Dışarıdan ne dediklerini umursama ,bu senin hayatın...Ben de yaşadım bi nişan geçti başımdan,ama öyle şartlar sundu ki kabul etmem imkansızdı,sırf başkaları laf etmesin ya da o adamı kaybetmeyeyim diye kabul edemezdim.Vazgeçemem sanıyordum hatta dünya başıma yıkıldı sanmıştım...Ama emin ol başkası çıkıyor ve unutuveriyorsun geçmişi...
Yani sorun olmaz ama iki kez bu durumu yaşadığınıza ve sebepler cok net olduguna göre bence sizin nisani aceleye getirme gibi bir sorununuz olabilir. Once bi taniyin, aksamdan sabaha nikahsiz yasama fikrine kapilmamistir heralde. Bence zaten nisan düğün tarihine kadar hersey netlesince yapilmali.
Çok iyi yapmışsın bence. Ikisiyle de olmazmis. O zaman nasil kimseyi dinlemediysen simdi de etkisinde kalma. Rahat ol. Seni gerçekten seven biri karşına çıktığında nisana misana bakmaz zaten. Annene de ilerde çoluk cocugumla eve geri mi donseydim, kararlarımdan pişman değilim de.
Çok iyi yapmışsın bence. Ikisiyle de olmazmis. O zaman nasil kimseyi dinlemediysen simdi de etkisinde kalma. Rahat ol. Seni gerçekten seven biri karşına çıktığında nisana misana bakmaz zaten. Annene de ilerde çoluk cocugumla eve geri mi donseydim, kararlarımdan pişman değilim de.
Benim bir arkadaşım, 1 kez evlendi ayrıldı. Simdi ise 4. Kez nisanlanacak. Kombo yapti. Bisi olmaz. Kim ne derse de desin. Kaderinde ne varsa onu yaşıyor insan. Yine de Allah yazdiysa bozsun. Cok amin.
Ya nisanlanmadan once bu adamlarin fikirleri cok mu normaldi de sonradan bu hale geldiler.
Saf olmayip butun dusuncelerini ogrenip iyi taniyip oyle bu tur seylere girismekte fayda var.
Olan olmus biten bitmis. Onune bak salla gerisini..
Güvenmek zorundasın, inanmak zorundasın.
Yanlış iki üç kişi için tüm insanlardan soğuyamazsın.
Daha temkinli olacaksın elbette. Tecrübelerinle daha güçlü olacaksın.
Hatta tam tersi 1-0 önde başlıyorsun bundan sonra ilişkine.