Yani yıl olmuş 2018 vs vs halennnn eşim beni dövüyor ama onu seviyorum diyorsunuz yaaa şaka gibi yeminlee.o zaman önce siz tedavi olun.beni döveni ben niye seveyim yaaa
İnsanlar iki konuşur susarlar. Sırf milleti düşündüğünüz için olan size oluyor, değer mi? Ayrıca sizin tek başınıza düşünmenizle olmaz,eşinizin de yuvasını düşünmesi gerekiyor.Yuva yıkılmasın millet laf etmesin belki duzelir diye....ama daha 1 yil bile olmadi ve ve onumde koca bir omur var nasil cekecem diye dusunmeye koyuldum....
Evet o aile yetiştirmiş fakat bir insan içinde iyiyse iyidir.Yine de herşeyi aileye bağlamayın.Ona olan inancım hic kalmadi esimi seviyorum ama ondan korkuyorum artık...insan sevdiginden korkar mi......bence benimki artik alışkanlık olmuş....ne yaparsa yapsin ailesinin gozunde ben suçluyum...hepsinden nefret ediyorum artık....onuda suçlamıyorum ailesi onu boyle yetiştirmiş......yasadigim yerde psikolog bile olduğundan şüpheliyim
Aile kayıtsız şartsız her dedigine okey dedigi icin ve her yaptığı doğru dedigi icin o bu halde ailenin cok buyuk rolü varEvet o aile yetiştirmiş fakat bir insan içinde iyiyse iyidir.Yine de herşeyi aileye bağlamayın.
Sorun eşinizin kendisinde suç onun.
Kesinlikle ya tedavi olacak ya da gözünü yokluğunuzla korkutacaksiniz.
Sizi kaybetme korkusu yoksa her türlü acımasızlığı yapar.
Kardeş sana biraz akıl fikir diliyorum.Kendisinds ofke kontrolu var sinirlandigi zaman ana babasini gozu görmüyor..inanin fiziksel siddet dayanilabilr ama psikolojik siddet en berbatı.......toplum baskisi laf söz bunlardan cok çekiniyorum..
Şiddet varsa git darp raporu al tazminat davası ac al takılarını falan hiçbir şey bırakma ruh hastasına.Haklısınız ben elimden geleni yaptigimi düşünüyorum vicdanim ve icim rahat....hep duzelir diye bekledim ama düzelmeyecek belli daha fazla uzatmanin anlami yok
Toplum baskısı gerçekten bundan daha kötü olabilir mi? Sen aslında şartlar bakımından ıçokasar şanslısın ki. Ailen arkanda seni kabul ediyor ve destekliyor, maaşın ve işin yerinde ona muhtaç değilsin. Çoçukta yok. Bana durman için ciddi bir neden sayabilir misin?Kendisinds ofke kontrolu var sinirlandigi zaman ana babasini gozu görmüyor..inanin fiziksel siddet dayanilabilr ama psikolojik siddet en berbatı.......toplum baskisi laf söz bunlardan cok çekiniyorum..
O toplum dediginiz,sizi dayak yerken görse aranıza girmeyip bir guzel izleyen kisilerden ibaret.kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadinsiniz koyun kapının önüne gitsin pislikKendisinds ofke kontrolu var sinirlandigi zaman ana babasini gozu görmüyor..inanin fiziksel siddet dayanilabilr ama psikolojik siddet en berbatı.......toplum baskisi laf söz bunlardan cok çekiniyorum..
Ben bu tarz şeyleri yaşayanlara defalarca yazdım bekara koca boşamak kolay öyle olmuyor işte pat diye boşanamıyorsun bence sen boşanmayı düşünme şuan için konuşmayı dene tedaviyi kabul etmeyecektir ikna etmeye çalış en önemlisi onun vicdanını sızlat bağırıp çağırıp deil ne yaşıyorsan güzel güzel anlat belki seni Dinler üzdüğünü fark eder yanı kısacası onu seni dinlemesini sağla İnan mükemmel evlilik yoktur burda atıp tutanların da sorunları vardır ki hepimiz zaman zaman yaşıyoruz boşanmanın asla çare olduğunu şuan için düşünmüyorum şöyle bir düşün onsuz olursan gerçekten mutlu olacak mısın cvp evetse artık boşanmalısın sağlıcakla kalInsanin en buyuk dusmani kendidir bunu sakin unutmayin ve sakın buyuk konuşmayın dilerim kimse bu durumu yasamaz fakat icine girmeden bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?