- 18 Şubat 2018
- 13.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.392
- 598
- 44
Aynen oyle calismadigim halde yardimcim var cunku iki oglum var yoruluyorum sosyallesemiyorum vs vs simdi calismaya basliycam haftada 3 gun bakicim benden daha fazla para alicak ama ben sosyallesmek disari cikmak istiyorum esime enerjim kalsin cocuklarima daha motive olmus bir sekilde geleyim istiyorum hersey para degilki psikoloji hersey.+1
İki maaş giren eve neden yardımcı alınmaz bilmiyorum anlamıyorum. Benden değerli mi ya gerekirse başka şeylerden kısar alırım gene o kadını elim ayağım olur oturur iki kahve içer çıkar hava da alırım.
Ustad Ferhans ve analizleriHalı sahaya da gider, kahvesini de içer kocan.bana gıcık olacaksın ama allah çocuk işiniz yüzde 90'ını kadına kakalamıştır.kabullenemeyen çocuk falan yapmasın.bu kadar basit.annelik aşırı ulvî bir duygu ve çelik gibi sinirler istiyor.şunu bir kabullenin artık.aşırı duygusal ve fedakâr olmayan insanların işi değil.ben çocuk bakıyorum, kocam keyif çatıyor diyecek potansiyeliniz olduğunu anlayamadınız mı doğurmadan önce.doğurmuşsun paşa paşa da bakacaksın.kocan da gayet normal, seni önemseyen biri.adam paragraflarca yazı yazmış.belli ki önemsiyor seni.başında duracak, çocuklarının olduğu evde yaşayacak koca bulduğuna şükret.şimdiki kadınlar çocukları da tek başına, ayrı evlerde büyütüyor.bildiğin rahat batması vakası.adam 2 gün soğuk yapsın, tavır alsın da o zaman görürürüm ben seni, depresyon kalıyor mu kalmıyor mu üçbuçuk atmaktan. Şeker gibi kocayı, evliliği bulmuşsun şımarıp duruyorsun.aklını başına topla.evet isterseniz depresyondan çıkarsınız.sen kocam daha rahat ayağına kıskançlık krizine girmişsin.kocanla hemfikirim yani.kadınla erkek bir olmuyor işte.ne yapalım yaratılış kanunlarını mı değiştirelim.çocuklar kadınındır.bu yani...
Anlatırken bile herşey para diyor yazınız. Zira o para olmasaydı bakıcı da tutamazdiniz. Vallahi bol bol şükredin herkese nasip olmaz böylesiAynen oyle calismadigim halde yardimcim var cunku iki oglum var yoruluyorum sosyallesemiyorum vs vs simdi calismaya basliycam haftada 3 gun bakicim benden daha fazla para alicak ama ben sosyallesmek disari cikmak istiyorum esime enerjim kalsin cocuklarima daha motive olmus bir sekilde geleyim istiyorum hersey para degilki psikoloji hersey.
Dogru haklısınız ama bu konudada kari koca calisiyolar biz baska seylerden kisiyoruz ama rahatligimiza onem veriyoruz mutsuz anne mutsuz cocuklar demek.Anlatırken bile herşey para diyor yazınız. Zira o para olmasaydı bakıcı da tutamazdiniz. Vallahi bol bol şükredin herkese nasip olmaz böylesi
Normal değil maalesef. Kızım beş yaşında. Eşimin yoğun çalışmasından dolayı bütün işler bana kaldı. Haliyle çok yoruldum. Ben de çalışıyorum ama eşim kadar uzun saatler değil. Üstelik sizde iki çocuk var. Eminim çok yoruluyorsunuz.3 diyorum ama henüz 3 e girmedi az kaldı kreş için bezden düşmesini istiyorlar. Ancak şuan kafama takılan tek şey eşim ile alakalı ve iki çocuk da korunarak oldu ama iyi ki de oldu onlardan yana bir sorun yok öyle böyle aşıyoruz bir şekilde ama eşimin ben depresyondayken halı sahayı normal karşılamasını bir tek ben mi garipsiyorum acaba o yüzden sizlerin de düşüncesini öğrenmek istedim
Kaynak = g.tümUstad Ferhans ve analizleri%90 bilgisi nerden, yine mabadinizdan mı?
Teşkkür ederim.size göre saçma geldiysem ne mutlu bana :))Çok saçma bi insansınız :)
Aynen cocuklari babamizin evinden çeyiz diye getirdikHalı sahaya da gider, kahvesini de içer kocan.bana gıcık olacaksın ama allah çocuk işiniz yüzde 90'ını kadına kakalamıştır.kabullenemeyen çocuk falan yapmasın.bu kadar basit.annelik aşırı ulvî bir duygu ve çelik gibi sinirler istiyor.şunu bir kabullenin artık.aşırı duygusal ve fedakâr olmayan insanların işi değil.ben çocuk bakıyorum, kocam keyif çatıyor diyecek potansiyeliniz olduğunu anlayamadınız mı doğurmadan önce.doğurmuşsun paşa paşa da bakacaksın.kocan da gayet normal, seni önemseyen biri.adam paragraflarca yazı yazmış.belli ki önemsiyor seni.başında duracak, çocuklarının olduğu evde yaşayacak koca bulduğuna şükret.şimdiki kadınlar çocukları da tek başına, ayrı evlerde büyütüyor.bildiğin rahat batması vakası.adam 2 gün soğuk yapsın, tavır alsın da o zaman görürürüm ben seni, depresyon kalıyor mu kalmıyor mu üçbuçuk atmaktan. Şeker gibi kocayı, evliliği bulmuşsun şımarıp duruyorsun.aklını başına topla.evet isterseniz depresyondan çıkarsınız.sen kocam daha rahat ayağına kıskançlık krizine girmişsin.kocanla hemfikirim yani.kadınla erkek bir olmuyor işte.ne yapalım yaratılış kanunlarını mı değiştirelim.çocuklar kadınındır.bu yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?