• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu kızlar :/

Doğurana kadar sürmüştü bende de bu durum maalesef. İnşallah sizde uzamaz. Çok zor çeken bilir. Havuç yiyordum sürekli. Bana en iyi gelen şey oydu

Hamileyim 9.haftanın içinde
Geçmeyen mide bulantılarım yüzümden hayatım felç oldu. 2 evladım var onlarla bile ilgilenemez oldum. Zaruri ihtiyaçlarını zorla yapıyorum. Eşim evde olduğu sürece çok destekçi ama olmuyor.. Benim yaptığım gibi yapamıyor. Evi b*k götürüyor!
Mutfak deseniz bir gün iyiyse 10 gün berbat durumda. Bulaşık kalan yemekler derken kokudan hiç giremiyorum
Buzdolabını açamıyorum anında istifra ediyorum. Ne olacak böyle kızlar başa çıkamıyorum bu durumla kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor!
Psikolojim çok bozuldu. Annemler gelemezler kendi dertleri çok eşimin ailesi çağırsak gelir ama onlarla da geçmişte yaşadıklarımdan kaynaklı ben kendimi bırakamıyorum. Lafını yapacaklarını biliyorum. Bana bir çözüm üretin ne olur:KK43:
Sırf mutfak bulaşık temizliği ve yemek için birini almak isterdim ama kime güvenilir gerçekten işe yarar mı bilmiyorum.
O kadar kötüyüm ki çok istediğim hamileliğimi ağlayarak geçiriyorum. Dün bebeğimin hareketlerini gördüm çok şükür iyi ama ben ona bile sevinemiyorum çünkü Yanımda olan iki evladım var bana muhtaç ama ben aç karnımı doyuramıyorum şu an !
Eşim olur eder diyor ama bir yerden sonra o da artık hayata dönmemi istiyor. Ben hayata dönmek istiyorum. Biliyorum bir ben değilim ama öyle içimi dökmek dertleşmek istedim.
Okuyan herkese teşekkür ederim
Vallahş bnm şuan 3 tane kızım var ilk kızımda resmen 9 ay boyunca kan kustum bildiğiniz kan yaa hiç bi iş yapamıyodum sürekli hastanedeydim serum takıyılardı rahatlıyodum iki gün sonra tekrar aynısı oluyordu doğuma bile istifar ederek gittim ama ypcak bi şey yok buda bnm imtihanım dedim katlandım sonra ikiz gebelik yaşadım ondada bi kaç ay çektim bulantı kusma ama ilk gebeliğşm gibi olmadı ikiz olmasına rağmen sıkma canını geçeck bu günlerde cnm evladını kucağına alınca bütün dertler bitiyor buda senin imtihanın allah yardımcın olsun

Araci acentalar oluyor, kendi calisanlarini gonderen.
Eger etrafinizda guvenebileceginiz biri yoksa bilindik bi firmadan destek alin yardimci kadin bulmak icin.
Ama 3-5 hafta sonra bulantilariniz azalir az sabir, birini bulamazsaniz da catering sirketleri oluyor ev yemegi yapip dagitan,onlarla anlasabilirsiniz.
Yani ben cocuklarin beslenmesini dusunurdum.

Bulantı için ilaç almak istediğinizi doktorunuza söylediniz mi? Ben kullanıyorum çok kötü olduğum zamanlarda.

10.haftam bıtmek uzere. Bulantıdan bayılmak uzereyım. Oglumda hıc boyle olmamıstı. Allah yardımcınız olsun. Bence bırını alsanız ıyı olacak. En kotu ıs yapan bıle hıc yapılmamasından daha yararlıdır. Sız standart, gozunuze batmayacak kadar temızlenmesıne muhtacsınız anladıgım kadarıyla. Esınızın yaptıgını begenmıyorsanız kadın eli degmesi daha iyi olur gibi geldi.

geciyor birs ekilde..ben son gebelikte neler cektim nelerr..aboww yazsam roman olur..birde dedigin gibi ortada iki kucuk cocuk..ne anlar onlar laftan..anne hasta olunca tum ev felc resmen. o yuzden derimki..Allah hic bir yavruyu anne babasiz birakmasin, babasiz birakacaksada annesiz birakmasin.

