• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu kızlar :/

İki gebeliğim çok rahat geçti bunun da öyle olabileceğini düşünmüştüm ama olmadı . Hem bu saatten sonra geri dönüş yok değil mi ? Ayrıca yaşları birbirine çok yakın değil. Sadece içimi döktüm ve yaşayanların yaşamayanların tavsiyelerini desteklerini bekliyorum çocuk yapmasaydın veya neden 3 çocuk demenin kimseye bir faydası yok diye düşünüyorum. Yine de vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler

Pardon da bu ne sinir? Ben de onu diyorum geri mi gönderelim çocuğu şimdi? Ortada sabit bir dert yok ki çözelim, yetişemiyorum diyorsunuz. Napalım ne diyelim? Acaba erken mi yaptınız 3.çocuğu diyorum ben de. Normal bir şekilde. Ne desek boş onu demeye çalışıyorum.

Hamileyim 9.haftanın içinde
Geçmeyen mide bulantılarım yüzümden hayatım felç oldu. 2 evladım var onlarla bile ilgilenemez oldum. Zaruri ihtiyaçlarını zorla yapıyorum. Eşim evde olduğu sürece çok destekçi ama olmuyor.. Benim yaptığım gibi yapamıyor. Evi b*k götürüyor!
Mutfak deseniz bir gün iyiyse 10 gün berbat durumda. Bulaşık kalan yemekler derken kokudan hiç giremiyorum
Buzdolabını açamıyorum anında istifra ediyorum. Ne olacak böyle kızlar başa çıkamıyorum bu durumla kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor!
Psikolojim çok bozuldu. Annemler gelemezler kendi dertleri çok eşimin ailesi çağırsak gelir ama onlarla da geçmişte yaşadıklarımdan kaynaklı ben kendimi bırakamıyorum. Lafını yapacaklarını biliyorum. Bana bir çözüm üretin ne olur:KK43:
Sırf mutfak bulaşık temizliği ve yemek için birini almak isterdim ama kime güvenilir gerçekten işe yarar mı bilmiyorum.
O kadar kötüyüm ki çok istediğim hamileliğimi ağlayarak geçiriyorum. Dün bebeğimin hareketlerini gördüm çok şükür iyi ama ben ona bile sevinemiyorum çünkü Yanımda olan iki evladım var bana muhtaç ama ben aç karnımı doyuramıyorum şu an !
Eşim olur eder diyor ama bir yerden sonra o da artık hayata dönmemi istiyor. Ben hayata dönmek istiyorum. Biliyorum bir ben değilim ama öyle içimi dökmek dertleşmek istedim.
Okuyan herkese teşekkür ederim

Maddi durumunuz müsaitse en azından haftada 1 yarım gün bir kadınla anlaşın. Biraz toparlasın, temizlesin evi. Sonuçta geçici bir süreç 1 bilemedin 2 ay için anlaşın

13 haftadan itibaren azalacaktır umarım. Benim ilk hamileligimde böyleydi kafamı klozetten çıkaramıyorum. Taze zencefil mide bulantısına iyi geliyor ama doktoruna danışmadan kullanma.

Pardon da bu ne sinir? Ben de onu diyorum geri mi gönderelim çocuğu şimdi? Ortada sabit bir dert yok ki çözelim, yetişemiyorum diyorsunuz. Napalım ne diyelim? Acaba erken mi yaptınız 3.çocuğu diyorum ben de. Normal bir şekilde. Ne desek boş onu demeye çalışıyorum.

Şu forumdakilere inat iki çocuk daha yapacağım.
Sanki konu kadının kaç çocuğu olduğu..
Ya 1 de olsa, 2 de olsa, yaşları yakın da olsa uzak da olsa, yetisemez.
Buzdolabını açamamak, mutfağa girememek, bu denli koku hassasiyeti ve mide bulantisi çocuğunuz 4 yasinda da olsa problem, 8 yaşında da olsa, hatta 12 yaşında da olsa.
Kendi başına yemek yapıp mutfak toplayacağı yaşı bekleyin siz ;)

Amazing family Amazing family yardımcı şart.
Nereden bulursunuz? Saha sola haber salın.
Veli gruplarına, komşulara,
Akrabalarınıza, varsa apartman göreviniz falan belki tanıdığı, esi dostu, cikar birileri.
Maddi durumunuz ne kadarına izin verirse, ya gun asiri yarim gun yada surekli yarim gun olarak düşünebilirsiniz.
3 gebeliğimin 3 u de anlattığınız gibi geçti.
16-18. Haftalara kadar surdu.
Ilkinde tektIm bosverdim, 2. De haftada 3 gün, 3. De yatılı yardımcıya geçtim.
Aileden kimse yoksa, esinizin elinden gelen de yetmiyorsa başka yolu yok malesef 🤷🏻‍♀️

