Yoooo gayette haklısın ,bu verdiğin sadece bir örnek belki de Allah bilir sana neler neler yaptılar muzurlar ki ,sen bu hale geldin. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Onlarda zamaninda sana oyle davranmayacaklardi simdi ceksinler bakalim zırlasınlar torun torun diye ben yerinde olsam affetmem hem affetsen unutcak misin ki yapilanlari dogumda da yanina almaman iyi olmus gelip tepene çöküp geri kafali eski kafali cahil cahil konuscaklardi belki de leş leş
Sütun varmi cocugun altini değiştir cocugu öne yatır saga dondur sola salla zirt pirt sinir hastasi olurdun psikologluk bir durum yok bence ortada yapilan hataları affedemiyorsun gayette normal
Bizde cocuk yok henuz bende oldugunda yanimda hickimseyi istemiyorum evde kendim bakmak istiyorum benim annemde kayinvalidemde gelip benle kalmasin,esime soyledim bozuldu,daha sonra baska sorunlar çıktı esimde spermlerle alakalı en sonda ben zorluklarla anne olcam Allah kısmet ederse sonra onlar gelip bana akil verip artislik yapacak öylemi yok oyle dunya dedim hak vermeye başladı eger sozunden donerse de kucagimda bebegimle boşanırım sanırım ondan.
Iste benim hayatimda seninki gibi siyah ve beyazdan ibaret
Gri diye bir yer yok,olamaz . Kimseye yanlis yapmam yapani da affetmem zaten herkes ayağını denk alıyor umarim oyle devam eder.
Kendi kendine hic düşünme affetmeyi barışmayı bence zaten kusluk yok sanirim ama bi samimi olsan başa sarar . Köpek o bahceden bu bahceye havladiginda iyi köpek,bu bahceden o bahceye havladiginda kötü köpek olmaz. Köpek köpektir. Oyle degil mi?
Bence bunlari da dusunme gecmis unutulmaz unutulmuyor sadece ayagini denk almaya başlıyorsun bak sen denk almaya başlamışsın 2 senedir. Boyle devam et .