Psikolojim berbat geceleri artik uyuamıyorum

Aile kayıtsız şartsız her dedigine okey dedigi icin ve her yaptığı doğru dedigi icin o bu halde ailenin cok buyuk rolü var
ailende arkandaymış sakın bu adama cocuk dogurma ömür boyu kurtulamazssın bu adamdan.Ve arkana bakmadan kaç alışmış kudurmuştan beterdir her zaman şiddet uygulayıp küfürler edersize.

tedaviyi kabul eder mi sizce böyle nir adam.Doktoru begenmez benim fikirlerim daha önemli diye bastırır oda insan bende insanım der bak şuraya yazıyorum bu kelimeleri çok yakında duyacagız bu formda.

Şiddet görüyosun ailen arkamda yapman gerekeni sende biliyosun...

Herkes öncelikle kendi tedavisinden sorumlu, bunu unutmayın. Eşinizin tedavisi için sizin kendinizi öteleyerek çabalamanız gerekmiyor. Oksijen maskesini önce kendinize takın.

Ya bu çalışan kendi ayakları üzerinde duran ve ailesi arkasında duran ve evliliği kötü giden insanları anlamıyorum. Arkadaşım arkana bakmadan kaçsana. O sana tüm maaşını veriyor mu??? Neden çalışıyorsun sen o herife muhtaç olmamak için eee gene muhtaçsın. Al başını çek git.

neyi beklion cocuk olmasini mi? lütfen insan bi kere yasiyor güclü ol!

Çok yeni evliliğiniz. Çocuk da yok. İyi bi işiniz ve maaşınız da var.. Eşiniz ve ailesi de o biçim hödük.. Ailenize tavırları belli.. Ayrıca aileniz de ardınızda..

Ee ne duruyosunuz? Ayrılın. Yarın bi de çocuk yaparsanız bu adamdan hepten kopamazsınız.

Kesinlikle doğru soyluyorsunuz bencede var...ama oyle buyumus ve yetiştirilmiş bu yuzden ailesini daha kızgınım

Kucuk yerlerde boşanma o kadar da hoş karşılanmıyor ve once elinden geleni yapmak istiyorsun evliligin için hemeb kaçıp gitmek istemiyorsun sonra sonra görüyorsun anlamsiz bir çaba olduğunu

Kesinlikle doğru soyluyorsunuz bencede var...ama oyle buyumus ve yetiştirilmiş bu yuzden ailesini daha kızgınım

Muhakkak öyle yetiştirildiği için öyledir. Ama herkes zaten "öyle yetiştirildiği için öyle." Ben de, siz de.

Buradaki mevzu şu: Ortalama 70 yıllık bir hayatımız var. 3'te 1'ini de tükettik zaten. Birini düzeltmeye veya birine katlanmaya ne kadarını verebiliriz? Allah değiliz ki herkesi affedelim, her şeye göğüs gerelim.

Merhaba benimde 10 yıllık evliğim ve 5 yaşında kızım var.Şiddet değil baskı çok yaşıyorum çalışıyorum.Psikoji denen şey kalmadı doğru düzgün karar veremez oldum.Ayrılmayı çok kez düşündüm ama kızım var düzelir dedim.Ne yapsam kendime yapıyor kendimi üzüyormuşum ki kadınların çoğu bu durumda bende öğle karşıdakine bişi olmuyo.

En güzeli psikologa gitmen en azından kendin için seviyorsun korkuyorsun kolay bir durum değil.Allah yardımcın olsun
Ve bende yarın aldım randevumu gideceğim psikologa.Eşime dedim gidelim.Her günümüz kavgayla geçiyor.Yardım alalım neymiş.Gerek yokmuş biz birbirimizi tedavi edermişiz.Ya ne demessin..

Devam etmek istersende kendin için git.Gidenler varmı ben ilk defa gideceğim.Ne kadar faydası olacak hiç bilmiyorum.
Hayırlısı....

Çok faydasını göreceksiniz merak etmeyin :) deneyimlerinizi paylaşın...

Ben dun gittim ve doktor belirtilerin depresyon oldugunu söyledi ilac verdi....basta ilac kullanma taraftari degildim ama ilac bana esimin verdigi zarari vermeyecek...yardımı olacaksa ilac kullanmak bence kotu degil bir sure için

İşim var maaşın güzel, ailen arkanda. Hayatındaki tek fazlalık eşin ve ailesi bence. Yani tek verilecek akıl yazdıklarına göre tabi , boşan. Niye kendine eziyet ediyorsun. Hayatına sana değer veren birini al. Hakaret şiddet falan yapma yani bırak ne hali varsa görsün.

Ben dun gittim ve doktor belirtilerin depresyon oldugunu söyledi ilac verdi....basta ilac kullanma taraftari degildim ama ilac bana esimin verdigi zarari vermeyecek...yardımı olacaksa ilac kullanmak bence kotu degil bir sure için

Hiç merak etmeyin, yoluna girecek.

İlaç tedavisi ve psikoterapi, kırık bacağı alçıya aldırmak gibidir. Elbette alçıya aldırmadan da kırık kemikler kaynar. Ama rahat hareket ettiremeyiz, yanlış hareket ederiz canımız yanar ve geçmesi daha uzun sürer.

İlaç alarak kırık yerinizi alçıya aldınız şu an. İyileşmeniz daha hızlı sürecek ve yanlışlıkla canınızın yanması daha öngörülebilir olacak.

Tedavinizi aksatmadan devam ettirmeniz dileğiyle ve dayanışmayla... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…