psikolojim bozuldu..:(

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
40
İstanbul
merhaba arkadaşalar yine ben:çok üzgünüm:

benim sorunum kayınpederim ve görümcemle...bıktım bunaldım artık görümcemin kıskançlığından fesatlığından düşüncesizliğinden kayınpederimin patavatsızlığından aşağılamasından görgüsüzlüğünden
kayınpederim sürekli beni ezmeye çalışıyo,aşağılamaya çalışıyo bide herkesin içinde görmcemde sürekli emrivakiler yapıyo emirler sen gelinsin yapcaksın gibi davranıyo çıldırmak üzereyim arkadaşlar piskolojim çok bozuldu eşim yanımda onla ilgili sorunum yok ama onunda yapabileceği bişey yok ailemi değiştiremem ama çok üzülüyorum diyor haklı çünkü kayınvalidemde çekiyo bu adamı oda bişey yapamıyo gidecek yeri olmadığı içinde katlanıyor:çok üzgünüm:
1 buçuk yıldır evliyim ve hep içime attım hep attım şimdide patladım bişide diyemiyorum desemde anlamayacak kapasitedeler eşimde he de geç diyo benim babam ve ablam böyle kuş tutsan ağzınla yaranamazsın diyo ne yapacağımı şaşırdım ölene kadar bu böle gidecek çünkü geri kafalılar ve düzelmicekler biliyorum kafayı yememek elde değil nasıl sürecek böle bilmiyorum eşim için katlanıyorum eşim çoook iyi hemde çok offf ben napcam bunlarla yaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

muhattap olmasan
olmazmı..yanı hiç konusmasan..ne yazıkkı böle gereksız ınsanlar cıkıyo karsımıza

ahhh canımmm nerde altlı üstlü oturyoruz sürekli müdehale halindeler gidemiyoruzda başka yere imkan yok evde onun eşimde istemiyo ama yapamam diyo:çok üzgünüm:

Allah yüzünü eşinden güldürmüş.Ona şükret canım.

Tavrını koyup,mesafeni olabilecek en yüksek düzeye çekersen belki daha iyi olur.Bozamazlar sinirini böylece.

Allah sabır versin.

aynı evde yaşıyorsanız zor tabi..
ama kendi evinizde iseniz ..mümkün olduğunca bir araya gelmemeye çalışın ..ve hakkınızı savunun ,ezdirmeyin kimseye kendinizi,çıkarın tırnaklarınızı ...sustukça daha da tepenize çıkar bu tarz insanlar..allah yardımcınız olsun ..

beraber mi yaşıyosunuz onlarla? bence hiç kendini üzme içinde ne varsada söyle içine atmak çok kötü :1no2: kayınpederinin ve görümcenin seni aşağılamaya ne hakları var tamam büyükler diye saygı gösterilir ama bir ömür böyle geçmez ki herkesin sabrı bi yere kadar... bence restini çek geç bile kalmışsın

ben çok sessiz değilim zaten kendimi ezdirmemeye çalışıyorum ama benden büyük olduğu için çokta söylenemiyorum birde anlamıyor bişeye kara dedimi beyaz dedirtemiyorum herşeyi ben biliyorum havalarında mesafeli davranıyorum die görümcem üstüme geliyo zaten:çok üzgünüm:
evet şükürler olsunki kocamdan yana şanslıyım ama bu insanlaela olmuyo işte sinirlerim çok bozuldu dayanamıyorum artıksenağlamasenağlama

Kesin çözüm : suratın 5 karış olsun yanlarında 2 veya 3 kez düzelirler emin ol,denenmiş ve onaylammıştır.

canım atsan atılmıyor satsan satılmıyor ne yapalım SABIR evet kocaman bir sabıır lazım herkese

canım görümcenin evlenip gitme gibi bi kaygısı yok mu?yaa ben anlamıyorum bende görümceyim ama ben yengelerimin hiç birşeyine karışmam,yeterki ağbeylerimle yuvalarında mutlu olsunlar,huzurlu olsunlar..ben böyle görümceleri bi türlü anlayamıyorum..ki ben babamı uyarırım bazen gelinlere kızdığı zaman..bence de tavrını göster yoksa iyice seni çevrelerler canım..Allah yardımcın olsun..

Esinde biter hersey....kusura bakma canim ama cok passiv davraniyor....böyle ailem onlar benim birsey diyemem degistirememle olmaz bu is...:1hug:

Sana yapilan hakaretlere....cirkin davranislara karsi...bir dakika neden esime böyle davraniyorsunuz...böyle davranmaninizi konusmaninizi istemiyorum derse ne görümcen nede kayinpederin bu yüzü bulabilir...

