- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
ailende arkandaymış sakın bu adama cocuk dogurma ömür boyu kurtulamazssın bu adamdan.Ve arkana bakmadan kaç alışmış kudurmuştan beterdir her zaman şiddet uygulayıp küfürler edersize.Aile kayıtsız şartsız her dedigine okey dedigi icin ve her yaptığı doğru dedigi icin o bu halde ailenin cok buyuk rolü var
Önce etkenden kurtulmalısın...Bugun doktor icin araştırmaya başlayacağım..iyi gelecekse ilacada herseye de razıyım
tedaviyi kabul eder mi sizce böyle nir adam.Doktoru begenmez benim fikirlerim daha önemli diye bastırır oda insan bende insanım der bak şuraya yazıyorum bu kelimeleri çok yakında duyacagız bu formda.Ben bu tarz şeyleri yaşayanlara defalarca yazdım bekara koca boşamak kolay öyle olmuyor işte pat diye boşanamıyorsun bence sen boşanmayı düşünme şuan için konuşmayı dene tedaviyi kabul etmeyecektir ikna etmeye çalış en önemlisi onun vicdanını sızlat bağırıp çağırıp deil ne yaşıyorsan güzel güzel anlat belki seni Dinler üzdüğünü fark eder yanı kısacası onu seni dinlemesini sağla İnan mükemmel evlilik yoktur burda atıp tutanların da sorunları vardır ki hepimiz zaman zaman yaşıyoruz boşanmanın asla çare olduğunu şuan için düşünmüyorum şöyle bir düşün onsuz olursan gerçekten mutlu olacak mısın cvp evetse artık boşanmalısın sağlıcakla kal
Kesinlikle doğru soyluyorsunuz bencede var...ama oyle buyumus ve yetiştirilmiş bu yuzden ailesini daha kızgınım
Merhaba benimde 10 yıllık evliğim ve 5 yaşında kızım var.Şiddet değil baskı çok yaşıyorum çalışıyorum.Psikoji denen şey kalmadı doğru düzgün karar veremez oldum.Ayrılmayı çok kez düşündüm ama kızım var düzelir dedim.Ne yapsam kendime yapıyor kendimi üzüyormuşum ki kadınların çoğu bu durumda bende öğle karşıdakine bişi olmuyo.
En güzeli psikologa gitmen en azından kendin için seviyorsun korkuyorsun kolay bir durum değil.Allah yardımcın olsun
Ve bende yarın aldım randevumu gideceğim psikologa.Eşime dedim gidelim.Her günümüz kavgayla geçiyor.Yardım alalım neymiş.Gerek yokmuş biz birbirimizi tedavi edermişiz.Ya ne demessin..
Devam etmek istersende kendin için git.Gidenler varmı ben ilk defa gideceğim.Ne kadar faydası olacak hiç bilmiyorum.
Hayırlısı....
Merhaba kızlar...bikac aydır ben burayabaska üyeyim baska bir olayı arastirmak icin uye olmustum burayi yeni kesfettim ...kafayi yemek üzereyim ben....1 yil olmadi evleneli ama ben mutsuzluktan geberiyorum....10 yillik beraberlik sonucu zorlu yollarlar gecerek evlendik...sozde esim beni cok seviyor....sözde...aslinda hep inisli cikisli bi ilişki yasadik cok ayrilip baristik ama benden vazgeçmedi hiç...bende seviyordum evlendik....evlenmez olaydim...1 yildid gozumun yasi dinmedi....yaptigi ettiği herseyi minnet...simdi çalışıyorum cok iyi bir isim ve maasim var...ama ne yapsamda yaranamıyorum maasimin hepsini ona veriyorum sirf sussun diye daha fazla konusmasin diye ama hala susmuyor....her kavgada bana ağıza alınmayacak küfürler ediyor aileme hakaretler ediyor...sonra hicbirsey olmamis gibi benimle konusmayi istiyor...ailem de zavalli evime bile gelmiyorlar artik bunun bu hallerinden sonra....bir defa evi bile birakip gittim canima tak etti...esimin ailesi sırf ailem beni geri göndermedi arkamda durdu diye ailme cephe aldilar...kendi kızlari bu kadar hakaret isitse ne yaparlardi acaba geri gönderirler miydi???....sosyal medya hesaplarından ailemi sildiler...bu adilik degil mi ya....son olarak artik şiddetde basladi....aileme de artik birsey diyemiyorum...kafayi yemek üzereyim sabaha kadar uyuyamıyorum sabahta bu sekilde ise geliyorum zaten psikoloji alt ust istende verim alamıyorum........kısacası mutsuzluktan geberiyorum...bi akil verin bana
Çok faydasını göreceksiniz merak etmeyin :) deneyimlerinizi paylaşın...
Ben dun gittim ve doktor belirtilerin depresyon oldugunu söyledi ilac verdi....basta ilac kullanma taraftari degildim ama ilac bana esimin verdigi zarari vermeyecek...yardımı olacaksa ilac kullanmak bence kotu degil bir sure için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?