psikolojim bozuldu geçmişimden kurtulamıyorum yardım !!

Leipehile

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
169
59
298
meraba arkadaşlar anlatacaklarım biraz uzun ama en kısa ve net haliyle anlatmak istiyorum yardım edin akıl verin bana lütfen.. yargılayabilirsiniz ama içimi rahatlatacak mesajlarınıza ihtiyacım var evden çıkmak gelmiyor

4.5 sene önce birisi ile tanıştık birkaç ay sonra
beni aldattığını öğrendim ve şiddetli bir şekilde ayrıldık bu kişinin yakın arkadaşı olmayan sadece bir tanıdığı kişi ile başlamaya karar verdik bunu duyduktan sonra bana iftira atıldı hamile vs tarzında annemle paylaştım fakat tensel olarak yakınlaştığımızı bilmiyor o kişi hayatımdayken yanıma bile yaklaşamadı iftiradan başka bir şey yapamadı. ayrıldığımızı öğrendikten sonra karşılaştık ama konuşmadık fakat mesaj attı sosyal bir platformdan sevgilim yoktu ama var ve bizi rahatsız etme dedim. benim de var ama görüşmek istiyorum dedi özledim seni sen beni özlemedin mi tarzında konuşarak sinirlerimi bozdu. ara ara sosyal ağlardan arkadaş ekleme yada dürtme gibi şeyler yapıyor en son geçen sene bunları konuşmuştuk sonrasında instagramdan ekledi engelledim faceden dürttü face i kapattım. tüm o yaşadığım dönem geldi aklıma kurtulamıyorum şuan.
kafamda birsürü soru...
2 seneye mezun oluyorum aynı şehirde değiliz üniversitede. ve biri hayatıma girerse eğer ona nasıl anlatacağım bunu ona nasıl iftira derim. ya bizi rahatsız ederse yeniden inanın bir ilişkiye başlayamadım 1sene sürdü en sonki ilişkim.
peki ya aileme yada arkadaş yada komşu birilerine saçma sapan şeyler anlatır da onlar da inanırlarsa. neden hala peşimi bırakmadı..

Son düzenleme:
sizin konunuz biraz mühendis sözlüsünden eski sevgilisinin iftiraları sonucu ayrılan arkadaşa benziyor. o da etrafının ailesinin duymasından korkuyordu.

korkarak hayatınıza devam edemezsiniz. kendinizi yıpratmayın...

Canim yargilamak ne haddime.Cok fazla kendini yipratiyorsun.Nerdeyse koskoca 4 sene gecmis.Millet suan ufacik yaslarindane haltlar yiyor.Birlikte bile olmamissiniz.Okurken senin adina uzuldum.Panik atak olmussun resmen.İlerde evlenecegin kisiyede anlatacagin bi durum yok.Yatip kalkmamissin sonucta.Kendiside eminim bakir olmayacagi icin.Olsa bile kimseye birsey anlatmakla yukumlu degilsin.

korkma ve bu korkunun üstüne git eger bir daha rahatsız ederse seni bir şekilde onu alt et gözünü korkut gerekirse bunu yaparken bir tanıdığından yardım iste ama asla korktuğunu belli etme yada korktuğun için susma..yoksa ilerde bir ilişkin olduğu zaman aniden ortaya çıkıp bunu mahfedebilir..işte sırf bu yüzden simdiden onune tas koymalısın

kendimi herkesten her şeyden çektim .. korkarak devam edemem zaten sağlık sorununa kadar gidebilir kimseye anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim.
daha sevgilim bile yok ama ben de zamanı gelince biri ile nişan düğün evlilik istiyorum benim de hayallerim var ..
hiç evlenemeyeceğim bu iftira yüzünden diye düşünüyorum..
onun hayatı yok mu neden hala benimkine dahil olmaya çalışıyor.. bu hep mi böyle devam edecek..
bu kişi en fazla ne yapabilir bana sürekli rahatsız etmiyor yılda 1 yada 2 kez oluyor 4,5 sene oldu ...
daha kaç sene geçmesi gerek yada bitmesi için ölmek mi gerek ölünceye kadar yalnız mı yaşayacağım ben hayatımı .. mutlu olamayacak mıyım..
nefes alamıyorum düşündükçe kendi kendime yapıyorum