imkanin varsa disardan ismarlayin bir sure ev usulu yemek. birini alin yardimci. sansliysan son gune kadar devam etmez bulanti gecer. benim son gebeliket doguma girerken bile bulantim vardida

Allah razı olsun bunları okurken ağladım ve hala ağlıyorum inanır mısın :KK43:
O kadar çok desteğe ihtiyacım vardı ki düşünmeniz hem de hiç tanımadığınız birisini bu çok yüreği büyük olan insanların yapabileceği türden. Allah ne dileğin varsa kabul etsin canım. Ayağına taş değdirmesin 🤲
Allah hepimizin dileklerini kabul etsin insallah🙏 Kadının en buyuk destegi yine kadındır. Bizi bizden daha iyi kim anlayabilir. Asagi yukari hepimiz benzer seyler yasiyoruz. Uzme sen tatli canini. Ayrica ben teklifimde ciddiyim. Ozel msjla adres verirsen hemen 1 2 gunde gonderirim evdeki kuzulara bir seyler elimden geldigince😊

Allah hepimizin dileklerini kabul etsin insallah🙏 Kadının en buyuk destegi yine kadındır. Bizi bizden daha iyi kim anlayabilir. Asagi yukari hepimiz benzer seyler yasiyoruz. Uzme sen tatli canini. Ayrica ben teklifimde ciddiyim. Ozel msjla adres verirsen hemen 1 2 gunde gonderirim evdeki kuzulara bir seyler elimden geldigince😊
Bugün için deneme amaçlı bir kadın ayarladık sayılır bakalım umarım her şey düzene girer canım. Sen yapmış çocuklarımda yemiş kadar oldu ellerin dert görmesin💜
Ama şunu bilmeni isterim. Seni ve o büyük kalbini hiç unutmayacağım. Daha önce bu kadar içten biri hiç girmedi hayatıma öyle ki ailemle bile ilişkilerim samimiyetsiz geliyor :(
Seni tanıdığıma çok mutlu oldum :KK36:

Ahahaha arası uzak olsaydı miden bulanmayacaktı diye bir durum yok zaten 🤓
Yazan arkadaş sanırım çocuklar büyük olsaydı daha rahat olurdu anlamında söyledi midem bulansa bile bana muhtaç olmayacaklarını düşünerek. Görüşüne katıldığım için değil fakat böyle anladığım için cevap verdim canım. Çocuklar kaç yaşında olursa olsun annelik işte hep yanlarında olmak destek olmak istiyor. Durumumun üçüncü çocuğu fazla ara vermeden düşünmekle bir ilgisi yok yani :)

Geçmeyen mide bulantılarım yüzümden hayatım felç oldu. 2 evladım var onlarla bile ilgilenemez oldum. Zaruri ihtiyaçlarını zorla yapıyorum. Eşim evde olduğu sürece çok destekçi ama olmuyor.. Benim yaptığım gibi yapamıyor. Evi b*k götürüyor!
Mutfak deseniz bir gün iyiyse 10 gün berbat durumda. Bulaşık kalan yemekler derken kokudan hiç giremiyorum
Buzdolabını açamıyorum anında istifra ediyorum. Ne olacak böyle kızlar başa çıkamıyorum bu durumla kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor!
Psikolojim çok bozuldu. Annemler gelemezler kendi dertleri çok eşimin ailesi çağırsak gelir ama onlarla da geçmişte yaşadıklarımdan kaynaklı ben kendimi bırakamıyorum. Lafını yapacaklarını biliyorum. Bana bir çözüm üretin ne olur:(
Sırf mutfak bulaşık temizliği ve yemek için birini almak isterdim ama kime güvenilir gerçekten işe yarar mı bilmiyorum.
O kadar kötüyüm ki çok istediğim hamileliğimi ağlayarak geçiriyorum. Dün bebeğimin hareketlerini gördüm çok şükür iyi ama ben ona bile sevinemiyorum çünkü Yanımda olan iki evladım var bana muhtaç ama ben aç karnımı doyuramıyorum şu an !
Eşim olur eder diyor ama bir yerden sonra o da artık hayata dönmemi istiyor. Ben hayata dönmek istiyorum. Biliyorum bir ben değilim ama öyle içimi dökmek dertleşmek istedim.
Benim arkadaşımda hamile inanılmaz bulantısı oluyordu doktoru bi ilaç vermiş onu içtiği sürece bulantı yok ama içmezse çok kötü oluyor

