Büyüklerin o hayatı senin yerine yaşamayacak. Kendi mutluluğunun veya mutsuzluğunun sorumluluğu kendine ait. Herkesi dinle ama kendin için iyi olduğuna inandığın şeye kendin karar ver. Sonrasında o evinde kal diyenler aptal neden çektin o adamı derler. Elaleme konuşmak kolaydır. Yaşayan sensinEski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
çok biliyor o büyükler. kendi yapamadıklarını ve çektikleri zorbalığın bedelini böyle ödetiyorlar bence. aileniz arkanızdaysa 1dk durmayın. ruh hastalarına, psikopatlara katlanmak için gelmiyoruz dünyaya.Eski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
Hem kocanızla hemde o büyüklerinizle görüşmeyin.büyüklerim çocukların var şans ver diyor
Boşanmayı neden gözardı ediyorsunuz,kendi iyiliğiniz ve hayatınız için bence karar vermelisiniz.Kadın olmak,eş olmak,anne olmak bu şwkilde doğru gelmiyor.Herşeyden önce kendinize saygınızı kaybetmenize yolaçar mecburen bile olsa devam ettirmeniz.Eski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
Siz bosanma asamasinda kocasiyla iliskiye zorlanan,kocasi videolar cekip tehdit eden uye degil misiniz?Eski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
Yaşta büyüklere çokta itibar etmemek lazım. Üzerlerine kalacağınızı, yük olacağınızı düşünüyorlardır. Sizin birincil önceliğiniz kendiniz ve cocuklariniz. Kimseden korkacak değilim böyle şeylerin olmasına neden izin verdiniz. Video almak ne gidin şikayet edin, boşanın ve kurtulun bu pislikten. Kendinize bunları yaşatmayın. Hersey bundan daha kötü olamaz.Eski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
Evet benim.Kendi annem bile yaptıysa yaptı kocası yaptı, yabancı yapmadı ya diyen bir kadınSiz bosanma asamasinda kocasiyla iliskiye zorlanan,kocasi videolar cekip tehdit eden uye degil misiniz?
Kocayla birlikte o buyukleri de silin tez zamanda.
Zaten baba evimdeyim.ama adam yalvarıyor diye şans verme derdindelerNasıl yaa video çekip tehdit ediyor,şiddetin her türlüsü çekilecek gibiyse gelsin o büyükler sevişip videoları izlesinler.
Çocuk muş sanki hep küçük kalacaklar hiç büyümeyecekler bu yaşadıkları travma çocukluk hediyesi mi olacak onlara.
Boşanın baba yada ana evine dönün çok konuşan olursa cinnet geçirin korkarlar delirdim ben,beni delirttiniz diyip cinnet geçirip.
Asla.Aramizda çocuk olmasaydı devlete sığınır bidaha yüzünü bile görmek istemezdim kaybolur giderdim.Diğer konularınıza denk gelmedim
Hayat sizin hayatınız onlar yaşamayacak çektiğiniz sıkıntıları onlar bilmez siz bilirsiniz el alem ne der derdindeler tekrar aynı zorlukları yaşamak istemiyorsanız sakın bi şans daha vermeyin kendinize acımıyorsanız bari çocuklarınıza acıyın
Gittim zaten şikayetim varAdam sapık, tecavüzcü, şantajcı, rezil ... daha yazayım mı? savcılığa gitmek için neyi bekliyorsunuz?
O büyüklere deyin ki ben boşayayım siz evlenin.Eski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?