Ayri sehirlerdesiniz telefon numarani degistir sosyal paylasim sitelerinden engelle
Eger manyaksa takma cevap verme tehdit ederse iftiralarini duyma kim ne dusunurse dusunsun
12 sene once biriyle gorustum 1 yil ayrildik evliyim hala rahatsiz ediyor esim olaya el atti korktu aramadi bende engelledim cikiyor boyle manyaklar sirf rahatsiz etmek icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçenlerde yukarıda bahsettiğim olayı bir arkadaş paylaşmıştı buradan. o da önceden biriyle çıkmış, yakınlaşmışlar falan. daha sonra aldatmış çocuk, bu da ayrılmış. sonra kız sözlenmiş. bir gün bu eski sevgili denen şahsiyetsiz kızın face inden ulaşmış seni özledim falan diyerek bu da tersleyince, adam kızın sözlüsünün mailini bulup önceden çektiği fotoğrafları falan göndermiş çocuğa. bir de demiş benden çocuk aldırdı diye. sözlü tek kelime etmeden kızı bırakmış. fakat onun olayında sanırım kız bakire değildi ve bunu sözlüye dememişti

bence ortak bir iletişim yolu bulunmadığı sürece size ulaşamaz. sizin yapmanız gereken sosyal ağlardan uzak durmak olabildiğince. veya sizi tanımayacak şekilde isim değiştirmek nette. bnce buna bile gerek yok, ortak arkadaşların akrabaların olduğu sosyal platformlardan falan uzak durursanız kafanız rahat olur. bir de numaranızı biliyorsa onu değiştirmek. son olarak da oldu ki size tekrar ulaştı, tek kelime bile etmeden silin engellleyin.

Üzgünsün pişmansın artık korkmayı bırak. Endişelenme. Biz şöyle böyle yaptık dese bile elinde ispat yok sonuçta. diyelim ki bir erkek geldi hayatına evleneceksiniz, ee ne yapabilir ki; sevgilini arayıp bunları yaptık derse ne olabilir ki? ben bakireyim dersin olur biter. zaten erkeklerin ahlak anlayışı bekaret değil midir? benden intikam almaya çalışıyor dersin millete olur biter. fakat millet o herife inanıyorsa onların kusurudur bu. senin bundan sonrası için yapabileceğin hiçbir şey yok. attığı mesajları sakla, belki bir gün işine yarar

Son düzenleyen: Moderatör:

lisedeyken çok sevgilim oldu birkaç haftalık bile oldu popülerlik zannediyordum o zamanlar lise biteli 5 sene bitti ama bu durumdan dolayı lisedeki arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum hepsi bana o gözle bakacak diye.
evet yükümlü değilim fakat ben bu kadar acı stres çektikten sonra bu konu benim mutluluğumu engellemesinden korkuyorum ya sevgilim eşim terkederse diye .. yada kapıma dayanır mı konu koumşuya saçma sapan şeyler anlatır mı diye..
kendimi rahatlatamıyorum en son hiçbirşey yapmadı sadece instagramdan ekledi diye fenalık geçiriyordum üstesinden gelemiyorum ve psikolojik yardım almayı da düşündüm ama şuan uygun bir dönemde değilim
bir tanıdığım kim olabilir.. kime ne anlatabilirim .. bunu anlatırsam insanlar bir gün mutlaka bunu önüme getirir bir de onlara fırsat vermek istemiyorum..
korkuyorum birine bir fırsat vermekten.. eski sevglimle bana atılmıştı bu iftira sokakta bile yanında istemediği oldu beni çok zor dönemlerden geçtik evet küçüktük ama bir şkilde ona karşı korurdu hep beni.. artık o da yok .. hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim kendimi bana yaklaşan duygularını açan kişilerden direk kopuyorum korkuyorum birşeyler yaşamaktan korkuyorum yine güvenip tepetaklak olmaktan

Cnm hic korkma iliskiye basladiginda herseyi anlatirsin bastan o sanirim hirs yapti seni rahatsiz etmek istio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama bu korku seni yer bitirir bunu atlatman lazım onu ve yaşanan her seyi geçmişte bırakman lazım...ilerde elbet biri olacak hayatında ve bu asla eskisi gibi olmıcak oyle düşün ..bu sekilde düsünürssen kendini cok yıpratırsın bunu kendine yapma bir sekilde bir çaresi olmalı ama ilk once senin ona ve ilişkiye olan korkunu söküp atman lazım

sadece rahatsız eden birisi değil benimki zamanında birşeyler yaşadık ve üzerimde de bir iftira var değilse korkum olmaz
yeniden o günleri yaşamaktan korkuyorum.
onların hayatları devam etmiyor mu ? zevk mi alıyorlar nasıl bir manyaklık bu ..
eşiniz en iyisini yapmış..

