• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim kaldırmıyor.

Işte bunu söyle kocana niye dile getirmekten çekiniyorsun ki

Beni anlamicagini düşündüğüm için. Kavgaya donusturmekten çekindiğim için. İkimizde biliyoruz bi problem var ama o hiçbişey ol.amis gibi herseyin üstünü ortebiliyor. Suanda bile mesajında gülüyor

Beni anlamicagini düşündüğüm için. Kavgaya donusturmekten çekindiğim için. İkimizde biliyoruz bi problem var ama o hiçbişey ol.amis gibi herseyin üstünü ortebiliyor. Suanda bile mesajında gülüyor
Niye kavgaya dönüşecek sende biraz sınırlı değilde sitemli yaz mesajını ilgisizligine kendini kötü hissettiğini falan 9 aydır hadi hamileydim iki aydır ne oldu herşey çocuk olana kadarmiydi diye söyle yoksa bir gun çok fena patlicaksin

Niye kavgaya dönüşecek sende biraz sınırlı değilde sitemli yaz mesajını ilgisizligine kendini kötü hissettiğini falan 9 aydır hadi hamileydim iki aydır ne oldu herşey çocuk olana kadarmiydi diye söyle yoksa bir gun çok fena patlicaksin

İyi ki yazmamışım işyerinde problem yaşamış bi üstüyle. Çokta iyi anlasirlardi araları bozulmuş. Şimdi yazsaydım ya he he tamam aşkım derdi ya da muhtemelen tartisirdik

İyi ki yazmamışım işyerinde problem yaşamış bi üstüyle. Çokta iyi anlasirlardi araları bozulmuş. Şimdi yazsaydım ya he he tamam aşkım derdi ya da muhtemelen tartisirdik
Olabilir is yerinde canı sıkılmıştır neyse bugün gitme bari üstüne

Psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim. Eşimin ilgisizliği gün gün artıyor. Bana öyle gelme ihtimali de var fakat eskiden böyle değildi. Belki bende eskiden böyle değildim ama o bariz değişti. Eline telefonunu alıyor sabahtan akşama kadar oyun. İçimi dökmek istiyorum. Hamileligimden dolayı ve sonrasında yaklaşık 1 sene birbirimize yanasmadik ama onun dışında hiç problemimiz yoktu. Hamilelikten önce de haftada 1 veya 2 kez. Ama en azından kendi gelirdi bazen. Geçenlerde aşkım evlililigimizi pekistirmemiz lazım dedim. Olur aşkım düzeldin mi dedi dikislerden bahsediyor. Dikisin acımasın dedi yok geçti dedim. Neyse öyle görüşmüş olduk. Aradan 1, 1.5 hafta geçti 2 gun evvel askiiiim akşam bişeyler yapalım mi dedim gülümsüyorum. Dedi ki aşkım çok hastayım dökülüyorum. Yüzümdeki bozulma ifadesini görmeniz lazım. Hasta aama o kadar da değil. Bozulduğumu anlayınca hemen geldi öptü bişeyler bişeyler. Gönlümü almak için yanlış anladığımı söylemek için didindi durdu. Sonra kvdeydik 2 dk beni dışarı çıkarttı markete gittik akşam. Aşkım vallahi yanlış anladın da şöyle de böyle de dedim tamam uzatmayalım sen konuştukça ben kendimi daha da kötü hissediyorum. Başladım ağlamaya ve devam ettim beni istemediğini eskisi gibi olmadığını biliyorum bana çok kötü hissettiriyosun dedim. Berbat hissediyorum dedim. Yine bi kaç şey söyledi morali bozuldu falan öyle. Dün de elinde telefon yine ben mutfakta iş yapıyorum bebeğim ağlıyor gittim yanına eşim bakicak sandım bi baktım yayılmış koltukta oturuyor elinde telefon oyunda. Napiyosun dedim niye bakmıyorsun çocuğa. Aşkım baktım biseyim yok baba dedi diyor gülerek. Sinirlendim ters ters bakınca kendine geldi bi zaman sonra telefonu bıraktı 1.5 saat de konuşmadık. Normalde al bsk dedigimde bakar kizina ya da aglarsa gider kucaklar ama dun ilk defa abartti ve bebegini susturmak onu rahatlatmak icin ugrasmadi. Elinde bi tel gayet rahat. Neyse sonra o duşa gireyim dedi bende o arada yattım uyudum. İyi geceler bile demeden. Onun göstermediği ilgiyi ona göstermek haksızlık. Artık hiç içimden gelmiyor. Başka bi kadın falan yok ama ilgisi de yok. Bu arada artık yemin ettim extra bi çaba da sarf etmicem kendi gelicek bana. Kendi gelmeden bi gram ses etmicem. Ben miyim erkek o mu!
bence eşin gayet normal. sanki azıcık sen abartıyorsun gibi geldi... biraz sakinleş derin nefes al. kendine vakit ayrımak için eşin geldiginde cocukla az ilgilenir misin de odana gec. yıkan. bir rahatla.

Ah bu akıllı telefonlar..
Karı koca muhabbetlerine hep çomak sokuyorlar...
Alıp bazen duvara carpasim geliyor,öyle sinirleniyorum...
Size has bir sorun değil bu emin olun, pek çok kadın aynı dertten muzdarip...
Size bir onerim yok maalesef:-(
Öyleyse bu yorumu niye yazdım,ben de bilmiyorum:-D

Ah bu akıllı telefonlar..
Karı koca muhabbetlerine hep çomak sokuyorlar...
Alıp bazen duvara carpasim geliyor,öyle sinirleniyorum...
Size has bir sorun değil bu emin olun, pek çok kadın aynı dertten muzdarip...
Size bir onerim yok maalesef:-(
Öyleyse bu yorumu niye yazdım,ben de bilmiyorum:-D

:D :D :D

Kafanızı şaşırıyorum ama tam düşündüğüm gibi sabah o uyurken telefonuna baktım servise binmemis babamlari görmek istemediği için yarım saat erkenden çıkıp otobüse binip gitmiş. Şimdi ailesine saygı bekleyen biri ( ailesiyle 6 senedir aram çok iyiydi ama kızım geldiğinde annesiyle fikir çatışması yaşamış çok ısrarcı bi kadın olduğu için 1 kez sesimi yukseltmistim) neden benim aileme saygı göstermiyor? Ki bu konuyu halletmiş annesinden ozurdilemistim. Esim de bana uzun bi konuşma yapmıştı saygıyla ilgili. Ne bu şimdi? Ben kendim diyorum gel bugün de annenlere gidelim diye o benim babamdan kaçıyor.

Daha öncede söyledim siz onun için şuan çocuk doğurmuş bir annesiniz ve size zarar vermekten korkuyor burdan anlaşılan o oturup konuş olmadi mesaj at ben genelde mesajda derdimi daha iyi anlatırım yani sebep bebek mi yeni doğum yapmış olmam mi kilo almam mi yoksa beni begenmemeyemi başladın diye açıkça sor cevabını ve çözümünü bulursun ayrıca siz karı kocasınız öyle erkeği kadınımı var ayol birde birşey daha yorumlarından ve konularından anladığım şuan sende lohusaligi doruklarda yaşıyorsun eşinde bundan etkilenmiş olabilir
+1

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-16-12-29-42.webp
    Screenshot_2017-04-16-12-29-42.webp
    22 KB · Görüntüleme: 132
  • Screenshot_2017-04-16-12-33-35.webp
    Screenshot_2017-04-16-12-33-35.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 119
Aksam adamı reddettin ,ertesi gün hemen bu mesajlar mi geldi :KK70:

Hayır hayır reddetme falan yok. Ama şöyle tuhaf bi durum oldu saçlarımı yikamistim o gelmeye yakın. Sonra eşimde kurdasen var sanırım ara ara kolları falan sırtı kabarıyor. Ya da normal bi alerji çünkü çikolata yiyince oluyor neyse dedim ki sende bi duşa gir rahatlarsın. Girdi çıktı falan herhalde bişey olcak sandı bende yattım. Sabah da işe gönderirken biraz durgundum yani o neşeli davraniyo ben uzak onun için öyle yazdı çünkü 5,6 gündür evde durum böyle bi soğukluk var :D ondan sonra dayanamayıp yazmış

Hayır hayır reddetme falan yok. Ama şöyle tuhaf bi durum oldu saçlarımı yikamistim o gelmeye yakın. Sonra eşimde kurdasen var sanırım ara ara kolları falan sırtı kabarıyor. Ya da normal bi alerji çünkü çikolata yiyince oluyor neyse dedim ki sende bi duşa gir rahatlarsın. Girdi çıktı falan herhalde bişey olcak sandı bende yattım. Sabah da işe gönderirken biraz durgundum yani o neşeli davraniyo ben uzak onun için öyle yazdı çünkü 5,6 gündür evde durum böyle bi soğukluk var :KK70: ondan sonra dayanamayıp yazmış

Ben mesajlaşmalarınız da anlayışlı bir eş gördüm gerçekten size değer veriyor , uzun süredir alışagelmiş ondan uzak tamamen ,size,bebeğe zararı dokunur endişesi zamanla düzelecek eminim ,sonuçta konuşabiliyorsunuz ,ortak fikir de buluşabiliyorsunuz...

Ben mesajlaşmalarınız da anlayışlı bir eş gördüm gerçekten size değer veriyor , uzun süredir alışagelmiş ondan uzak tamamen ,size,bebeğe zararı dokunur endişesi zamanla düzelecek eminim ,sonuçta konuşabiliyorsunuz ,ortak fikir de buluşabiliyorsunuz...

Anlayışıdır ya ama beni bosladiginin o da farkında hele bugünkü konuşmamızdan sonra karşılıklı bi silkelendigimizi düşünüyorum. Uzun zaman sonra ilk defa böyle bi konuşma yaptı demek ki etkilenmiş sessiz kalmamdan

eşinde metalci tipi var, evlenmek için acelemi ettiniz acbaa...bu tarz erkekler elviliğe sıkıntıya fln gelemez..

eşinde metalci tipi var, evlenmek için acelemi ettiniz acbaa...bu tarz erkekler elviliğe sıkıntıya fln gelemez..

Metalci mi ahahhahahah o da güzel :D tam tersine çok merhametli güleç eğlenceli bi adamdır o yüzden evlendim. 6 senelik bi geçmişimiz var, pek de acele sayılmaz :) ayrıca şuan tek başına ev gecindirmeye bize bakmaya çalışıyor yani sıkıntıya falan geliyor.

vay anam bu konular ne kadar çok böyle doğum sonrası soğukluk olayları bir biz miydik doğuma gitmeden 2 gün öncesine kadar durmak bilmeyen doğumdan sonra da 40 imizin bitmesini iple değil halatla çeken
vay arkadaş ya..
ama sinirlendim de şimdi benim kocam niye hıc böyle ince düşünüp de ağrisi sizisi olur mu bunun diye dusunmedi ki
pek de yoktu gerçi ağrım falan dipcik gibi iş güç yapiyodum hissetti zahir..
direk dayanamıyorum artık diye yapisti

vay anam bu konular ne kadar çok böyle doğum sonrası soğukluk olayları bir biz miydik doğuma gitmeden 2 gün öncesine kadar durmak bilmeyen doğumdan sonra da 40 imizin bitmesini iple değil halatla çeken
vay arkadaş ya..
ama sinirlendim de şimdi benim kocam niye hıc böyle ince düşünüp de ağrisi sizisi olur mu bunun diye dusunmedi ki
pek de yoktu gerçi ağrım falan dipcik gibi iş güç yapiyodum hissetti zahir..
direk dayanamıyorum artık diye yapisti

:D :D

Resmen evlenip çocuk sahibi olmaya korkar oldum o kadar fazla ki çocuktan sonra değişen erkek

Back
X