- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
- Konu Sahibi rapunzella0
-
İnsin de burun ucum top gibi resmen benim korkum inse de büyük olması şekil almamasıTatlım ilk 3 ay öyle garip garip dolanicaksin malesef
Canim gordum ya ben senin burnunu.. hic de oyle degil.. evham yapmissin gibi.bence baya iyi oldu senin burnun.. ben cok yakistirdim ve cok begendim. ameliyatli oldugunu soylersin istekilere.. daha oturmasi icin 6 ayim var dersin.. benim yanaklarim gibi yanagin yok şükret valla
Yüzdekiler çabuk iniyor Buketcim burun ucu en son iniyormuş ön profilden çok tuhaf görünüyorum ve sanki biraz daha şişti burun ucum yandan beğeniyorum düzlüğünü ama ucu şiş olduğu için güzel durmuyor inşallah iner az da olsa atandığım okula yeni başlycm sadece müdür ve müdür yardımcısı gördü eski burnumu diğer öğretmenlere söylemeyi düşünmüyordum
Merak etme hergün daha iyi olacak ve havalar serinliyor artık o yüzden daha çabuk toparlarsın ödemlerin daha hızlı iner canını sıkma, bak 2.5 ayın ortalarındayım şişlikler yüzünden burnumun almadığı şekil bozuklukları kalmadı :) ama napıyoruz elimizde ayna morelimizi bozmuyoruz
En çok bu yoruma sevindim 10 gün felan var yeni okuluma başlamaya10 güne kadar o ilk tuhaf hali azda olsa toparlıyor..benimde 25. günüm..ilk bandajı açtığım günün şokunu unutamıyorum..Yeni tanıdıklarına söylemeyebilirsin özellikle sormazlarsa
Grupta eski yorumlari okudum da.. benim gibi olup da 2 ay suren yanak sislikleri varmis..ben de oyle olurum diye endiselendim iste.. ogretmen misin canim.? Hayirli olsun ataman... yeni ogrencilerin farketmeyecektir bile emin ol.. cunku n8ce egri ya da kocaman burunlar gorurduk de bisey demezdik.. onlar eskiyi bilmedikleri icin avantajlisin aslinda.hic olmazsa dedikodunu yapmazlarbizim hocamiz da gun gectikce guzellesiyor neden acaba deyip dururlar
selamm cok gecmis olsun... ilk gercekten baya iri duruyor sonra zariflesiyor kibarlasiyor.. canini sikma.. benim daha 1 hafta var bakalim nasi olacak ama simdiden ucu cok buyuk gorunuyor.. burnum incedir benim onun iki kati gibi suan..Teşekkür ederim :) benim hala az da olsa var şişlik ve morluk ama dışardan anlaşılacak gibi değil seninde en kötü ihtimalle öyle olur zaten burnu gördükten sonra yüzündeki şişlikleri morlukları unutuyorsuninşallah günden güne güzelleşir burnuşum eskiyi düşünüp motive olmaya çalışıyorum
İnşallah ya şu an hiç zarif değilselamm cok gecmis olsun... ilk gercekten baya iri duruyor sonra zariflesiyor kibarlasiyor.. canini sikma.. benim daha 1 hafta var bakalim nasi olacak ama simdiden ucu cok buyuk gorunuyor.. burnum incedir benim onun iki kati gibi suan..
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun :)selamm cok gecmis olsun... ilk gercekten baya iri duruyor sonra zariflesiyor kibarlasiyor.. canini sikma.. benim daha 1 hafta var bakalim nasi olacak ama simdiden ucu cok buyuk gorunuyor.. burnum incedir benim onun iki kati gibi suan..
İnşallah biraz da gözümün alışması lazım o da biraz etkiliyorhic merak etme toparlar.. o surec biraz uzun suruo ama.. malesef bu bi gercek.. yeni yilda epey toparlamis oluruz
insallah istedigimiz sekle kavusuruz. ama kisa surede olmaycagi kesinİnşallah biraz da gözümün alışması lazım o da biraz etkiliyor
İnşallah güzel olacakinsallah istedigimiz sekle kavusuruz. ama kisa surede olmaycagi kesin
Grupta eski yorumlari okudum da.. benim gibi olup da 2 ay suren yanak sislikleri varmis..ben de oyle olurum diye endiselendim iste.. ogretmen misin canim.? Hayirli olsun ataman... yeni ogrencilerin farketmeyecektir bile emin ol.. cunku n8ce egri ya da kocaman burunlar gorurduk de bisey demezdik.. onlar eskiyi bilmedikleri icin avantajlisin aslinda.hic olmazsa dedikodunu yapmazlarbizim hocamiz da gun gectikce guzellesiyor neden acaba deyip dururlar
Benim de çok bir beklentim yoktu yani doğal olmasını istedim ama normal durmuyor o yüzden sıkıntı ediyorumGenel olarak memnunum çünkü eski haline göre çok daha iyi ve doğal duruyor beni tanıyan ama çok görmeyen yada tanımayan kimse anlamıyor ameliyat olduğumu, onun dışında ara ara fotoğraf çekiyorum aradaki farkı görebilmek için ve o zaman inceliyorum anc nerede ne var o zaman inceliyorum burnumun her iki profili aynı durmuyor şişliktir diye düşünüyorum bir taraf daha sorunsuzken diğer tarafta profilden dümdüz değilde bir dalgalanma söz konusu.. Ama sorarsan çok problem mi ? Bence değil.. Eğer düzelmese bile umrum olmaz, kusursuz bişi olsun diye hiç düşünmedim genel olarak yüzüme uyumlu olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?