psikolojim hic iyi degil :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
İyi aksamlar kizlar.konuya nerden basliycam bilmiyorum.
Psikolojim bozulmaya basladi yasim 30 evde kaldim,yaşlaniyorum hayatimda kimse olmadi.platonik olarak hoslandiklarim oldu ve gorucu olarak gorustuklerim suanda da kimse yok olacak gibi de degil. yuzumde de rozasea hastaligi var kimsenin yuzune bakamiyorum.saclarim dokuluyor onleri epey acildi.kendimi gorunce seni kim ne yapsin diyorum.herkes o kadar guzel ki.
İcime kapandim.konusacak pek kimsem yok.cok uzuluyorum kizlar yuzumdeki kizariklik ve sivilcelerden gecmiyorlar bir turlu :KK43:

Canim fondotenle kapatabilirsin sivilcelerini. Azicik eyeliner dudak parlaticisi. bir de sacini boya. Bence baya guzel olursin. Zaten sokakta gordugumuz kizlar hep makyaj guzeli :KK45: ayrica 30 geç bi yas değil. Mutlu olacagin kisi ciksin da karsina kac yasinda cikarsa ciksin.

Rozasea akne degil mi?

Cilt kusurlarini kapatmak fondotene bakar, zor bir is degil.

Paraya kiyip YSL fondoten + pudra al, cildin bebege doner :) Olmazsa Kryolan mi ne oyle bir marka var, medikal urunler satiyorlar, yanik vb izler icin. Dovme bile kapatiyor. Olmazsa lazer var.

Kim guzel allasen, herkes makyaj guzeli :) Guzellik zor bir sey degil, topuklu ayakkabi al, guzel elbise giy, biraz gul konus, guzel parfumler sur ahanda yeter.

Sac icin doktora bir gorun, sarimsak ve zeytinyagi kurunu tavsiye ederim. Isirgan otu surmek ve icmek de bana cok iyi gelmisti.

Sikma guzel canini kardes, evlilik nasip kismet. Benim tipim iyi ben de evde kaldim:), en iyi arkadasim guzeler guzeli, onun da iliskileri husran.......vallahi nasip.

Kızarıklık ve sivilceler için lazer tedavisi var denediniz mi? Yaşınız kesinlikle geö değil yani evlenip mutsuz olan onca kadın varki bunları düşünün. İşkence çeken dövülen çocuklarıyla tehdit edilen ailesiye görüştürülmeyen... İnşallah iyi biri çıkar karşınıza. Saç dökülmesi içinde sebep araştırılıp tedavi yapılabilir doktora gittiniz mi?

İyi aksamlar kizlar.konuya nerden basliycam bilmiyorum.
Psikolojim bozulmaya basladi yasim 30 evde kaldim,yaşlaniyorum hayatimda kimse olmadi.platonik olarak hoslandiklarim oldu ve gorucu olarak gorustuklerim suanda da kimse yok olacak gibi de degil. yuzumde de rozasea hastaligi var kimsenin yuzune bakamiyorum.saclarim dokuluyor onleri epey acildi.kendimi gorunce seni kim ne yapsin diyorum.herkes o kadar guzel ki.
İcime kapandim.konusacak pek kimsem yok.cok uzuluyorum kizlar yuzumdeki kizariklik ve sivilcelerden gecmiyorlar bir turlu :KK43:
Canım bende 30 yaşımdayım.benimde saçlarım seyrek. Evlenmek kısmet hayırlıdı inşallah bizi mutlu edecek biri çıkar karşımıza. Üzülme evşenenlerde musmutlu değil zaten

Saolun kizlar Allah razi olsun.sacim icin gittim doktora siki bogmaktandir dedi cok ilgilenmedi cinko hapi verdi sadece.yuzumde evet akne rozasea var iltihapli sivilce cikiyor burun ve yanak bolumunde kizariklik oluyor.herkes soruyor utaniyorum kimseyle goz goze bakarak konusamiyorum.yuzum egik genelde utaniyorum bakmaya

Sadece akneden mı bahsediyoruz bu mudur yani. Bugün haberlerde okudum mankendi sanırım tam hatırlamıyorum suan ama bi kaç yıl önce yüzü tamamen yanmış ve nişanlanmış demem o ki kısmet kısmet kısmet. Gönülün beğendiği göze dünya güzeli

bakın, hiç kimse güzel değil aslında. herkesin bir kusuru var, güzellik nerede başlıyor biliyor musunuz? kimisi kendine güveniyor ve kendiyle ilgileniyor, güzel oluyor
kimisi içine kapanıyor ve kendiyle ilgilenmiyor, çirkin oluyor.
evde kalma tabirini de uygun bulmadım :) dışarı çıkın evde kaldıysanız. hangi yy allasen?

Saolun kizlar Allah razi olsun.sacim icin gittim doktora siki bogmaktandir dedi cok ilgilenmedi cinko hapi verdi sadece.yuzumde evet akne rozasea var iltihapli sivilce cikiyor burun ve yanak bolumunde kizariklik oluyor.herkes soruyor utaniyorum kimseyle goz goze bakarak konusamiyorum.yuzum egik genelde utaniyorum bakmaya

Eczanede sac destek vitaminleri var. Bir de B vitamini, demire de baktirin sac icin derim.

