Psikolojim gerçekten bozuldu mu?

Siz sanıyor musunuz ki o büyükler sizi ve evliliğinizi düşündükleri için böyle diyorlar !
Sizi ve çocuklarınızı başlarından atmak için böyle diyorlar.
Gideceksiniz evinize ohh sırtlarından bı yük eksilmiş olacak.
Ayrıca bu herifin yalvarmalari falan nasıl ulaşıyor size ?
Niye hala irtibat halindesiniz.

Olacaklar belli affedip eve geri donseniz çok değil 2 3 aya gene aynı şeyleri yaşayacaksınız.

Ayrıca ailenizin evinden de ayrılmaya bakın orda da huzur ve rahat yok size belli ki çünkü.
Ya da bı işe girip evin masraflarına falan ortak olun belki öyle seslerini keserler .

Soruyorum sizlere siz yaşasanız bunları korkmazmıydınız böyle bi adamdan?
Korkardık tabi. Siz iyi değilsiniz, psikolojiniz bozulmuş yaşadıklarınizdan. İnsanların söylediklerini dikkate almayın, hislerinizi başkalarına onaylatmak zorunda değilsiniz akrabalarınızı ikna etmek için. Psikolojik destek alın.
O adamdan uzak durun. Kapıya gelirse ya da ararsa polisi arayıp size tecavüz ettiğini, elinde videolarınızın olduğunu, şantaj yaptığını söyleyin.
Akrabalarınız da ağızlarını açarlarsa açtıklarına pişman edin. Yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil ve kimsenin bu konuda ağzını açmaya hakkı yok.

Asıl onların psikolojisi bozuk gidip onlar tedavi olsun bir zahmet!! Hala kurtulamadınız mı o ruh hastasından, çocuklarınızı ve kendinizi düşünün başka kimseyi değil hayat sizlerin hayatı çekmeyin asla bu şiddeti yazık günah…

Büyük oğlumda babasına çok düşkün adam çocuğa ağlıyor gitcem buralardan diye.oglum daha çok ağlıyor babasını göremiycek diye vicdan azabı çekiyorum böyle olunca

Alıyor ama 6ay.gittim 1ay kaldım çokta huzurluydum dönmek istemedim.ama çocukların okulu var. Sığınma evi müdürü bi karar ver çalışsan çocuklarına kim bakacak dedi
Aileniz neden size sahip çıkmıyo da illaki bi şans daha ver diyo bunu anlamış değilim yani çocuklara bakarlar sizde çalışırsınız

ee çocuklarınız var psikolojinizin sağlam olması gerek kendinizi ateşe atmayın

Böyle bir babayı görmemesi daha iyi.
+++Tam yazacaktım

Konu sahibi Aslında özünde iyi bi baba ya doğru gideceksiniz nerdeyse

öyle babaya merhamet edilmez adam bildiğin psikopat çocuklarınla ne kadar az görüşürse çocukların daha sağlıklı olur ileride aynı babasına benzeyen evlatlar yetiştirmek istemiyorsanız bu duygusallığı acilen bırakmalısınız

Haklısınız duygusalım çok bundanda kendim zarar gördüm hep.sığınmaevi müdürü boşanınca adam çocuklarını görecek engel olamazsın yerin belli olur diye baskıda yaptılar aslında yoksa kendime başka bi yerde hayat kurmak istiyordum çocuklarımla

Büyük oğlumda babasına çok düşkün adam çocuğa ağlıyor gitcem buralardan diye.oglum daha çok ağlıyor babasını göremiycek diye vicdan azabı çekiyorum böyle olunca
Azap mı çekiyorsunuz,yapmayın lütfen siz gitmeyeceğiz diye kesin karar verirseniz alışır.

Evet benim.Kendi annem bile yaptıysa yaptı kocası yaptı, yabancı yapmadı ya diyen bir kadın
Davadan vazgeçerseniz eşiniz olacak o şeref yoksunu size birdaha tecavüz ettiğinde aynı konudan şikayet etme hakkınız olmayacak.
Onun amacı sizi sikayetten vazgeçirmek amacına ulaşınca beterini yapacak size.

Bak ya şero ya çocuğa duygu sömürüsü yapıyor. Çocuğunu gerçekten düşünse onun yanında ağlamaz belli etmez sessiz çeker gider ama ondan böyle düşünce beklemekte bizim hatamız olur!!!
Evet sürekli yapıyor bunu oğlumda benim gibi aşırı duygusal.babasina kızan bi çocukken ağlamalariyla çocuğu kendine bağladı resmen

O herif mahkeme kararı sonrası nafaka,tazminat vs kararları çıksın daha kimseyi görmez şimdi kurnazlık yapıp evcilleşmiş gb davranıyor.
Dava açılınca en görünmemiş yüzünü görecek çocuklar ve büyükler

Evet benim.Kendi annem bile yaptıysa yaptı kocası yaptı, yabancı yapmadı ya diyen bir kadın
Anneniz dahil etrafınızdaki insanlar çıldırmış. Çocuklarınızla birlikte başlarına kalmayın diye yapıyorlar demek ki. Kimsenin sizi düşündüğü yok. O yüzden güçlü olacaksınız, kendiniz ve çocuklarınız için. Kendinizi ve çocuklarınızı siz düşüneceksiniz.

Başlığı görünce bile senin olduğunu hissettim. Lütfen hayatından çocukların hariç herkesi çıkar. Yaptıysa kocası yaptı nedir? Kocan senin sahibin mi? Bir imzanın sizi bağlıyor oluşu her türlü işkenceyi kabul etmek değildir. Ayrıca psikolojisi bozuk olan, tedaviye ihtiyacı olan sen değilsin kocan ve o büyükler... gidip tedavi olsunlar. Seni kendi haline bırakıp az bir destek olsalar bak nasıl güçlü ayağa kalkacaksın. Teeeyyyy Allah'ım çok şey söylemek istiyorum.. Bir süre sonra gözü çocukları da görmez bu tiplerin. Evliyken adam olup ailem deyip sahip çıkamamış boşanınca mı bakacak çocuklarına????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…