Korkardık tabi. Siz iyi değilsiniz, psikolojiniz bozulmuş yaşadıklarınizdan. İnsanların söylediklerini dikkate almayın, hislerinizi başkalarına onaylatmak zorunda değilsiniz akrabalarınızı ikna etmek için. Psikolojik destek alın.Soruyorum sizlere siz yaşasanız bunları korkmazmıydınız böyle bi adamdan?
Çocuk ta olsa gitmeyin aynı şeyleri yaşamayın devlet çocukla almıyormu off çok üzüldümAsla.Aramizda çocuk olmasaydı devlete sığınır bidaha yüzünü bile görmek istemezdim kaybolur giderdim.
Alıyor ama 6ay.gittim 1ay kaldım çokta huzurluydum dönmek istemedim.ama çocukların okulu var. Sığınma evi müdürü bi karar ver çalışsan çocuklarına kim bakacak dediÇocuk ta olsa gitmeyin aynı şeyleri yaşamayın devlet çocukla almıyormu
Büyük oğlumda babasına çok düşkün adam çocuğa ağlıyor gitcem buralardan diye.oglum daha çok ağlıyor babasını göremiycek diye vicdan azabı çekiyorum böyle oluncaAsıl onların psikolojisi bozuk gidip onlar tedavi olsun bir zahmet!! Hala kurtulamadınız mı o ruh hastasından, çocuklarınızı ve kendinizi düşünün başka kimseyi değil hayat sizlerin hayatı çekmeyin asla bu şiddeti yazık günah…
Aileniz neden size sahip çıkmıyo da illaki bi şans daha ver diyo bunu anlamış değilim yani çocuklara bakarlar sizde çalışırsınızAlıyor ama 6ay.gittim 1ay kaldım çokta huzurluydum dönmek istemedim.ama çocukların okulu var. Sığınma evi müdürü bi karar ver çalışsan çocuklarına kim bakacak dedi
ee çocuklarınız var psikolojinizin sağlam olması gerek kendinizi ateşe atmayınEski konumu okuyan bilir eşimden cinsel,psikoloji,fiziksel şiddet gördüm.büyüklerim çocukların var şans ver diyor.ama ben çok korkuyorum bu adamdan.insan korktuğu biriyle aynı eve yatağa nasıl girer ki?sırf çocuklar için o korku kuşkuyla yaşanır mı gercekten?ben istemedigim halde ilişkiye zorlayan video çekip tehdit eden adamdan korkmam,psikolojimin bozulması doğal değil mi?normal değilsin psikolojik destek gör diyorlar.siz olsanız korkmazmıydınız?
Böyle bir babayı görmemesi daha iyi.Büyük oğlumda babasına çok düşkün adam çocuğa ağlıyor gitcem buralardan diye.oglum daha çok ağlıyor babasını göremiycek diye vicdan azabı çekiyorum böyle olunca
+++Tam yazacaktımBöyle bir babayı görmemesi daha iyi.
Haklısınız duygusalım çok bundanda kendim zarar gördüm hep.sığınmaevi müdürü boşanınca adam çocuklarını görecek engel olamazsın yerin belli olur diye baskıda yaptılar aslında yoksa kendime başka bi yerde hayat kurmak istiyordum çocuklarımla+++Tam yazacaktım
Konu sahibi Aslında özünde iyi bi baba ya doğru gideceksiniz nerdeyse
öyle babaya merhamet edilmez adam bildiğin psikopat çocuklarınla me kadar az görüşürse çocukların daha sağlıklı olur ileride aynı babasına benzeyen evlatlar yetiştirmek istemiyorsanız bu duygusallığı acilen bırakmalısınız
Azap mı çekiyorsunuz,yapmayın lütfen siz gitmeyeceğiz diye kesin karar verirseniz alışır.Büyük oğlumda babasına çok düşkün adam çocuğa ağlıyor gitcem buralardan diye.oglum daha çok ağlıyor babasını göremiycek diye vicdan azabı çekiyorum böyle olunca
Davadan vazgeçerseniz eşiniz olacak o şeref yoksunu size birdaha tecavüz ettiğinde aynı konudan şikayet etme hakkınız olmayacak.Evet benim.Kendi annem bile yaptıysa yaptı kocası yaptı, yabancı yapmadı ya diyen bir kadın
Evet sürekli yapıyor bunu oğlumda benim gibi aşırı duygusal.babasina kızan bi çocukken ağlamalariyla çocuğu kendine bağladı resmenBak ya şero ya çocuğa duygu sömürüsü yapıyor. Çocuğunu gerçekten düşünse onun yanında ağlamaz belli etmez sessiz çeker gider ama ondan böyle düşünce beklemekte bizim hatamız olur!!!
O herif mahkeme kararı sonrası nafaka,tazminat vs kararları çıksın daha kimseyi görmez şimdi kurnazlık yapıp evcilleşmiş gb davranıyor.Haklısınız duygusalım çok bundanda kendim zarar gördüm hep.sığınmaevi müdürü boşanınca adam çocuklarını görecek engel olamazsın yerin belli olur diye baskıda yaptılar aslında yoksa kendime başka bi yerde hayat kurmak istiyordum çocuklarımla
Anneniz dahil etrafınızdaki insanlar çıldırmış. Çocuklarınızla birlikte başlarına kalmayın diye yapıyorlar demek ki. Kimsenin sizi düşündüğü yok. O yüzden güçlü olacaksınız, kendiniz ve çocuklarınız için. Kendinizi ve çocuklarınızı siz düşüneceksiniz.Evet benim.Kendi annem bile yaptıysa yaptı kocası yaptı, yabancı yapmadı ya diyen bir kadın
Başlığı görünce bile senin olduğunu hissettim. Lütfen hayatından çocukların hariç herkesi çıkar. Yaptıysa kocası yaptı nedir? Kocan senin sahibin mi? Bir imzanın sizi bağlıyor oluşu her türlü işkenceyi kabul etmek değildir. Ayrıca psikolojisi bozuk olan, tedaviye ihtiyacı olan sen değilsin kocan ve o büyükler... gidip tedavi olsunlar. Seni kendi haline bırakıp az bir destek olsalar bak nasıl güçlü ayağa kalkacaksın. Teeeyyyy Allah'ım çok şey söylemek istiyorum.. Bir süre sonra gözü çocukları da görmez bu tiplerin. Evliyken adam olup ailem deyip sahip çıkamamış boşanınca mı bakacak çocuklarına????Evet benim.Kendi annem bile yaptıysa yaptı kocası yaptı, yabancı yapmadı ya diyen bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?