Fakat o böyle sustukca böyle tabiri caizse pisirik davrandikca onlarda kendinde bu hakki görüyor malesef...

Bence sen en basta esinle güzelce konus canim...yanimda oldugnu biliyorum fakat agzini acip iki kelime etmezsen bu devam edicek...ailesine saygisizlik yapsin demiyorum ama yeri ve zamani geldimi dur demeli...

Böyle sessizce senden yana olmakla ne faydasi oluyorki??
Ah bu erkekler....ne kadarda güzel isin icinden siyirliyorlar...

çok teşekkür ederim canlarım derdimi dinleyip cevaplandırdığınız için...birincisi görümcem evli zaten vede 9 yaşında bi kızı var aynı semtte oturuyoruz onu 1 gün görsem 1 hafta yetiyo zaten eşim bişey söleyemez çünkü türünün son örneği olan babası onada siper alır vaaaayyy sen karını koruyosun heee diiip tavır alır vede cefasınıda çektirir şuanda evinde oturuyoruz mecburen sürekli zaten benim malımın üstünde oturyosunuz istersem satarım gibi laflarla bizi sinir ediyo yani korkutuyo ozamn eşim bişi sölerse daha beter şeyler olur tahmin edebiliyorum çıkmak gibi gücüm var ama görümcem benim mutsuluğumdan mutlu olan biri ona meydan bırakmak istemiyorum eşimde senden çok istiyorum burdan gitmeyi ama ben yapamam diyoo ozamn olacakları sende biliyosun diyo hak veriyorum sürekli görümcem bu ev sizin değil kullanma hakkınız var diyerek beni çook sinirlendiriyo kendi kirada olduğu çin babasından mal koparana kadar çok çaba sarffetti vede en sonunda elde etti çok hırslıııı çooooooooooook...çok mesafeli davranmaya çalışıyorum çok surat asıyorum ama anlamıyolar ya anlamıyolar.....:1no2:senağlamasenağlama

Cahil insanları yola getirmek zordur.Çünkü onlar kendilerini yetiştirmiş sanar.Canım takmamaya çalış.Yoksa onlara değil sana olan olacak.Eşin iyiyimiş bak.Allah yardımzın olsun

Canim gercektende esin cok passiv...babasi ona bu tür laflar ediyor dahada orda oturuyor...vallaha ben kadin halimle ne yapar eder baska eve cikardim...sürekli basima kakilacak bir iylik orda dursun...

Canim gercektende esin cok passiv...babasi ona bu tür laflar ediyor dahada orda oturuyor...vallaha ben kadin halimle ne yapar eder baska eve cikardim...sürekli basima kakilacak bir iylik orda dursun...

bende durumları ve yapılacakları bilmesem çıkarım bi dakika durmam ama daha kötü olacak biliyorum çok vicadansız bir adam benim kayın peder çokkk senağlama
ve şölede bişi var benim mutsuzluğum görümcemi mutlu ediyor o mutlu olmadığı için onun mutlu olmasını heleki bu konuda asla istemiyorum çok tehlikeli bi kadın...eski arakadaşı şuan görüşmüyolar o bile söylo dikkat et çok tehlikelidir diyo

esınızde sıkayetcıyse cıkın evden
zaten hep basınıza kakıp duruyorlar
kırada emın olun bundan daha az sıkıntı cekersınız
bellıkı gorumcenın evınde ne huzuru var nede esıyle arası ıyı
senıde bu sekılde gordukce sana srıyor (var ıste boyle tıpler )
Allah yardımcın olsun canım

Vallaha güzelim rahatini huzurunu mutlulugunu istiyorsan bir yerde ödün vereceksin...orda kalip sirf kiradan kurtariyorsunuz diye onlarin agiz kokusunu cekmek ne kadar mantikli??

Ne zamana kadar dayanacaksin? Ne zamana kadar bunlar evliligne yansimayacak ve ne zamana kadar esin senden taraf olacak?CADIARZU

Bunlari cok iyi düsünmeni tavsiye ederim....maddiyat önemli tabiki...helede bu devirde fakat huzurun olmadiktan sonra neye yarar....cikarim iki odali bir ev tutarim onlardan uzak hic olmazsa huzurum olur.....böyle kayinpederin gibi kasik verip sapinla cikaranla ve görümcen gibi mutsuzlugumla mutlu olanla isim olmaz...uzak dururum...

Bir esinle konus yine...olmaz diye birsey yok güzelim birazda sansini zorlayacaksin...hayir cikamayiz diyorsanda katlanacaksin...dedimya bir yerde herkes bir bedel ödüyor iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…