Şu forumdakilere inat iki çocuk daha yapacağım.
Sanki konu kadının kaç çocuğu olduğu..
Ya 1 de olsa, 2 de olsa, yaşları yakın da olsa uzak da olsa, yetisemez.
Buzdolabını açamamak, mutfağa girememek, bu denli koku hassasiyeti ve mide bulantisi çocuğunuz 4 yasinda da olsa problem, 8 yaşında da olsa, hatta 12 yaşında da olsa.
Kendi başına yemek yapıp mutfak toplayacağı yaşı bekleyin siz :KK66:

Amazing family Amazing family yardımcı şart.
Nereden bulursunuz? Saha sola haber salın.
Veli gruplarına, komşulara,
Akrabalarınıza, varsa apartman göreviniz falan belki tanıdığı, esi dostu, cikar birileri.
Maddi durumunuz ne kadarına izin verirse, ya gun asiri yarim gun yada surekli yarim gun olarak düşünebilirsiniz.
3 gebeliğimin 3 u de anlattığınız gibi geçti.
16-18. Haftalara kadar surdu.
Ilkinde tektIm bosverdim, 2. De haftada 3 gün, 3. De yatılı yardımcıya geçtim.
Aileden kimse yoksa, esinizin elinden gelen de yetmiyorsa başka yolu yok malesef 🤷🏻‍♀️

Ben çok çocuk yapmasın mı demişim? 😃Bir daha okuyun bence. İsterse 5 tane yapsın. Benim aklıma hazır değil miydi acaba biraz daha mı bekleseydi diye geldi. 3.çocuğu yapmasaydın gibi bir şey söylemedim.

Bulantılar 12.haftadan sonra azalıyor genelde inşallah sizin de öyle olur.

Yardımcı şart şuan size. Bütçenize göre gün sayısını çalışma saatini ayarlarsınız. Tanıdığınız herkese bir yardımcı aradığınızı söyleyin en kısa zamanda uygun birini bulursunuz umarım.

Bulantılar bitse bile 2 çocuk, hamilelik, ev işi yine yorucu olacaktır.

Bizim, oğlum bir yaşına gelene kadar hafta içi hergün gelen bir yardımcımız vardı, eşimin işyerinden birileri vasıtasıyla tanıştık kendisiyle. Nereden bulunacağı hiç belli olmaz.

12.haftadan sonra durumunuzda belirgin bir düzelme başlar.Üzülmeyin,geçecek hepsi.

Kv olur zamanında lavobadaki düşen saçıma kadar laf ettiği için çekiniyorum arkamdan lafımı yapar diye
denize düşen yılana sarılır diye bir tabir var.sizde öyle yapın ama önce şu yardımcı seçeneğini iyice bir araştırın illaki vardır biri.nerede yaşıyorsunuz?

Valla destek olmak isterdim ama 18. haftamdayım ve bulantım kusmam ilk zamanlardaki kadar şiddetli olmasa da devam ediyor. İştahım falan yok. Zaman zaman akşam 6da gece uykusuna yatıyorum, sabaha dek kalkamıyorum. Tek artım başka çocuk olmaması.. Bir şekilde idare ediyoruz bu yüzden, yemek pek yapmıyorum eşim dışarıdan yiyor ya da çorba makarna idare ediyor. Temizlik de pek yapmıyorum açıkçası.. Robot süpürge var o süpürüyor, ben hiç süpürge açmıyorum. Nadir toz alıyorum. Ama ev o kadar da pis durmuyor açıkçası.. Dağınık bırakmamaya çalışıyorum sadece..

Ben çok çocuk yapmasın mı demişim? 😃Bir daha okuyun bence. İsterse 5 tane yapsın. Benim aklıma hazır değil miydi acaba biraz daha mı bekleseydi diye geldi. 3.çocuğu yapmasaydın gibi bir şey söylemedim.

Konunun hic bir yerinde yaşlarına dair bir şey yok.
Gebelik bulantısı onceki gebeliklerinde olmayan birisi, ya bulantim olursa diye sartlarini ayarlamaz..
Velev ki bulantısı olabileceği ihtimali aklına geldi, hamile kalmadan önce yardımcı mi bulmalıydı?
Konu zamanlama değil.
Artık gebelik var,
Ortada mağduriyet var.
Giderilme yolları..
Sizin çözüm öneriniz olmuş bitmiş çocuğa acaba biraz daha aralarını mi açsaydınız demekse, buradan pek iyi niyetli görünmüyor.

Valla aynı şeyleri ben tek başıma yaşadım ilk bebeğim..perişan oldum..bide sizin iki yavrunuz varmış rabbim size sabır şifa versin çok zor yaşayan bilir..

Konunun hic bir yerinde yaşlarına dair bir şey yok.
Gebelik bulantısı onceki gebeliklerinde olmayan birisi, ya bulantim olursa diye sartlarini ayarlamaz..
Velev ki bulantısı olabileceği ihtimali aklına geldi, hamile kalmadan önce yardımcı mi bulmalıydı?
Konu zamanlama değil.
Artık gebelik var,
Ortada mağduriyet var.
Giderilme yolları..
Sizin çözüm öneriniz olmuş bitmiş çocuğa acaba biraz daha aralarını mi açsaydınız demekse, buradan pek iyi niyetli görünmüyor.

Konu sahibi, "Çocuklarım bana muhtaç" deyince ben baya küçük düşündüm şahsen. Yaş olmadığı için de muhtaç kelimesinden Altı alınan, ağlayan, yoğun ilgi bekleyen çocuklar gibi düşündüm. Ve ne desek boş diye düşündüm. O yüzden istediğinizi anlamakta özgürsünüz, Polemiğe girmiyorum🤷🏼‍♀️

Valla destek olmak isterdim ama 18. haftamdayım ve bulantım kusmam ilk zamanlardaki kadar şiddetli olmasa da devam ediyor. İştahım falan yok. Zaman zaman akşam 6da gece uykusuna yatıyorum, sabaha dek kalkamıyorum. Tek artım başka çocuk olmaması.. Bir şekilde idare ediyoruz bu yüzden, yemek pek yapmıyorum eşim dışarıdan yiyor ya da çorba makarna idare ediyor. Temizlik de pek yapmıyorum açıkçası.. Robot süpürge var o süpürüyor, ben hiç süpürge açmıyorum. Nadir toz alıyorum. Ama ev o kadar da pis durmuyor açıkçası.. Dağınık bırakmamaya çalışıyorum sadece..
Konu dışı olacak ama o robot süpürge gerçekten etkili mi?benimde evdeki hayvanlardan dolayı alma gibi bir düşüncem varda merak ettim.

Çocuklarım bana muhtaç deyince ben baya küçük düşündüm şahsen. Altı alınan, ağlayan, yoğun ilgi bekleyen. Valla istediğinizi anlamakta özgürsünüz, Polemiğe girmiyorum🤷🏼‍♀️
Cocukları ilkokulda da olsa anneye muhtaç değil mi? Bende msjınızı okuyunca pek anlamlı bulamadım açıkçası acaba arayı biraz da açsamıydınız demek bilemiyorum yerinde bir mesaj değildi bu konuya.

Konu dışı olacak ama o robot süpürge gerçekten etkili mi?benimde evdeki hayvanlardan dolayı alma gibi bir düşüncem varda merak ettim.
Benim de kedim var, epeyce etkili.. Çok rahat 2 haftadır süpürge açmadım, sadece yarım saat çalışıyor günde.. Halıda tüy bırakmıyor.

Cocukları ilkokulda da olsa anneye muhtaç değil mi? Bende msjınızı okuyunca pek anlamlı bulamadım açıkçası acaba arayı biraz da açsamıydınız demek bilemiyorum yerinde bir mesaj değildi bu konuya.

İlkokuldaki çocuğun altı alınmaz değil mi? Yemeğini de kendi yiyebilir. Ağlamaz, mızmızlanmaz.

Böylelikle konu sahibi sadece yemek yapan birini bulsa yeterli olur. Yani küçük bebek ile ilkokul çocuğu arasında baya bir muhtaçlık fark var. Siz anlamsız bulmuş olabilirsiniz yani ben de niyetimi açıkladığım halde üstüme gelinmesini de ben anlamsız buluyorum.

Şu durumunuzda yardımcı alın derim . Durumunuz varsa haftada 2 gün yarım gün gelsin evinizin işini görsün bir kaç haftaya evin düzenine yardımcı da alışır siz de rahatlarsınız. Çok geçmiş olsun

Back
X