölüm kimseye böyle yakışmaz ben keçiören tarafındayım koleje kaçtık nasıl dönce diye ylvardım birtane taksici dönüp bakmadı otobüsler hiç yardımcı olmadılar insaflı bir dolmuşçu aldı bizi yaşayacağımız varmış kalp kriziyle bile gider insan o an bilmiyorum anlatamıyorumda gitmiyo hiçbişey gözümden

İzmirde hic bomba patlamadi ama benimde psikolojim bozuldu. Merkezi bi yerden gecerken ya simdi bisey olsa naparim, cok fazla cocuk var Allahim sen bizi koru diye dua ede ede geldim eve. Trafik sıkışınca bile tedirgin oldum ya

İzmirde hic bomba patlamadi ama benimde psikolojim bozuldu. Merkezi bi yerden gecerken ya simdi bisey olsa naparim, cok fazla cocuk var Allahim sen bizi koru diye dua ede ede geldim eve. Trafik sıkışınca bile tedirgin oldum ya
Çok zor şuan hedef tamamen Ankara 1 ayda 2 patlama ne demek hiç bitmiycek diye korkuyorum:(

aynen öyle hergün korkuyla yaşıyoruz 20 marta kadar umarım planları bozulur
ben ilk üniversite için gelmiştim ankaraya o zamanlar kızılay tam öğrenci yeri tam gezilecek gençliğin buluştuğu yerdi ykm önünde arkadaşlarla buluşurduk güven parkta dinlenirdik ankaraya gelen yakınlarımızı önce kızılaya götürür gezdirirdik bir de şu hale bak işimiz olsa orda gitmeye korkar olduk psikolojimiz bozuldu

Ankara'da yaşıyorum. Hemen hemen hergün geçtiğim Kızılay'da, olay günü değildim ama 3 gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı. Ölenleri haberlerde gördükçe, gazetelerde okudukça fenalık geçiriyorum. Yakınlarımı gün boyu bin kere arıyorum, nerdesiniz napıyorsunuz diye. Dışarı çıkmaya korkar olduğum gibi sevdikleriminde çıkmasını istemiyorum. Psikolojim bozuldu. Kimse artık olmayacak diye garantide vermiyor, alışacaksınız diyen siyasetçiler bile var. Buna nasıl alışılır, yürek nasıl dayanır. Psilolojim alt üst oldu. Bunun hesabını kim verecek ??????????

Bu olayi derinden etkilenerek yasiyorum.konyadayim.ankara ve ulkemiz icin dua ediyorum.allahim cok zor..sonumuz suriye gibi olacak diye korkuyorum.hangi birine yanasin..
Ayni ulkeden insanlarin birbirine dusmanliginimi..masum genclerin olumunemi...insanlarin korkuyla paronaya seklinde yasamasinami..rabbim korusun..ne denir cok hassas bir konu

nasıl güneydoğuda ki doğuda ki olayları sadece tv den zileyerek biliyorsak ankara da oturmayanlar için de aynı hisler sözkonusu.evet ülkece üzülüyoruz etkileniyoruz .Ama birebir yaşamak bambaşka bir arkadaşmızın odtülü oğlu vefat etti olayda olaydan bir saat önce de yemeğe davetliydik ve arabamızla olayın olduğu yerden geçtık bombacı ihbarı yapılan avm ye 4 yaşındaki kızımla her hafta gideriz eşimin işyeri kızılay da o çevre de resmen travma yaşıyoruz her gün allah hepimizi korusun bu sıkıntıları ölümleri düşmanıma bile vermesin çok zor çok

Kendi ülkemizde kendi memleketimizde can koltukta yaşar hale geldik. Bu nasıl bir duyarsızlıktır? Polisler canlı bombaları araştırıp bulacağına yas tutan eylem yapan insanları içeri alıyor. Bütün emniyet kadrosu paralel diye vesveseye getirilip uzaklaştırıldı yerine hiçbir şeyden haberi olmayan kıytırık bir okul bitirmiş vasıfsız yalakalar getirildi..O kadar insan neden canını verdi? Kime keseceğiz bunun faturasını teröre dur diyoruz böyle dur demekle duruyorlar mı ? O kadar insan canını kaybetti kimse çıkıp istifa etmedi. Etmesi gerekir arkadaşlar erdemli ülke bakanları en azından kendi eksiklikleri olduğunu anlayıp istifa ediyorlar. Bizim memlekette can sevdasından önce koltuk sevdası geliyor bizim elimizde bunları değiştirmek bir tek bizim elimizde...

Yaşadıklarınız ve hissettikleriniz zordur eminim. Umarım kısa zamanda atlatırsınız, zaman herşeyin ilacı, şuan herşeyin etkisinin devam etmesi normal, sadece birkaç gün geçti üstünden. Benim sevgilim de o caddede oturuyor, onun da psikolojisi çok bozuldu, ne yapmam gerektiğini ben de bilmiyorum, çok üzgün ve düşünceli, iletişim kurmakta güçlük çekiyorum. Çok zor ya gerçekten, aklınıza geldikçe başka şeyler düşünün olabildiğince.

Beni yadırgayan olabilir ama bu başımıza gelenlere şikayet etmeyelim hepsi siZin bizim yüzümüzden.evet hangi lider gelirse gelsin teror olayları olacak.ama teror olayları şiddetini artırarak devam ediyorsa vatandaş olarak görevimzi yapmamız gerek ama ısrarla bizi öldüsünler diye aynı şeyi yapmaya devam ediyoruz neyse sinirlerim bozuldu

Ankara'da yaşıyorum. Hemen hemen hergün geçtiğim Kızılay'da, olay günü değildim ama 3 gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı. Ölenleri haberlerde gördükçe, gazetelerde okudukça fenalık geçiriyorum. Yakınlarımı gün boyu bin kere arıyorum, nerdesiniz napıyorsunuz diye. Dışarı çıkmaya korkar olduğum gibi sevdikleriminde çıkmasını istemiyorum. Psikolojim bozuldu. Kimse artık olmayacak diye garantide vermiyor, alışacaksınız diyen siyasetçiler bile var. Buna nasıl alışılır, yürek nasıl dayanır. Psilolojim alt üst oldu. Bunun hesabını kim verecek ??????????
Kimse hesaba yaklaşmıyor ben okadar süre geçti dün daha ilk defa kızılaya inebildim işlerim aksadı yaş yaşantı cinsiyet bilinmeden yapılan eylemler herkese bela daha nekadar sürer bilinmez..

Bu olayi derinden etkilenerek yasiyorum.konyadayim.ankara ve ulkemiz icin dua ediyorum.allahim cok zor..sonumuz suriye gibi olacak diye korkuyorum.hangi birine yanasin..
Ayni ulkeden insanlarin birbirine dusmanliginimi..masum genclerin olumunemi...insanlarin korkuyla paronaya seklinde yasamasinami..rabbim korusun..ne denir cok hassas bir konu
Ben ücretsiz destek almaya başladım bu konu hakkında atlatabilmek çok güç Allah tekrarını yaşatmasın

nasıl güneydoğuda ki doğuda ki olayları sadece tv den zileyerek biliyorsak ankara da oturmayanlar için de aynı hisler sözkonusu.evet ülkece üzülüyoruz etkileniyoruz .Ama birebir yaşamak bambaşka bir arkadaşmızın odtülü oğlu vefat etti olayda olaydan bir saat önce de yemeğe davetliydik ve arabamızla olayın olduğu yerden geçtık bombacı ihbarı yapılan avm ye 4 yaşındaki kızımla her hafta gideriz eşimin işyeri kızılay da o çevre de resmen travma yaşıyoruz her gün allah hepimizi korusun bu sıkıntıları ölümleri düşmanıma bile vermesin çok zor çok
Ücretsiz destek vermeye başladılar bazı kurumlar bazı doktorlar ve bende gidiyorum hala tam anlamıyla atlatamadım hala korkuyorum dün indim ama hala gözümün önünde herşey gitmiyor işte Allah tekrarını yaşatmasın

Kendi ülkemizde kendi memleketimizde can koltukta yaşar hale geldik. Bu nasıl bir duyarsızlıktır? Polisler canlı bombaları araştırıp bulacağına yas tutan eylem yapan insanları içeri alıyor. Bütün emniyet kadrosu paralel diye vesveseye getirilip uzaklaştırıldı yerine hiçbir şeyden haberi olmayan kıytırık bir okul bitirmiş vasıfsız yalakalar getirildi..O kadar insan neden canını verdi? Kime keseceğiz bunun faturasını teröre dur diyoruz böyle dur demekle duruyorlar mı ? O kadar insan canını kaybetti kimse çıkıp istifa etmedi. Etmesi gerekir arkadaşlar erdemli ülke bakanları en azından kendi eksiklikleri olduğunu anlayıp istifa ediyorlar. Bizim memlekette can sevdasından önce koltuk sevdası geliyor bizim elimizde bunları değiştirmek bir tek bizim elimizde...
Haklısınız ama kim varki kim kurtarıcak dahada batıyor herşey sanki

Back
X