evlisin ve bu aadam sana dönmek istiyor. konunun son cümlesi bu..
bu nasıl iş anlamadım inan.
Inanin tercih sansim olsa kafama hic birsey takmadan mutlu yasamayi tercih ederdim aci cekip mücadele etmeyi degilDuygu sömürüsünü bırakalım..Kişisel tercih olan nefsi durumları kaderin sillesi gibi yansıtmayı da..
bana dönmek istiyor yazmışsın oona göre yaptım bu yorumumu..Ben onunla bir diyaloga girmedim inanin, sadece beni unutamadigini anladim , daha dogrusu hissettim diyelim , ortada bir kanit yok, ama dedigim gibi sagliksiz düsünüyor olabilirim
önceden istemisti ben evlenmeden önce ben red etmistim, evlendim araya zaman girdi ve hala vazgecmedigini hissettimbana dönmek istiyor yazmışsın oona göre yaptım bu yorumumu..
Kuvvetli hislerin varmış yanlız, hiç diyalog kurmadan, iletişime geçmeden, sana dönmek istediğini hissettin.önceden istemisti ben evlenmeden önce ben red etmistim, evlendim araya zaman girdi ve hala vazgecmedigini hissettim
Kuvvetli hislermi bozuk psikoloji mi bilemiyorumKuvvetli hislerin varmış yanlız, hiç diyalog kurmadan, iletişime geçmeden, sana dönmek istediğini hissettin.
yaniiii.Kuvvetli hislerin varmış yanlız, hiç diyalog kurmadan, iletişime geçmeden, sana dönmek istediğini hissettin.
Sırf yardımcı olmak için söylüyorum, kesinlikle hakaret olarak algılama, psikolojin bozuk.Kuvvetli hislermi bozuk psikoloji mi bilemiyorum
Cesur ve güzel isimli diziyi izleyin, kimin eli kimin cebinde...Ben ilk askimin karakterini anlamak istiyorum bana yardimci olurmusunuz? bu nasil bir erkek ve ben onun icin ne ifade ediyorum, sizce bana ne hissediyor?
Benim arkimla cikiyordu benim icin Onu birakti
beni eski sevgilisi icin birakti
Benden ayrildiktan hemen sonra baska bir kizla cinsellige dayali bir iliski yasadi
o kizi benim icin birakti bana seni seviyorum deyip beni tekrar cinsellige dayali iliski yasadigi kiz icin birakti sonra tekrar bana dönmek istiyor?
Ben ilk askimin karakterini anlamak istiyorum bana yardimci olurmusunuz? bu nasil bir erkek ve ben onun icin ne ifade ediyorum, sizce bana ne hissediyor?
Benden ayrildiktan hemen sonra baska bir kizla cinsellige dayali bir iliski yasadi
o kizi benim icin birakti bana seni seviyorum deyip beni tekrar cinsellige dayali iliski yasadigi kiz icin birakti sonra tekrar bana dönmek istiyor?
Adam sağlamcı, birini bulmadan diğerini bırakmıyor. Açıkta kalır sonra mazallah.Senin için onu birakmis, onun icin seni birakmis, senin biraktigin için onu almis, onu aldigi icin onu birakmis, seni birakmis, onu birakmis, bunu bırakmış, şunu birakmis, bırakmış bırakmış. .
Adam sağlamcı, birini bulmadan diğerini bırakmıyor. Açıkta kalır sonra mazallah.
Herkes neye takılır ben neye? Tek bir şey sormak istiyorum 'arkadaşımla' yazmak çok mu zor, arkımla nedir yahu!Ben ilk askimin karakterini anlamak istiyorum bana yardimci olurmusunuz? bu nasil bir erkek ve ben onun icin ne ifade ediyorum, sizce bana ne hissediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?