Psikolojim bozuldu lütfen bi akıl verin

Bluamante

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
6
0
6
27
4 ay önce rinoplasti oldum burnun yan profilden cok sıkıntısı yok sıkıntı kanatlarda sağ taraf oturdu inceldi kemik ile birleşti fakat sol taraf siş ve masan yaparken oynuyor burun deliklerimde biri yassı ve eşitsiz bide burun üstünde kimsenin farketmedigi fakat benim elimle hissettigim küçük bir nokta kadar sişlik var kemik gibi bide burun ortası sis biraz daha incelmesini istiyorum sizce bu sorunlar geçicimi yardım edin lütfen...

Gecer tam oturması 1 yili bulur. Benim arkadasda ameliyat oldu ömrümuzu topruledi burnum cok kotu oldu diye. Simdi cok memnun. Kucuk seyler de düzelir. Zaman tanıyın burnunuza :)

Şöle gözüküyor

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-07-14-44-14.webp
    Screenshot_2018-01-07-14-44-14.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 171
Bi taraf güzel kavis almış diger taraf dısa dogru sis ve masaj yaparken kırt diye seler geliyor disa doğru çıkıntılı

Bi taraf güzel kavis almış diger taraf dısa dogru sis ve masaj yaparken kırt diye seler geliyor disa doğru çıkıntılı
Bende de ameliyattan sonra sağ kanatta hafif bir çıkıntı, şişlik vardı. Yaklaşık bir yıl sonra kayboldu. Ödemmiş ve burun ucu daha geç iyileştiğinden düzelmesi biraz daha zaman alıyor.

Merhaba oncelikle gecmis olsun.sizin burnunuzda onden benimki gibi dusuk duruyor. Doktorum bekle sislik indikce kalkik duracak dedi ama emin değilim. Size ne dedi doktorunuz
Benimki yandan kalkik ama ön profilden biraz düşük duruyor oda suanki sisliklerden kaynaklı diye düşünüyorum suan hastaneye geldim doktor ameliyatta bugun gorusemezsen yarin soracam bu konuyu

Benimki yandan kalkik ama ön profilden biraz düşük duruyor oda suanki sisliklerden kaynaklı diye düşünüyorum suan hastaneye geldim doktor ameliyatta bugun gorusemezsen yarin soracam bu konuyu
Merhaba benim de aynı. Yandan fena değil ama önden düşük duruyor.doktorum şişlik inince duzelecek diyor ama hic öyle görünmüyor. Doktor ile konuştuktan sonra burayada bilgi yazarmisiniz. Birde resim koyabilirmisiniz veya ozelden atar misiniz.

Merhaba benim de aynı. Yandan fena değil ama önden düşük duruyor.doktorum şişlik inince duzelecek diyor ama hic öyle görünmüyor. Doktor ile konuştuktan sonra burayada bilgi yazarmisiniz. Birde resim koyabilirmisiniz veya ozelden atar misiniz.
Cok pardon resim koydunuz siz karistirdim.

Bugun doktora gittim 1 yılı bittikden sonra ücretsiz birkac rötuş yapacağını söyledi sol tarafdaki kemik tam oturmamıs oraya vurup oturtacakmış üstüde biraz törpüleyecegini söyledi bende 1 milim kaldırmasını istedim...

Bugun doktora gittim 1 yılı bittikden sonra ücretsiz birkac rötuş yapacağını söyledi sol tarafdaki kemik tam oturmamıs oraya vurup oturtacakmış üstüde biraz törpüleyecegini söyledi bende 1 milim kaldırmasını istedim...
Peki on görüntü için ne dedi ameliyatsiz biraz daha kalkarmiymis

Back
X