• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim çok bozuldu

aşı karşıtlığı boş iş. böyle insanlar size zarar verir. ne bilimsel yetkinlikleri var da aşı karşıtı olduklarını iddia ediyorlar? ''ben bilmediğim bir maddeyi vücuduma sokmak istemiyorum, mecburi de olmadığı için olmuyorum, kişisel tercihim'' tarzı konuşana saygım sonsuz ama aşıyı kötüleyip başkalarına da işlemek kesinlikle kul hakkına girmek benim gözümde. dinlemeyin öyle insanları. ben ve ailem 2 doz biontech olduk. aşı sonrası kol ağrısı, hafif ateş, ikinci doz sonrası halsizlik gibi şeyler oldu ama bunlar normal zaten. ölmedim, ölmedik, yaşıyoruz, çok şükür covid de olmadık. ben haziran ve ağustosta oldum o vakte kadar covid vakası da olmadı bende ve ailemde hatta akrabalarımda falan. yok yani.
Aşı karşıtı değilim . Aşı seçemiyorum 🤦🏻‍♀️

Frankenstein'a başladım 😍
Yaaa o bende de var ben de okiyim bari

2022 YILI YILLIK HEDEFLERC
Calcifer ............ 60
LADY VEGA.......80
mihralin............100
Eleadora............60
Ysf42.................30
Life Light…..….75
Mavitosbik…….85
Ummhnisa......40
Natsume.......70
Mehfam....... 60
Keira- ... 60

Nur 20😭

Kitap fiyatları uçmuş :skandal:

Bugün D&R gittim, tutunamayanlar 78 lira:KK43::skandal:
Onu artık kimse de tutmaz

Calcifer ............ 60
LADY VEGA.......80
mihralin............100
Eleadora............60
Ysf42.................30
Life Light…..….75
Mavitosbik…….85
Ummhnisa......40
Natsume.......70
Mehfam....... 60
Keira- ... 60

Nur 20😭

Psikolojim çok bozuldu mu? 🤣

Ya benim sıkıntım aşı değil ki anlayamadınız galiba sorunumu . Seçim yapamamak . Bu beni sinir etti. Herşeyde böyleyim . Birden fazla seçeneğim varsa karar veremiyorum imkansız. Bir şeye karar verip onun üzerine devam edemiyorum. En son aşıda çıktı bu işte artık tam birine karar veriyorum sonra yok diğeri daha iyi diyorum. Ay ya o şöyleyse yok bu kesin daha ii derken sinirim laçka oldu. Sorun aşı değil seçememek sorun🤦🏻‍♀️

Niye seçemiyorsunuz ki, zaten 2 aşı var Biontech ve Sinovac. AZ ve Moderna Türkiyede sunumuyor. Sinovac ABD ve AB ülkelerinde tanınmıyor, kaldı elinizde Biontech bu kadar. 150 seçenek yok ki elinizde:110:

Merhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide bir 🤦🏻‍♀️ Bunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum 🙏
2 doz biontech oldum hiç bir yan etkim olmadı, üstüne de corona geçirdim onuda çok az belirtiyle geçirdim.
Şimdilerde 3ü dozu olmalımıyım onu düşünüyorum. Yoksa geçirdiğim için gerek yokmu bilmiyorum henüz

Calcifer ............ 60
LADY VEGA.......80
mihralin............100
Eleadora............60
Ysf42.................30
Life Light…..….75
Mavitosbik…….85
Ummhnisa......40
Natsume.......70
Mehfam....... 60
Keira- ... 60

Nur 20😭

Milletin derdine bak, senin derdine bak :KK70: :KK70:

Calcifer ............ 60
LADY VEGA.......80
mihralin............100
Eleadora............60
Ysf42.................30
Life Light…..….75
Mavitosbik…….85
Ummhnisa......40
Natsume.......70
Mehfam....... 60
Keira- ... 60

Nur 20😭

Noliiii :KK45::KK45:Kitap topiğinin gizli reklamını mı yapıyorsun

iki doz biotech oldum, sadece ilk gece kolumun üstüne yatamadım baya ağrıyordu tek sıkıntısı o oldu başka bir sorun yaşamadım. bu arada aşıdan uzun bir süre sonra covid oldum ama üç - dört gün dışında 14 günü rahat geçirdim

Aşı karşıtı değilim, sadece seçim yapamıyorum deyip durmuşsunuz. Allah’tan aşı karşıtı değilmişsiniz. Dünya salgınla sınanıyor, memlekette kapanmalar oldu, hala onbinlerce kişi bu hastalığa yakalanıyor, ölüm sayıları da ortada. Siz bunlar yaşanırken bir an önce aşımı olayım demeyip cidden sadece aşı markası seçimi yapamadığınız için psikolojiniz bozuluyorsa hazır hastaneden aşı randevusu almışken bir de psikolog araştırın.

Olur mu???? 6. Dozda ciplenmis olacaksınız
Hayır yanlış anladın aşı karşıtı değilmiş. Aylardır sadece hangi aşıyı yaptıracağına karar verememiş.

Ben de bu sabah okula otobüsle gidecektim, yağmur yağıyordu. Sarı dolmuşlarla mavi belediye otobüsleri geçiyor okulun oradan. İnanır mısın, hangisine binsem karar veremedim. Bekle bekle ders de başladı, öğrenciler bekliyor. Müdür arıyor bir yandan hocam nerdesiniz? Dedim geleceğim hocam ama hangi otobüse binsem karar veremedim. Durakta bekliyorum öylece. En son taksi çağırdım da ikinci derse yetiştim. İşte böyle. 🥲

Çift doz biontechliyim. Ocak ayında 3. Dozu da olacağım sanırım, yani aşı tanımlandı mı bilmiyorum.

Gencim, güzelim, kol ağrısı falan normal.

En büyük başarılarımdan biri hiç test yaptırmamış olmak ve hiç covid olmamak.

Sinovac benim için seçenekler arasında yoktu.

Merhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide bir 🤦🏻‍♀️ Bunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum 🙏
ya kusura bakmayın ama güldüm 🙈 bu yüzden mi ağlayıp durdunuz,psikolojiniz bozuldu ve uyuyamadınız?
:KK48:

ben doktorum, ta ilk çıktığı zaman çift doz sinovac oldum, 3. doz rapel olarak biontech oldum. aşının gücüne inanıyorum. bizzat da deneyimledim. tavsiyem biontech olmanız, koruyuculuğunun sinovactan çok daha fazla olduğu hem kanıtlandı hem de kendim deneyimledim.

anneniz de bence aşısını olsun bir an evvel,yaşlı popülasyon çok daha fazla risk altında çünkü. geçmiş olsun.

aklınıza takılan başka sorularınız varsa,detaylı bilgiler için topiğime bakabilirsiniz:

İstemiyorsanız da olmayın aşıya sebep psikolojisi bozulan ilk kez sizi duyuyorum, konunuz da acaip, davranışlarınız da. Burda okuduğum en acaip konulardan biri.
Yav cherry hahahahahahha, seni yerim, sakin ol bacım :KK53::KK48: ❤️

Back
X