Psikolojimi bozan bir erkegin karakterini ve hislerini anlamak icin yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sende kaldı bende kaldı onda kaldı heeeyt koçum be daldan dala atlayan arı misali kızlar bi çiçek o da bir böcek analizini etsen ne olur etmesen ne olur önüne bak böcek gördün mü terlikle öldür

Kac yasinda bu manyak?

İlk aşk hep yanlış kişiye aşık olmaktır ve tehlikelidir sonrası daha karekterli olma ihtimali yüksek

Senin icin birini birakan baskasi icinde seni birakir.. Ayrica seni defalarca aldatan bir erkek icin hala yardm aliosn yuzunu yika kendine gel o adamdan sana yar olmaz...

Size kısaca bu adam için "Arı vız vız vız..."demek istiyorum

Benim arkadaşımla çıkıyordu
benim için onu bıraktı
baska bir kizla cinsellige dayali bir iliski yasadi o kizi benim icin biraktı

Benden ayrildiktan hemen sonra bana seni seviyorum deyip beni tekrar cinsellige dayali iliski yasadigi kiz icin birakti sonra tekrar bana dönmek istiyor?

Özet :

smiley karakteri ozanı kelebek der ki dördünüz de bu kadar saf mısınız? bu karaktersize hepiniz nasıl ayrı ayrı yüz verebiliyorsunuz? Bence artık sen de herkes gibi olursun geri dönüşünü kabul edersen. Ama "ben seviyoorruum." dersen tabi davul bile dengi dengine derdim, arkadaşının eski sevgilisiyle çıkıp, üstüne öteki cinsellikli kızla çıkıp sana geri dönmeye çalıştığında affet beni ihtiyaçlarımı gidermem lazımdı mı dedi? Cinselliğe dayalı ilişki olduğunu sen nereden bileceksin yoksa

Cidden cok zor anlasilasi bir karaktermis.arkadasini birakiyor senle cikiyor seni birakiyor baska bir kiz daha bu boyle zincirleme devam eder iste
bunda anlasilmayacak ne var ki.demek ki hevesini aldikca yenileme ihtiyaci duyan bir mahluk.
bu arada sende arkadasina ettign ihanetin aynisini yasamis oldun dimi canim eee İlahi adalet iste boyle gelir bulur carpar insani...

Sen bir de kendi karakterini analiz etsen nasıl olur. Arkadaşınla çıkıp bırakıp seninle çıka bir erkek, seni de başka bir kız için bırakır tabii ki neden arkadaşınızın çıktığı kişiyle çıkıyorsunuz sonra sizden ayrılıyor eski sevgilisine dönüyor cinsellik için diyorsunuz nereden biliyorsunuz onun demesiyle mi sonuçta sizi bıraktı mı başkasıyla oldu mu oldu şimdi yine dönmek istiyor ne istediğini bilmiyor ayran gönüllü biri boşta kaldıkça seninle birlikte oluyor bu kadar basit daha nesini soruyorsunuz karakteri bu işte sizde kiminle olursa olsun kabul etme meyillisiniz. Artık nasıl güvenebilirsiniz ki bu adama.

Beyfendi tam Hakan Günday'ın roman karakterlerinden biri gibi. Bir de bu cibiliyetsizliğini "varoluş sancısı çekiyorum =(((" a bağlıyorsa...
Allam ortalık niye bu kadar luıser e***k kaynıyor.
-Beyfendi yerine hanımefendi, e***k yerine de kadın yazınca da sizin karakterinizi tahlil etmiş oluyorum bu arada. Sevgiler.-

pardon pardonn.
Ağustostaki konun. sen bizle eğleniyormusun bu ne.

Esimle yurtdisinda tanistim cok sevdim cok asik oldum ona cok güzel günlerde gecirdik..ama yillar evliligimde mutlulugu bulamamayi getirdi..siddet hakaret..ailesiyle uyumsuzlugum, farkli gelecek planlari..gecen sene yasadigim siddet sonrasi birz uzak kaldim..sonra kendini düzeltmeye calisti iliski icin biraz daha emek verdi ama gelicekle ilgili planlarimizin farkliliginda ortak bir nokta bulamadik..enson bir kavga sirasinda yüzügünü cikardi.. 5 gündür konusmuyoruz ben bugün bir mesaj attim beni bunca zaman aramadaysin bundan sonra da arama böyle evlilik istemiyorum..oda bende istemiyorum yazmis ve o kadar daha da ne aradi ne birsey söyledi..üzülüyorum ..eski günleri hatirlayip..ama ayrilmazsam daha büyük üzüntü yasiycagimi biliyorum..isime kendimi veremiyorum ailemde uzakta..esimden ayri kaliyorum 5 gündür cok yalnizim..
3.5 yillik evliyim, cocugum yok, belli bir sebebi yoktu siddetin kavga sirasinda sinirle üstüme yürüdü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zereyim-cok-uzuluyuorum.743439/#post-36412345

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…