Psikolojimi bozan bir erkegin karakterini ve hislerini anlamak icin yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evlisin ve bu aadam sana dönmek istiyor. konunun son cümlesi bu..
bu nasıl iş anlamadım inan.

Ben onunla bir diyaloga girmedim inanin, sadece beni unutamadigini anladim , daha dogrusu hissettim diyelim , ortada bir kanit yok, ama dedigim gibi sagliksiz düsünüyor olabilirim

eşinden ayrıl.şiddet varmış zaten. boşan. kendi hayatını kur. çocukta yok. ama bu eskidende uzak dur. 2ci hatayı yapma

Duygu sömürüsünü bırakalım..Kişisel tercih olan nefsi durumları kaderin sillesi gibi yansıtmayı da..
Inanin tercih sansim olsa kafama hic birsey takmadan mutlu yasamayi tercih ederdim aci cekip mücadele etmeyi degil

Son düzenleme:
Kendini garantiye almadan birini bırakamayacak kadar güvensiz bir adam demek ki

Ben onunla bir diyaloga girmedim inanin, sadece beni unutamadigini anladim , daha dogrusu hissettim diyelim , ortada bir kanit yok, ama dedigim gibi sagliksiz düsünüyor olabilirim
bana dönmek istiyor yazmışsın oona göre yaptım bu yorumumu..

Adamda alışkanlık olmuş ya
Hayata bak
Onu bul bunu bırak, şunu bul onu bırak

Sürekli birilerini bırakıp birilerine yapışan biriymiş. Bildiğin ş.r.f.izin tekiymiş. Ha birde totosu feci kalkmış bir gereksizmiş . Anlamişko? Okey? Kapiş?

Kuvvetli hislermi bozuk psikoloji mi bilemiyorum
Sırf yardımcı olmak için söylüyorum, kesinlikle hakaret olarak algılama, psikolojin bozuk.
Çoğunluğun tepkisinden de anlamışsındır ki, ilk aşkında doğru bir adam değil.

bak bende hissettiğimi söyleyeyimmi sana,sen buu eski ile görüşüyorsun. karar aşamasındaasın. bu hislerim doğru ise,çok yanlış yapaarsın. kocanlada mutsuzsan bu her ikisinide bırak. yoluna bak

bazen birini çözemediğimiz zaman onu "karmaşık" zannederiz ya bence aslında çözülecek bişey yoktur ortada ondan çözemeyiz.. 2 X 2 = 4 çözecek tahlil edecek bişey yok canım ortada..

Cesur ve güzel isimli diziyi izleyin, kimin eli kimin cebinde...

Kendi karakterini anlayabildin mi
Anlarsan adamı da çözeceksin...

Senin için onu birakmis, onun icin seni birakmis, senin biraktigin için onu almis, onu aldigi icin onu birakmis, seni birakmis, onu birakmis, bunu bırakmış, şunu birakmis, bırakmış bırakmış. .
Adam sağlamcı, birini bulmadan diğerini bırakmıyor. Açıkta kalır sonra mazallah.

Herkes neye takılır ben neye? Tek bir şey sormak istiyorum 'arkadaşımla' yazmak çok mu zor, arkımla nedir yahu!
Konuya gelince arkadaşına yapılan seni rahatsız etmedi de sana yapılınca mı suç oldu?
Ayrıca onu bıraktı şuna döndü sağdan saptı şut ve gol, maç anlatır gibi, yani senin iraden dışında gibi anlattığın şeyler senin hayatın, senin kararların. Yaptığının yapmadığının aldığın kararların hayatında bulundurduğun veya bulundurmadığın insanların sorumlusu sensin.
İşe doğrularını belirlemekten başla ve sana eğri gelen hareketleri ne kendine yaptır ne başkalarına yapılmasına göz yum.
Bunu yapabilirsen emin ol içindeki huzur sana bütün sorularının cevaplarını verecek.

fatma için ayşeyi , elif için ayşeyi , nurten için elifi , gülten için nurteni bırakmış ; sonra dönmüş başa , aynı sıralamadan bırakmaya devam edecek sanırsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…