Psikolojim gerçekten bozuldu mu?

Çok teşekkür ederim umarım senin gibi güçlü durabilirim kararlarımın karşısında

Psikolojin tabii ki yara aldı ama sebebi o heriften ayrılmış olman değil, onunla yaşamış olman. Ve o hasarlı ruh haliyle ayrılık kararı alabilmiş olman da bence en doğru şeylerden biri.
Tabii ki psikolojik yardım al ama sorunlu olduğunu sandığın için, o herifle düzelmek için değil; sende açtığı yaraları iyi etmek için al.

Zaten baba evimdeyim.ama adam yalvarıyor diye şans verme derdindeler
Ya onlar mı yaşıyor, onların mı hayatı da şans verme yetkisi kendilerinde buluyorlar?
Manipüle ediliyorsun, kendini suçlu hissettirip "herkes çekiyor, düzelir, ne var sanki, kocandır, çocuklarına kıyma" diye tekrar o pisliğin içine itmelerine müsaade etme lütfen. Yetişkin, evlat sahibi insansın, hiçbir şeye mecbur değilsin.
Çocukların da büyür bi şekilde, sokağa atacak veya anneliği bırakacak değilsin ayrılınca.

Güzel kadın, gurur duyuyorum böyle okuyunca..

Sizin konunuzu hatırladım. Sakın sakın. Bu hayata bir kere geliyorsunuz. O adamın zorlamalarına karşı dik durun. Tehditlerini de alsın bi yerine tıksın. Çevrenizdeki insanlardan gerekirse bir süre uzaklaşın, kararınızda gerçekçi olduğunuzu anlasınlar.

Ah keşke imkanım olsa da hiçkimseyi görmesem,boğazım düğüm düğüm,yolda yürürken bile bianda ağlama geliyor.okadar çaresiz hissediyorumki kendimi.nasıl kurtulucam hayatım başkasının elinde mecbur bırakılıyorum birşeylere

Kurban rolünden çıkıp bir an önce hayatınızın iplerini elinize alın sonucu ne olursa olsun. Yaşadıklarımızdan daha kötü değil emin olun.

Eşim olacak şahıs bana bugün mafya avukatı tanıdığı olduğunu söyledi tanıdık avukatları arıyormuş sen sahipsiz misin diye vekalet ver diyolarmış. Ben mafya avukatları karşısında ne yapabilirim çocuklarımıda alırlar

Bu manipülasyoncu herifin her dediğinden korkup yıkılacaksan biz ne desek boş.
Yazılanlardan akıl fikir alıp adım atsan mesela, sen de dişli bi avukat tutsan? Günlük gibi, güncel dert paylaşımına dönen konuların sahipleri burada milleti deli ediyor eninde sonunda.
Elinden geleni ardına koyma de, kestir at, ne muhatap oluyosun.
Yapacağın şey belli, gidip barışacak halin yok herhalde? Onu dedi bunu dedi'yi bi bırak, bi bok yiyemez ayrıca.

Yav he he.. Çok türk dizisi izliyorsunuz heralde.
Artık cidden kendini kandırmaktan vazgeç.

İşe girip iyi bi avukat tutmayı düşünüyorum ama şuan işsizim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…