Psikolojim bozulmak üzere nolur yardım?

Hepniyeben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
41
10
1
31
Daha oncede konu açtım ama lutfen aynısı diyip kızmayin goruslerinize ihtiyacım olmasa sormam. Eşimle 3 aylik evlilik sonrası boşandık ve numaramı değiştirdigim halde bulup aradı bugün ve ben kapatana kadar bissürü laf yapti. Eşim bnm cevremdeki kadınları hayal ediyodu ve bunu bana söyluyodu keşke şu olsa diye. Ve duymayıver diyodu benide başkalarıyla düşünüyodu. Diyoki ortada bişey yoktu çabuk pes ettin diyo o öyle diyince ben acaba dayanmalı miydim diye kendimi sorguluyorum biliyorum yapmamam lazım ama elimde degil henizyeni boşandigimdan atlatamadim

Karaktersiz g.vat. tövbe estağfurullah.
Bi insan nasıl bu kadar karaktersiz olur.
Daha ne demeye telefonu açıyorsunuz. Iskat edip manevi tazminat açsaydınız ya.
Midem bulandı karaktersiz adam

Hayal ettiklerini elde edememisse demek. Elindekiyle idare etmis. Daha neye takiliyosun kurtulmussun iste.
Ha murtaza abiysen burdan sana ekmek cikmaz,kadin olarak bu fantazilere sicak bakmiyoruz

Hayal ettiklerini elde edememisse demek. Elindekiyle idare etmis. Daha neye takiliyosun kurtulmussun iste.
Ha murtaza abiysen burdan sana ekmek cikmaz,kadin olarak bu fantazilere sicak bakmiyoruz
Hayal ettikleri benm arkadaşım kuzenlerimdi evlilerdi yani

Verdigin kararin dogru olup olmdiginin onayini istiyorsun psikolojik olarak anliyorum.
Ama o onayi kendinde ara.
Hosuna gitmedi degilmi oyle yapmasi konusmasi dusunmesi? Ozaman dogru karari vermissin demek. Hislerine guven herzaman. Baskalarinin aklinda gitme.
Eski esin seni manipule etmeye calisiyor sadece. Kendi dogrularini (sapikligini) sana dayatmaya calisiyor. Onu engelle duyma dinleme.

Adam ağır sapıkmış,neye pes etmişsiniz? Ya da neye dayanacaktınız da ,kendinizi sorguluyorsunuz?eğer siz de sapık değil ve böylesi bir ilişkiyi kaldıramayacaksanız..
İşte böyle diyerek kendini mulemmelgirup
Bir daha ararsa psikiyatriden randevu almasını söyleyin ve kapatın, tedavi edilmeli.
Aa çok teşekkür ederim aynen öyle diyim

Çok teşekkür ederim aynen öyle yapicam.

Bence acaba yanlış mı yaptım diye bocaladığın için yeniden konuyu açıyorsun. Doğru ya da yanlış sonuçta bir karar vermişsin ve hayatında bir safya kapanmış. Bunları düşünmek yerine temiz bir sayfa açmaya bak. Daha iyileri mutlaka olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…