Seni çok iyi anlıyorum, bir müddet idare edeceksiniz. Bebiş çok nazlı muhtemelen. 😂😂😂

Önemli olan diğer çocukların karnının doyması. Ev yemekleri yapan dünya kadar yer var. Oradan sipariş edersiniz.
Ev işi bebeğinden daha önemli değil. Bırak b.k götürsün. Bunun için mutsuz olacak ne var?
Akşamda akşama eşin yapabildiği kadar yapsın. Evlat sahibi olabilmek için için dışına çıkıyor, babası iki bez sallayiversin ne olacak?

Ilk 3 ayim benim de paso mide bulantosiyla gecti, istifra etmiyordum lakin daimi mide bulantim vardi hicbisey cozum olmuyordu 3 ayin sonunda yavaslayarak azaldi. Ayni sizin gibi buzdolabi acamiyordm kokuyordu bana hep. Hatta buzdolabi acmak fikri dahi midemi bulandiyordu. Neyseki sonradan yok oldu. Hatta 4. Aydan sonra hic olmadi mide bulantim, meger benim bebegim sacsiz keltos bi bebekmis o yuzden bulanti yapmamis bemde cok sukur🤣

Psikolojim çok bozuldu. Annemler gelemezler kendi dertleri çok eşimin ailesi çağırsak gelir ama onlarla da geçmişte yaşadıklarımdan kaynaklı ben kendimi bırakamıyorum. Lafını yapacaklarını biliyorum. Bana bir çözüm üretin ne olur:KK43:

Bulantılar geçene kadar bence sen temizlik için birisini al? Ekonomik durumun müsait mi ? 3 güne 1 gelsin temizlik artı yemeği yapsın iki üç günlük koysun dolaba gitsin.
Onun dışında evin düzenli olup olmamasını bu kadar kafana takma. Sanki pislik götürmüyor ya evi.

Süreklikafana takar ve şikayet edersen eminim eşin de ''Nereden yaptık şu 3. çocuğu'' diye hayıslanmaya başlayacaktır...

Yaşadığın durum zaten zor. Al bir yardımcı imkanının yettiği kadar. Kafanı mümkün olduğu kadar rahatlat.. Eşinin ve çocuklarının kafasını da...

Bu dediklerinizi bulantısız hamilelik yasasaydiniz da yasardiniz yani dağınıklık eve yetişmeme falan. Ben mesela hiç anlayamıyorum tek çocuğum var ikinciyi düşünmüyorum çünkü herseye yetişmek imkansız geliyor ama siz çok istiyordum zaten yazmışsınız demek ki kendinizde o gücü gördünüz bunun geçici olduğunu biliyorsunuz bir kaç haftaya bulantılarıniz biter ama halsizlik bitkinlik hep olur malesef maddi durumumuz iyiyse eve bi yardimci alın hergün gelebilecek. Ha bi de mesela pınar sabancı olsam üç değil beş çocuk da yapardım orası ayrı ☺

Valla destek olmak isterdim ama 18. haftamdayım ve bulantım kusmam ilk zamanlardaki kadar şiddetli olmasa da devam ediyor. İştahım falan yok. Zaman zaman akşam 6da gece uykusuna yatıyorum, sabaha dek kalkamıyorum. Tek artım başka çocuk olmaması.. Bir şekilde idare ediyoruz bu yüzden, yemek pek yapmıyorum eşim dışarıdan yiyor ya da çorba makarna idare ediyor. Temizlik de pek yapmıyorum açıkçası.. Robot süpürge var o süpürüyor, ben hiç süpürge açmıyorum. Nadir toz alıyorum. Ama ev o kadar da pis durmuyor açıkçası.. Dağınık bırakmamaya çalışıyorum sadece..
Robot süpürgeniz hangi marka model acaba?

Back
X