Eyyyyyy o soranlar da gerzek resmen, b.k yemisler gormuyor musunuz hatunun hastaligi var belli ki......neyse siz fondoten kapmaya YKM bir gerisi kolay :))

Bir iki bakimla sizi degistirirdim :-) ama Kryolan urunleri var onlara bir bakin ve ozel egitim gunleri oluyor ucretsiz onlara da katilabilirsiniz vaktiniz olursa..
30lu yaslarin ayri bir guzelligi var bence. Yeter ki dogru urunleri kullanabilin.
Tabi ilk once cok iyi bir dermatolog..

Beni isteyen biri vardi cok israr etti olsun diye ailem begenmedi olsun istemedi ben ailem istemiyor dedigim halde pesimi birakmadi ta ki yeni birini bulana kadar onu garatileyince aramayi kesti ve evlendi facebooka bol bol resim koyuyor.bense ona ayip olur diye baska gorusmek isteyen vardi gorusmedim ve galiba vazgectiler geleceklerdi.
Bu olaydan sonra cok uzuldum.cocukca belki ama gururum kirildi.aslinda gec belki ama okuyorum dersimi verirsem ogretmen olucam insallah ama hani bir yaninda destek olan birisini olsun istiyorum.ailem saolsun cok dusuyor ustume.ama beni diger olay cok etkiledi.umudumu kirdi

Bir iki bakimla sizi degistirirdim :-) ama Kryolan urunleri var onlara bir bakin ve ozel egitim gunleri oluyor ucretsiz onlara da katilabilirsiniz vaktiniz olursa..
30lu yaslarin ayri bir guzelligi var bence. Yeter ki dogru urunleri kullanabilin.
Tabi ilk once cok iyi bir dermatolog..
Cok gittim doktora yuzum icin herkesin dedigi ayni.bu hastaligin nedeni bilinmiyormus.genelde antibiyotik verip gonderdiler onu da kullanmayi birakinca tekrarliyor.yuzume suremiyorum korkudan gunes kremi kullanabiliyorum sadece.biz kucuk bir ilcedeyiz oyle imkanlarimiz yok.cok saolun ilgilendiginiz icin

Beni isteyen biri vardi cok israr etti olsun diye ailem begenmedi olsun istemedi ben ailem istemiyor dedigim halde pesimi birakmadi ta ki yeni birini bulana kadar onu garatileyince aramayi kesti ve evlendi facebooka bol bol resim koyuyor.bense ona ayip olur diye baska gorusmek isteyen vardi gorusmedim ve galiba vazgectiler geleceklerdi.
Bu olaydan sonra cok uzuldum.cocukca belki ama gururum kirildi.aslinda gec belki ama okuyorum dersimi verirsem ogretmen olucam insallah ama hani bir yaninda destek olan birisini olsun istiyorum.ailem saolsun cok dusuyor ustume.ama beni diger olay cok etkiledi.umudumu kirdi

Pfffffffff sallayin gitsin bayan, 3 cocuklu kocaniz mi sanki cehenneme gitsin. Onunuzdeki maclara bakin :p

arkadaşım bir şey soracağım
biotin için baktırdın mı hiç? biotin eksikliğin olmasın?
hem saç dökülmesi yapar, hem de ağız ve burun çevresinde döküntü yapar
tırnakları etkiler
sıkıntı da yapar
eğer baktırmadıysan bir baktır derim
1 kan testine bakar...

Akne tedavisi gördünmü? Rozacea cok kötü bi hastalık değilki, pudrayla bile kapatılıyor, maddi durumunuz yetiyorsa lazerle o görünen damarları alabiliyorlar. Bendede hafif rozacea var damar değil ama yanaklarımda pembemsi bi kızarıklık oluyor, etrafındakiler ne güzel yanakların var ya pembiş pembiş der hep :oops: kronik olmuyor genelde akne tedavisi görenlerde olur o hastalık, alkolden uzak durmanız Lazım hem tüketim olarak hemde cildinize Kullandığınız ürünlerde alkol olmaması Lazım, bide bitkilerden elde edilen losyonlardan uzak durun

Cok gittim doktora yuzum icin herkesin dedigi ayni.bu hastaligin nedeni bilinmiyormus.genelde antibiyotik verip gonderdiler onu da kullanmayi birakinca tekrarliyor.yuzume suremiyorum korkudan gunes kremi kullanabiliyorum sadece.biz kucuk bir ilcedeyiz oyle imkanlarimiz yok.cok saolun ilgilendiginiz icin
Benimde yüzümde egzama çıkmıştı. 3 ay boyunca geçmedi yeni geçti ama tekrarlayabilir. Yağlı ciltlerde oksizinc krem kurutuyor tavsiye ederim ancak krem yoğun yumuşatmak için kendi nemlendiricinle karıştırıp kullansan daha iyi. Birde coredalin sarı kutu olan kremi kullandım. Son okarak hergün ısırgan içiyorum bağışıklık sistemini güçlendirip karaciğeri temizliyormuş bu hastalıklarda karaciğerden kaynaklanıyormuş

arkadaşım bir şey soracağım
biotin için baktırdın mı hiç? biotin eksikliğin olmasın?
hem saç dökülmesi yapar, hem de ağız ve burun çevresinde döküntü yapar
tırnakları etkiler
sıkıntı da yapar
eğer baktırmadıysan bir baktır derim
1 kan testine bakar...
Abimin yanina gittigimde universite hastanesine gittim.kadin sacimi siki bagladigim icin olur dedi.bende tahlil yapmiyacmisiniz dedim.oyle b 12me bakti birde cinko verdi.ama biotine frlan bisi demedi cok saolun saglik ocaginda yaparsalar burda baktiririm hemen cunki onler cok dokuldu.cok az sacim kaldi kafa kocaman.

X