numaramı bilmiyor engelledim fake hesap beni ekledi o diye düşündüm ve kapattım sosyal paylaşım sitesini dondurdum.
inanın burdan bile acaba bulur okur mu diye konuyu yazarken aklıma geldi.
anlar mı kendisi olduğunu diye. ortak çok arkadaşımız var numaramı bir şekilde bulmak istesseydi bulurdu diyorum bilmiyorum amacı ne neden hala bunları yapıyor..
sadece whatsapp ve instagram kullanıyorum onlarda da ok dikkatli davranıyorum ..
engellediğimde daha fazla hırs yapmasından kışkırmasından da korkuyorum ..

çok sene oldu o telefon o hat ,mesajlar almadı bile. tarih oldu hepsi.
haklısınz ama bunları düşünmek bile böyle yıpratıyorsa yaşamak ne derece yıpratır beni..
evet inanıyorsa onlara zaten hayatımda yerleri olmamalı çok haklısınız.
eğer birisi olursa anlatmamalı mıyım durumu ?

Cnm hic korkma iliskiye basladiginda herseyi anlatirsin bastan o sanirim hirs yapti seni rahatsiz etmek istio

onunlayken ergenlikteydim insanın en çirkin dönemleridir. seneler önceki ve şuankini düşündükçe hırs yapıyor olabilir haklısınız çok değişim oldu çünkü
başladığımda anlatırsam olayı yaymış gibi olmaktan ve diğer kişilerin de olayı duymasından çekiniyorum ..
insanlara güvenemiyorum artık sanırım

Rahatsiz eden olursa polisi ara ve sikayetci ol.
Allaha sigin, kilmiyorsan namaza basla ve insallah huzura ulasacaksin. Allah yar veyardimcimiz olsun

anlatılıcak birşeylerin olduğunu düşünmüyorum. kimse eşine ondan önceki ilişkilerinde kimlerle ne kadar yakınlaştığını anlatmıyor ki zaten. kabalık zaten olmuş bitmiş. eğer sana bakire misin değil misin diye sorarsa sevgilin, bakire olduğunu söylersin detaya ne lüzum var allasen erkekler bize detaylıca anlatıyor mu ilişkilerinde ne yaptılarsa?

Rahatsiz eden olursa polisi ara ve sikayetci ol.
Allaha sigin, kilmiyorsan namaza basla ve insallah huzura ulasacaksin. Allah yar veyardimcimiz olsun

polisi ararsam yakın çevremin de haberi olacak ondan çekiniyorum onu da düşündüm her ayrıntıyı düşüneyim ki birey olduğunda afallayıp kalmamak için
ramazanda namaza başlamıştım bayramda devam edemedim dini açıdan vicdan azabı da ayrı rahatsız ediyor ..
buraya yazmakla rahatladım biraz da olsun .. amin teşekkürler Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Birisi olursa o sana anlatacakmi saniyorsun geneleve gittim sevgilim oldu sevistim diye kasma kendini bosuna derslerine ver kendini hayati akisina birak

sinek küçüktür ama mide bulandırır diye bir söz var ya o durum bu durum ..
haklısınız sanırım herşeyi anlatmak yıpratabilir.. şuan aklımda birisi var ama korkuyorum birşeyler yaşamaktan karşı komşumuz ve evlilik düşünen birisi
tutucu da birisi sırf bu yüzden kafamı kaldırıp bakamıyorum değilse annesi her zaman beni beğendiğini filan söyler yada oğlu hakkında sürekli bana anlatır ..
o da sanırım kısmet artık ..

Birisi olursa o sana anlatacakmi saniyorsun geneleve gittim sevgilim oldu sevistim diye kasma kendini bosuna derslerine ver kendini hayati akisina birak

diş hekimliği okuyorum ne derslerime verebiliyorum kendimi ne de kendime ne de hayata ..
küçük bir yerde yaşıyorum ve burada herşey çok çabuk duyulur ..
yeni tanıştığım yada eski arkadaşlarımın bana farklı bakacağını düşünüyorum ne düşündüklerini merak ediyorum ..
kara bir leke gibi beynimde ..
yeni bir hayata başlamıştım ben o şehirde ama geçmiş hep kalıyormuş bundan kurtulamıyorum

O sana msj attiginda facesimi kapatiorum diosun ya senin korktugunu anlio facesini kapatma onu engelle bilgilerini gizle cvp verme ilgilenme herkes herkesin hakkinda neler dio sen kendini bilmio musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…