- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Spora gitsemde kursa gitsem de hayatımda ruh halimde hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi hissediyorum aile mevzusunu kafaya takmıyım diyorum da elde değil ki işteİssizlikten bence kendinize bir hobi mi edinseniz ? Spora gitseniz kurslara gitseniz kafanız dağılsa. Aileleri mutlu etmek imkansızdır onlar hep beğenmeyecek bir şey bulur nasılda sıkmayın canınızı mutluluktan huzurdan önemli bir şey yok
Ya ne güzel sıralamışsınız aynen tam da öyle köksüz savrulmuş gibiyim bu küçücük şehirde iş imkanı yok malesef benim mesleğimde zaten ülke durumu malum, psikolojik destek almayı düşünüyorumYeni şehirde iş-kurs imkanları var ise araştırın; art arda bu kadar değişiklik insanı köksüz hissettirir ve savrulmanız da gayet normal.
1)Evlilik, yeni eve ısınma
2)Şehir değiştirme, yeni şehre ısınma
3)Eşinizle gelen, yeni aileye ısınma
4)Çalışırken işi bırakmak, yeni boş zamana ısınma
Eee, ne olacaktı ki? Elbette buhran yaşarsınız.
İş, hobi, bir hedef ve gerekli noktada psikolojik destek; bir şeyiniz kalmaz.
Eşimle çocuğumuz da olmuyor onu yazmayı da unuttum bakHastalık değil canım iş hayatından çıkınca normal böyle şeyler kendini oyalamaya bak olumsuz laflara aldırma gün gelir iyi derler gün gelir kötü derler. Çocuğun olursa hepsini unutursun bile. Olumlu şeylere odaklan olumsuzlukları rafa kaldır illa bir hastalık arıyorsan tiroidine baktır gerçekten duygularımızı yönlendiriliyor
Tiroide baktırınca ne oluyor ki bilmiyorum onuHastalık değil canım iş hayatından çıkınca normal böyle şeyler kendini oyalamaya bak olumsuz laflara aldırma gün gelir iyi derler gün gelir kötü derler. Çocuğun olursa hepsini unutursun bile. Olumlu şeylere odaklan olumsuzlukları rafa kaldır illa bir hastalık arıyorsan tiroidine baktır gerçekten duygularımızı yönlendiriliyor
Bunalim ve belirsizlik. Biraz da ozguven kaybı var gibi yazmışsınız. Bir erkeğe bağlı olmak sizi çok zorluyor. Hobi bulun kursa gidin iş arayın bırseylerle ilgilenin. Kafa meşgul olmazsa kendi kendini bitiriyor. Aileniz yada baskasi siizn evliliğiniz hakkında olumsuz konuşursa mutluyum maşallah de nazar değmesin diyin yada duymazdan gelin. Bunlar birikir birikir, kafada kurarsınız, eşinizle aranızda sorun olur.Hanımlar merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Evlenene kadar hiç sorunum yoktu mutluydum neşeliydim. Evlendikten sonra sevmediğim bir şehre yerleştim eşimin olduğu şehre. İşimi bıraktım geldim. Yaşadığım birkaç sıkıntım oldu son zamanlarda her şey üst üste geldi. Eşimle inanılmaz mutluyum ama bu bile yetmiyor iyi olmama. Aileler arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken cok yıprandım özellikle annem. İşssizlik sürekli evde olmak sevmedigim bir şehir bunlarda eklenince sürekli ağlama krizlerine giriyorum. Annemin ya da ablamın evliliğimle ilgili söylediği olumsuz bir söz olunca elim ayağım titriyor bayılcakmış gibi oluyorum. Hersey daha kötüye gitcekmiş gibi hissediyorum.Ölmekten korkmuyorum bazen keşke ölsemde kurtulsam diyorum. Sürekli endişeliyim.Geleceğim de hep dört duvar arasında kalıp çıldırcakmış gibi hissediyorum. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Çıkış noktası bulamıyorum ne yapcağımı bilmiyorum tek bildiğim hiç iyi olmadığım ve olmayacağım. Benim hastalığım ne
1.5 senelik evliyim aslında ortada hiçbir şey olmamasına rağmen annem kuruntu yapıyor ve bunları bana anlattıkça olan bana oluyorKaç yıllık evlisiniz?
Evliliğini iyi gidiyormuş, aileniz neden olumsuz yorum yapıyor?
Kaç kere söyledim de iste etki etmiyor bu da artık ben de sürekli bir endişe yapıyor aman o kötü birşey demesin aman o öyle davranmasınEşinizle mutluysanız, aileniz de olsa söylediklerine kulak tıkamayı öğrenmeniz gerekiyor. Niye "rahat bırakırsanız, ben gayet mutluyum, neden huzursuz olmamı sağlamaya çalışıyorsunuz" diye ağızlarının payını vermiyorsunuz? Onun dışındaki bunalımınız gayet normal ama. Çalışan bir kadınken, bildiğiniz bir yerdeyken, büyük değişiklik yapmışsınız ve muhtemelen şuan zamanınızın çoğu da evde geçiyordur. O zaman iş arayışınız devam ederken, kurstu, atölyeydi, etkinlikti koşturun. Boş kalmayın.
1.5 senelik evliyim aslında ortada hiçbir şey olmamasına rağmen annem kuruntu yapıyor ve bunları bana anlattıkça olan bana oluyor
Psikologa gittiniz mi? Ve aktif olarak iş arıyor musunuz?Kaç kere söyledim de iste etki etmiyor bu da artık ben de sürekli bir endişe yapıyor aman o kötü birşey demesin aman o öyle davranmasınKurslara da yazıldım spora da gittim hic birsey mutlu etmiyor artık
Ya ne güzel sıralamışsınız aynen tam da öyle köksüz savrulmuş gibiyim bu küçücük şehirde iş imkanı yok malesef benim mesleğimde zaten ülke durumu malum, psikolojik destek almayı düşünüyorum
Yok bende evliligimde olan hic birseyi anlatmam. Ama annem esimin ailesine bilenmis durumda bana cok iyi davranmalarına ragmen, rol yaptiklarini dusunuyor. Oyuncafeyi bir arastirayimNeyin kuruntusu
Ona da dert yanıyor musunuz
Ben ailelere kan kusunca küçüklük şerbeti içtim denmesi gerektiğini savunurum
Ailem her şeyi en son duyar ,n son babalar duyar
Küçük şehirde imkan varsa işi kurun örneğin oyuncafe çok popüler bu sıralar
Evet evde durmak bana işkence gibi geliyor artık. Nasıl diyim o kurs ve spor da beni tatmin ediyor ruhum boşluğa çekiliyormuş gibi. En cokta şimdi annemlerdeyim annem bana soguk davraniyor evli oldugumu kabullenemiyor mu anlamıyorum artık cok bunaldım bu durumdanCalismaya alisan insan evde duramaz. Yasadiginiz sehirde imkanlar varsa kurslara veya spora falan gitseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?