- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
Merhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide bir
Bunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum

Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum