- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Kesin çözüm : suratın 5 karış olsun yanlarında 2 veya 3 kez düzelirler emin ol,denenmiş ve onaylammıştır.
çok teşekkür ederim canlarım derdimi dinleyip cevaplandırdığınız için...birincisi görümcem evli zaten vede 9 yaşında bi kızı var aynı semtte oturuyoruz onu 1 gün görsem 1 hafta yetiyo zaten eşim bişey söleyemez çünkü türünün son örneği olan babası onada siper alır vaaaayyy sen karını koruyosun heee diiip tavır alır vede cefasınıda çektirir şuanda evinde oturuyoruz mecburen sürekli zaten benim malımın üstünde oturyosunuz istersem satarım gibi laflarla bizi sinir ediyo yani korkutuyo ozamn eşim bişi sölerse daha beter şeyler olur tahmin edebiliyorum çıkmak gibi gücüm var ama görümcem benim mutsuluğumdan mutlu olan biri ona meydan bırakmak istemiyorum eşimde senden çok istiyorum burdan gitmeyi ama ben yapamam diyoo ozamn olacakları sende biliyosun diyo hak veriyorum sürekli görümcem bu ev sizin değil kullanma hakkınız var diyerek beni çook sinirlendiriyo kendi kirada olduğu çin babasından mal koparana kadar çok çaba sarffetti vede en sonunda elde etti çok hırslıııı çooooooooooook...çok mesafeli davranmaya çalışıyorum çok surat asıyorum ama anlamıyolar ya anlamıyolar.....:1no2:senağlamasenağlama
Canim gercektende esin cok passiv...babasi ona bu tür laflar ediyor dahada orda oturuyor...vallaha ben kadin halimle ne yapar eder baska eve cikardim...sürekli basima kakilacak bir iylik orda dursun...
bende durumları ve yapılacakları bilmesem çıkarım bi dakika durmam ama daha kötü olacak biliyorum çok vicadansız bir adam benim kayın peder çokkk senağlama
ve şölede bişi var benim mutsuzluğum görümcemi mutlu ediyor o mutlu olmadığı için onun mutlu olmasını heleki bu konuda asla istemiyorum çok tehlikeli bi kadın...eski arakadaşı şuan görüşmüyolar o bile söylo dikkat et çok tehlikelidir diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?