- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim. Eşimin ilgisizliği gün gün artıyor. Bana öyle gelme ihtimali de var fakat eskiden böyle değildi. Belki bende eskiden böyle değildim ama o bariz değişti. Eline telefonunu alıyor sabahtan akşama kadar oyun. İçimi dökmek istiyorum. Hamileligimden dolayı ve sonrasında yaklaşık 1 sene birbirimize yanasmadik ama onun dışında hiç problemimiz yoktu. Hamilelikten önce de haftada 1 veya 2 kez. Ama en azından kendi gelirdi bazen. Geçenlerde aşkım evlililigimizi pekistirmemiz lazım dedim. Olur aşkım düzeldin mi dedi dikislerden bahsediyor. Dikisin acımasın dedi yok geçti dedim. Neyse öyle görüşmüş olduk. Aradan 1, 1.5 hafta geçti 2 gun evvel askiiiim akşam bişeyler yapalım mi dedim gülümsüyorum. Dedi ki aşkım çok hastayım dökülüyorum. Yüzümdeki bozulma ifadesini görmeniz lazım. Hasta aama o kadar da değil. Bozulduğumu anlayınca hemen geldi öptü bişeyler bişeyler. Gönlümü almak için yanlış anladığımı söylemek için didindi durdu. Sonra kvdeydik 2 dk beni dışarı çıkarttı markete gittik akşam. Aşkım vallahi yanlış anladın da şöyle de böyle de dedim tamam uzatmayalım sen konuştukça ben kendimi daha da kötü hissediyorum. Başladım ağlamaya ve devam ettim beni istemediğini eskisi gibi olmadığını biliyorum bana çok kötü hissettiriyosun dedim. Berbat hissediyorum dedim. Yine bi kaç şey söyledi morali bozuldu falan öyle. Dün de elinde telefon yine ben mutfakta iş yapıyorum bebeğim ağlıyor gittim yanına eşim bakicak sandım bi baktım yayılmış koltukta oturuyor elinde telefon oyunda. Napiyosun dedim niye bakmıyorsun çocuğa. Aşkım baktım biseyim yok baba dedi diyor gülerek. Sinirlendim ters ters bakınca kendine geldi bi zaman sonra telefonu bıraktı 1.5 saat de konuşmadık. Normalde al bsk dedigimde bakar kizina ya da aglarsa gider kucaklar ama dun ilk defa abartti ve bebegini susturmak onu rahatlatmak icin ugrasmadi. Elinde bi tel gayet rahat. Neyse sonra o duşa gireyim dedi bende o arada yattım uyudum. İyi geceler bile demeden. Onun göstermediği ilgiyi ona göstermek haksızlık. Artık hiç içimden gelmiyor. Başka bi kadın falan yok ama ilgisi de yok. Bu arada artık yemin ettim extra bi çaba da sarf etmicem kendi gelicek bana. Kendi gelmeden bi gram ses etmicem. Ben miyim erkek o mu!