psikolojim bozuldu geçmişimden kurtulamıyorum yardım !!

Birisi olursa o sana anlatacakmi saniyorsun geneleve gittim sevgilim oldu sevistim diye kasma kendini bosuna derslerine ver kendini hayati akisina birak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaçarak bu işi cozemezsin... Eğer seninle iletişime geçmesini simdi engellersen sevgilin olduğunda zevkle ugrasacaktir seninle..

Faceini falan hepsini ac ve sana her ulaşmak istediğinde agzina et sakin korkma korktuğunu belli etme.. Ailene anlattigini vs söyle ve seni rahatsız etmeye devam ederse polise gideceğini söyle..her konusmasinin ekran kaydini al ve ona da göster

Bir yerden sonra sana ulaşsa da boşa cikacagni anlamali..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

bi ara yine kapalıydı sadece sıkıldığım için kapatmıştım şimdi o olaydan bir gün sonra kapattım ama şimdi açmak da gelmiyor içimden fake hesaplar açıyor arada yani en azından onun olduğunu düşünüyorum. işte tüm bu varsayımlar kafamı beynimi kemiriyor değilse ben değiştim artık ciddi şeyler istiyorum yıllardır oturup kalkmama bile dikkat ediyorum .. insanlar değişebilir ben çok değiştim ama o kişiler bunun farkında bile değil
bu forumdakilere teşekkür ediyorum biraz da olsa rahatladı içim ..

mesaj atarsa yeniden altından kalkamayabilirim çok zayıfladım bu konuda hiçbir zaman dişe diş bir kız da olmadım hep kırılgan hassas oldum ve hala da öyle ..
yine uğraşacak gücüm yok sanırım hayatımdan defolup gitsin istiyorum senelerdir bir şey elde edemedi artık pes etmesini istiyorum
hep mesaj atacak mı korkusuyla uyuyamıyorum bile en iyisi kapatmak diye düşünmüştüm ..
herşeyi en uçta yaşıyorum artık mutluluğu da üzüntüyü de .. aşırılaştım
ailem öğrenirse onlara yakınlaştığımı anlatamam onlara hatam işte bu ..
ve bu hata da herşeyin önüne geçiyor tüm haklılıklarımı haksız ediyor

faceden engelledim o kişiyi instagramı da kapatmalı mıyım hepten sileyim mi sizce?
biraz önce instagramdan bir kız takip etmek istemiş tanımıyorum kendisini hesap yeni açılmış.
içim içimi yedi acaba o kişi mi diye.
bu kuruntulardan nasıl kurtulabilirim herşey bende bitiyor biliyorum ama söz geçiremiyorum
takıntılının takıntılısı oldum ..
kaçarak olmaz geçmez bu hayat bunu da biliyorum ..
nasıl aşacağım bunları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…