Annemin uzerimdeki baskısindan bunalıma girmiş bir şekilde çözüm arayışına girdim. Burada benden yaşca büyük veya daha tecrübeli, ya da benzer şeyleri yaşamış insanları bulur tavsiyelerini alırım dedim. Üstelik hemcinslerimle dolu bir site. Ülkemizde kadınlara genel bi baskı var beni en iyi hemcinslerim anlar dedim. Yanılmışım. Hemcinslerimin yarısı kadınları ve beni kendi giyecegi kıyafete, gezecegi görüşeceği insana karar veremeyecek ve 23 yaşında hayatını psikolojisi bozuk annesine göre idame ettirmesi gerekecek kadar vasıfsız görüyor belli ki. Tavsiye verenlere çok teşekkür ederim. Ama maşallah bir anda topa tutuldum ve annesini istemeyen ondan nefret eden hayırsiz iğrenç berbat kötü bir kız evlat oldum. Üniversiteye beraber götürmemi ve öğrenci halimle öğrenciler ( abim de dahil ) ailesinden para isterken benim ona bursumdan harçlık vermemi görmediniz senelerce sırf o kızıyor diye 40 derece sıcakta uzun kol bluzla gezdim başörtülü olmamama rağmen, bunu görmediniz onu bırakıp ondan kurtulma gibi bi derdim olmayıp aksine çözüm arayışında olduğumu da fark edemediniz. Nefes alamayacak, hayattan zevk alamayacak, kendimi tanıyamayacak, insanlardan korkacak, iletişim kuramayacak kadar pasif bi insan haline getirildiğimi ve bu durumdan kurtulmak için care aradığımı görmediniz. Gerçekten çok teşekkür ediyorum beni taşa tutan hayırsız iğrenç mide bulandırıcı bi evlat muamelesi yapan herkese. Dilerim bir gün böyle bir baskıyla karşılaşıp beni hatırlayıp pişman olmazsınız. Hepinize teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz.