- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi Hepniyeben
-
En iyisini yaptin darısı banaDaha oncede konu açtım ama lutfen aynısı diyip kızmayin goruslerinize ihtiyacım olmasa sormam. Eşimle 3 aylik evlilik sonrası boşandık ve numaramı değiştirdigim halde bulup aradı bugün ve ben kapatana kadar bissürü laf yapti. Eşim bnm cevremdeki kadınları hayal ediyodu ve bunu bana söyluyodu keşke şu olsa diye. Ve duymayıver diyodu benide başkalarıyla düşünüyodu. Diyoki ortada bişey yoktu çabuk pes ettin diyo o öyle diyince ben acaba dayanmalı miydim diye kendimi sorguluyorum biliyorum yapmamam lazım ama elimde degil henizyeni boşandigimdan atlatamadim
Daha oncede konu açtım ama lutfen aynısı diyip kızmayin goruslerinize ihtiyacım olmasa sormam. Eşimle 3 aylik evlilik sonrası boşandık ve numaramı değiştirdigim halde bulup aradı bugün ve ben kapatana kadar bissürü laf yapti. Eşim bnm cevremdeki kadınları hayal ediyodu ve bunu bana söyluyodu keşke şu olsa diye. Ve duymayıver diyodu benide başkalarıyla düşünüyodu. Diyoki ortada bişey yoktu çabuk pes ettin diyo o öyle diyince ben acaba dayanmalı miydim diye kendimi sorguluyorum biliyorum yapmamam lazım ama elimde degil henizyeni boşandigimdan atlatamadim
Rica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayınız, konu tekrarı yapmayınız, anlıyorum çok üzgünsünüz ama konu açtınız üyelerde yorumladı, yorumluyor, lütfen ilk açtığınız konudan devam ediniz, kurallara uyunuz.Daha oncede konu açtım ama lutfen aynısı diyip kızmayin goruslerinize ihtiyacım olmasa sormam. Eşimle 3 aylik evlilik sonrası boşandık ve numaramı değiştirdigim halde bulup aradı bugün ve ben kapatana kadar bissürü laf yapti. Eşim bnm cevremdeki kadınları hayal ediyodu ve bunu bana söyluyodu keşke şu olsa diye. Ve duymayıver diyodu benide başkalarıyla düşünüyodu. Diyoki ortada bişey yoktu çabuk pes ettin diyo o öyle diyince ben acaba dayanmalı miydim diye kendimi sorguluyorum biliyorum yapmamam lazım ama elimde degil henizyeni boşandigimdan atlatamadim
Evet normal değil psikolojim bozukKocanız sapık lakin sizin de psikolojiniz normal değil. Acilen doktora gidin
Sağolun o normal dediği icin ve sen herşeyi tepkiyle karsiliyosun hiçbiseyi kabul etmiyosun dediği için soruyorum bunu kabul edilebilir bişey mi diyeDüşünecek pişman olacak ufacık isey yok.sukret çoluk çocuk olmadan farkedip boşandığın için.ne demek seni başka erkeklerle düşünmesi bunun bir sonraki adımı seni onlarla birlikte olmaya zorlamak olurdu.kendini ne bk yerse yesin artk o düşlediği kadinlarla.sem varken onları düşünen adamdan hayır gelmezdi.uzaklasin mümkün oldugunca
Evet aynı konu ama son günlerde bu sadece fantezi denildi sonra acaba esinize biseyi mi eksik ettiniz denildi ki bende eksklik dusunndüşünm olsa da biyle yapması mi lazım diye düşünüyorumRica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayınız, konu tekrarı yapmayınız, anlıyorum çok üzgünsünüz ama konu açtınız üyelerde yorumladı, yorumluyor, lütfen ilk açtığınız konudan devam ediniz, kurallara uyunuz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yardim-edin-icimi-dokmeye-ihtiyacim-var-lutfen.1071262/
GeliyoAdam bildiğin sapıkmış. Acaba dayanmalı mıydım diye sorduğunda aklına gelmiyor mu bunlar.
İstemediğiniz hicbisey zorlayamaz her konuda.soz haklısınız doğrusunu yap.issiniz.normal değil tabiki istediği.bu size acaba normalmiş dedirtyosa sizde bı psikolojik destek alinSağolun o normal dediği icin ve sen herşeyi tepkiyle karsiliyosun hiçbiseyi kabul etmiyosun dediği için soruyorum bunu kabul edilebilir bişey mi diye
Daha oncede konu açtım ama lutfen aynısı diyip kızmayin goruslerinize ihtiyacım olmasa sormam. Eşimle 3 aylik evlilik sonrası boşandık ve numaramı değiştirdigim halde bulup aradı bugün ve ben kapatana kadar bissürü laf yapti. Eşim bnm cevremdeki kadınları hayal ediyodu ve bunu bana söyluyodu keşke şu olsa diye. Ve duymayıver diyodu benide başkalarıyla düşünüyodu. Diyoki ortada bişey yoktu çabuk pes ettin diyo o öyle diyince ben acaba dayanmalı miydim diye kendimi sorguluyorum biliyorum yapmamam lazım ama elimde degil henizyeni boşandigimdan atlatamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?