Biraz iç dökmek gibi olucak şimdiden belirteyim . Öncelikle merhaba hanımlar ,umarım hepiniz mutlusunuzdur.
3 yıldır tanıştığım bunun 1buçuk yılı beraber olduğum,sevdiğim ve sevildiğime inandığım ilişkim dün bitti .
Kendisi doğuda personel .1 aylığına izinle memlekete gitmişti. Yine her şey çok iyiydi .ilgisi alakası.. son 1 haftada bir şeyler oldu ve değişti . Mesajlarıma geç dönmeler ,aramamalar.ailesiyle olduğu için bunu anlayışla karşıladım . Sosyal medya hesabı kapalıydı bu 1 hafta da açtı .ve birilerini eklemeye başladı . Ben sorun çıkarınca sileceğim dedi .ama silmek şöyle dursun yine ekledi birilerini .. bu konuda hassas olduğumu bilmesine rağmen ekledi .Kasıtlı yapar gibi…
Planımız vardı memleketinden dönünce onun yanına gidecektim ,doğumgününü kutlayacaktık .ikimizde dört gözle bekliyorduk.ama bu 1 haftada ne oldu bilmiyorum .
Bir anda ilgisi kesildi ,beni umursamamaya başladı .
2 gün önce aradı görüntülü konuştuk.yine seni seviyorumlar ,çok özledimler falan . 1 gün sonra,yani dün geri döndü işe başlayacaktı çünkü .
Mesaj attım bu 1 haftada sen değiştin dedim .bana cevabı psikolojim bozuk bu aralar canım seninle alakalı değil oldu.
Ben de cevap olarak bunun alt metninin ;ben birini buldum kusura bakma olduğunu yazdım .ve her yerden engelledim .ulaşabilir tüm kaynakları yok ettim .
Bir insan bir hafta da nasıl değişir ,sevgisi bir haftada nasıl biter , bu 1 haftada ne oldu ,yeni birini bulup nasıl bu kadar nankör olup yıllarımızı sildi .bu soruları sorup duruyorum.
Bilemiyorum belki de biri yok ve benden sıkıldı.(aldatılma ihtimalinden daha az acı verir enazından)
Zamana ihtiyacım var biliyorum ama şu an,
çok yorgun ve mutsuzum.
.okuduğunuz için teşekkürler .