Psikolojim gerçekten bozuldu mu?

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
Eski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?

Büyüklerin o hayatı senin yerine yaşamayacak. Kendi mutluluğunun veya mutsuzluğunun sorumluluğu kendine ait. Herkesi dinle ama kendin için iyi olduğuna inandığın şeye kendin karar ver. Sonrasında o evinde kal diyenler aptal neden çektin o adamı derler. Elaleme konuşmak kolaydır. Yaşayan sensin

çok biliyor o büyükler. kendi yapamadıklarını ve çektikleri zorbalığın bedelini böyle ödetiyorlar bence. aileniz arkanızdaysa 1dk durmayın. ruh hastalarına, psikopatlara katlanmak için gelmiyoruz dünyaya.

ayrıca çocuklar için nasıl doğru ve güvenli bir ortam olabilir böyle bir durum? çocukların psikolojisini bozan boşanmak değil sağlıksız iletişimler ve ilişkilerdir.

Boşanmayı neden gözardı ediyorsunuz,kendi iyiliğiniz ve hayatınız için bence karar vermelisiniz.Kadın olmak,eş olmak,anne olmak bu şwkilde doğru gelmiyor.Herşeyden önce kendinize saygınızı kaybetmenize yolaçar mecburen bile olsa devam ettirmeniz.

Siz bosanma asamasinda kocasiyla iliskiye zorlanan,kocasi videolar cekip tehdit eden uye degil misiniz?
Kocayla birlikte o buyukleri de silin tez zamanda.

Nasıl yaa video çekip tehdit ediyor,şiddetin her türlüsü çekilecek gibiyse gelsin o büyükler sevişip videoları izlesinler.
Çocuk muş sanki hep küçük kalacaklar hiç büyümeyecekler bu yaşadıkları travma çocukluk hediyesi mi olacak onlara.
Boşanın baba yada ana evine dönün çok konuşan olursa cinnet geçirin korkarlar delirdim ben,beni delirttiniz diyip cinnet geçirip.

O büyükleri silin hayatınızdan. Öyle bir sapıkla sizi aynı evde bırakmayı akıllarından bile geçirmemeleri lazım. Millet iyice kafayı kırmış ya. Koca o kadar da matah bir şey değil. Çocukların tecavüzcü ve sapik bir babaya ihtiyaçları yok. İleride çocuklarınıza zarar vermeyeceğinin de garantisi yok.

Diğer konularınıza denk gelmedim
Hayat sizin hayatınız onlar yaşamayacak çektiğiniz sıkıntıları onlar bilmez siz bilirsiniz el alem ne der derdindeler tekrar aynı zorlukları yaşamak istemiyorsanız sakın bi şans daha vermeyin kendinize acımıyorsanız bari çocuklarınıza acıyın

Yaşta büyüklere çokta itibar etmemek lazım. Üzerlerine kalacağınızı, yük olacağınızı düşünüyorlardır. Sizin birincil önceliğiniz kendiniz ve cocuklariniz. Kimseden korkacak değilim böyle şeylerin olmasına neden izin verdiniz. Video almak ne gidin şikayet edin, boşanın ve kurtulun bu pislikten. Kendinize bunları yaşatmayın. Hersey bundan daha kötü olamaz.

Bunca şey yaşayıp o adamı kesmediğine dua etsinler.
El birliğiyle kadını çıldırtıp sonra da ayy senin psikolojin bozuk demek ne kadar kolay.
Şöyle okkalı bir cinnet krizi geçirsene sen. Gelmeyin artık üstüme diye.
Hem belki sana da bir faydası olur.
Kendine gelir bir rahatlarsın.
Ne pahasına olursa olsun dinleme kimseyi.
Dönme o manyağa.

Zaten baba evimdeyim.ama adam yalvarıyor diye şans verme derdindeler

Asla.Aramizda çocuk olmasaydı devlete sığınır bidaha yüzünü bile görmek istemezdim kaybolur giderdim.

O büyüklere deyin ki ben boşayayım siz evlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…