- Konu Sahibi Nehir_0685
-
benim eski konularımı bilen bilir hasmileyken eşimle çok kötü bir durum yaşadık ve aştık yada öyle sanıyorum neyse bebeğim 1 yaşına giriyor ben aşırı sıkılmış durumdayım ailem şehir dışında ailem arada gelir gider ozaman nefes alırım birtek ama 2 aydır ailemde gelemiyor kızımla bievin içinde hapis gibiyiz eşimde akşam gelir tv karşısında uyuklar gel çocuğusizinkilere bırakıp bişeyler yapalım derim hep geçiştirir hafta sonu olur bilerek izin kullanmaz işkolikliğinden demezki hafta sonu bi dışarı çıkalım gneşli havalarda demez ama konu maç olunca ne hikmetse işe gitmeyebiliyor
gelelim konuma eşime sinir olmaya başladım herlafı ve her hareketi batıyor kızıma ve bana gereken ilgiyi göstermediğini düşünüyorum ve sinirimi birtürlü atamıyorum öyle bir durumdayımki şuan yazarken bile ağlıyorum psikolojim bozuldu hergün aynı hayattan tat almıyorum sürekli kızımla ilgileniyorum günde 1 saat onu dolaştırıp geliyorum tek aldığım havada bu çocuğa bakacak biri olmadığı için mağaza gidip alışveriş bile yapamıyorum dadandım internet alışverişine yani onu bile evden yapıyorum artık ağdacım olanbayan bile eve geliyor küçük bir makinası var alıp geliyor düşünün yani hayatımı nekadar evin içine bağlamışım çıldırmama az kaldı bunaldım kızlar çok bunaldımmm
Aahh ahh gülüm ya ben napayımm bide beni düşün ben evlendım evlenelı hep evdeyimm zaten 1.5 senedır kaynana evınde yasadım neler cektiğimi bir ben bilirim..bırak dışarı çıkmayı balkona bıle cıkarmıyorlardı ne özel gün nede alışveriş bilirim ben
4 yıllık evlıyım ve 2 tane ufak bebegım var evım ayrı ama yıne ıstedıgım hiçbişeyi yapamıyorum zaten evım ayrıldıktan sonra 2 -2.5 sene kadar köyde yasadım evımı oraya ayırdım allah'ın bır bakkalı bıle yoktu o köyde 2 haftada bır gelen ufak bır minubuste mutfak kapları satan bır dedemız vardı ondan başka gelen giden yoktu kafayı yıyordum köydeyken ..3 aya yakın oldu ilçedeyım ama bu kezde babam bır altımda oturuyor bu kezde o hayatımı zından edıyor bırak dısarı cıkmayı cocukları azcık asagı ındırsem kızıyor...off offf eşimle mecburiyetten ayda bır mutfak alısverısıne cıkarım oda yalvarırım kı bır degısıklık olsun benıde götür diye götürür sagolsun ama babam acar agzını yumar gözünü niye heryere gıdıyormusumda liste yapıp verseymısımyaa zırt bırt carsıdaymısımda... 2-3 kere cıkmısımdır taş çatlasın oda kocamla...
cok ama cok haklısın sıkılmakta senı bır tek ben anlıyorum ASLINDA....BEN SIMDI TAKTIM KAFAYA EVDE BIRSEYLERLE UGRASIYORUM HOBİ GİBİ EL UGRASTIRICI..ZATEN COCUKLARDAN VAKIT KALMIYOR AMA YOKSA KAFAYI YICEM YAA SİZDE BÖYLE UGRASLAR EDINEBILIRSINIZ BIR NEBZEDE OLSA RAHATLATIYOR
canım benim böyle bir yaşantının içinde psikolojinin düzgün olması zaten zor.ama tek sorun sosyal hayatınızın olmayışı değil bence,bu sıkıntıların altında başka şeyler yatıyor gibi.ama sende de hatalar var.büyükşehirde mi yaşıyorsun,olanakların nedir bilmiyorum ama çocuğunu alıp gezebilirsin,dolaşabilirsin.heryere gidebilirsin onunla.ille eşine bağımlı kalmak zorunda değilsin.istersen çok rahat sosyla hayatın olabilir.kendini bu şekilde yıpratarak eve kapatma lütfen.
şaşırdım gerçekten ne olurmuşki sanki dışarı çıkmakla...anlayamıorum ben ya biz insanız insan köle tutsak esir değiliz soksun insanlar artık bunları kafasına bu tür olaylara çok tepkiliyim
Aahh ahh gülüm ya ben napayımm bide beni düşün ben evlendım evlenelı hep evdeyimm zaten 1.5 senedır kaynana evınde yasadım neler cektiğimi bir ben bilirim..bırak dışarı çıkmayı balkona bıle cıkarmıyorlardı ne özel gün nede alışveriş bilirim ben
4 yıllık evlıyım ve 2 tane ufak bebegım var evım ayrı ama yıne ıstedıgım hiçbişeyi yapamıyorum zaten evım ayrıldıktan sonra 2 -2.5 sene kadar köyde yasadım evımı oraya ayırdım allah'ın bır bakkalı bıle yoktu o köyde 2 haftada bır gelen ufak bır minubuste mutfak kapları satan bır dedemız vardı ondan başka gelen giden yoktu kafayı yıyordum köydeyken ..3 aya yakın oldu ilçedeyım ama bu kezde babam bır altımda oturuyor bu kezde o hayatımı zından edıyor bırak dısarı cıkmayı cocukları azcık asagı ındırsem kızıyor...off offf eşimle mecburiyetten ayda bır mutfak alısverısıne cıkarım oda yalvarırım kı bır degısıklık olsun benıde götür diye götürür sagolsun ama babam acar agzını yumar gözünü niye heryere gıdıyormusumda liste yapıp verseymısımyaa zırt bırt carsıdaymısımda... 2-3 kere cıkmısımdır taş çatlasın oda kocamla...
cok ama cok haklısın sıkılmakta senı bır tek ben anlıyorum ASLINDA....BEN SIMDI TAKTIM KAFAYA EVDE BIRSEYLERLE UGRASIYORUM HOBİ GİBİ EL UGRASTIRICI..ZATEN COCUKLARDAN VAKIT KALMIYOR AMA YOKSA KAFAYI YICEM YAA SİZDE BÖYLE UGRASLAR EDINEBILIRSINIZ BIR NEBZEDE OLSA RAHATLATIYOR
daha geride başka mutsuzluklarınız var gibi sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?