sen boşandınmı. bu adam 3 ay içindemi piyasaya çıktı. kafam karıştı
açıklama bekliyoruz konu sahibiyok yok şimdiki konusunda "ilk aşkım" demiş.
3,5 yıllık evlilikten sonra ilk kez aşık oluyorsa bilemem tabii de
Sıralamayı şöyle özetledimBen ilk askimin karakterini anlamak istiyorum bana yardimci olurmusunuz? bu nasil bir erkek ve ben onun icin ne ifade ediyorum, sizce bana ne hissediyor?
Benim arkimla cikiyordu benim icin Onu birakti
beni eski sevgilisi icin birakti
Benden ayrildiktan hemen sonra baska bir kizla cinsellige dayali bir iliski yasadi
o kizi benim icin birakti bana seni seviyorum deyip beni tekrar cinsellige dayali iliski yasadigi kiz icin birakti sonra tekrar bana dönmek istiyor?
Bizim le dalgs geciyorlar yapardon pardonn.
Ağustostaki konun. sen bizle eğleniyormusun bu ne.
Esimle yurtdisinda tanistim cok sevdim cok asik oldum ona cok güzel günlerde gecirdik..ama yillar evliligimde mutlulugu bulamamayi getirdi..siddet hakaret..ailesiyle uyumsuzlugum, farkli gelecek planlari..gecen sene yasadigim siddet sonrasi birz uzak kaldim..sonra kendini düzeltmeye calisti iliski icin biraz daha emek verdi ama gelicekle ilgili planlarimizin farkliliginda ortak bir nokta bulamadik..enson bir kavga sirasinda yüzügünü cikardi.. 5 gündür konusmuyoruz ben bugün bir mesaj attim beni bunca zaman aramadaysin bundan sonra da arama böyle evlilik istemiyorum..oda bende istemiyorum yazmis ve o kadar daha da ne aradi ne birsey söyledi..üzülüyorum ..eski günleri hatirlayip..ama ayrilmazsam daha büyük üzüntü yasiycagimi biliyorum..isime kendimi veremiyorum ailemde uzakta..esimden ayri kaliyorum 5 gündür cok yalnizim..
3.5 yillik evliyim, cocugum yok, belli bir sebebi yoktu siddetin kavga sirasinda sinirle üstüme yürüdü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zereyim-cok-uzuluyuorum.743439/#post-36412345
Cevap veren herkese teskkürler , ne kadar salak oldugumu bana anlattiginiz icindeaçıklama bekliyoruz konu sahibi
Offf bi gidin ya..Kendi değerini belirlemişsin evli bir kadın olarak başkasına göz dikmekle. İlk aşkın sana layık, boşan ona git.
Cevap veren herkese teskkürler , ne kadar salak oldugumu bana anlattiginiz icinde
Biliyorum sorunun cogu bende uzun zamandir kendimle de hesaplasiyorum profesyonel yardimda aliyorum,
Ben evliyim iki konuda fake degil, gectigimiz sene hayatimda cok mutsuz bir dönem gecirdim evliligim cok kötü gitti, simdi birz düzeliyoruz ama esimle ömür boyu birlikte olabilicekmiyim emin degilim tekrar siddet yasarsam vesaire.. , bu sirada bu konuda sordugum ilk askimla ilgili haberler duydum aklima düstü.. onu galiba bir kurtulus olarak gördüm ve onun beni sevdigine inandirdim kendimi (esimin beni sevmedigini düsünüyorum)
Icime bir süphe düstü acaba günün birinde yine onunla birlikte mi olucagim diye..onu benim sagliksiz gözlerimle (psikolojim kötü) degil , objektif olarak sizin gözünüzle degerlendirmek istedim
Benim yasadigim seyleri pek cok kadinin yasadigini düsünüyorum, tamam dogru degil bende durumumu düzeltmek icin yardim aliyorum ama bu sekilde cevap vermeniz de cok yanlis bence ben bosanip birine siginmayi degil psikolojimi düzeltmeye ve cektigim aciyi azaltmaya calisiyorum
evlisin ve bu aadam sana dönmek istiyor. konunun son cümlesi bu..Cevap veren herkese teskkürler , ne kadar salak oldugumu bana anlattiginiz icinde
Biliyorum sorunun cogu bende uzun zamandir kendimle de hesaplasiyorum profesyonel yardimda aliyorum,
Ben evliyim iki konuda fake degil, gectigimiz sene hayatimda cok mutsuz bir dönem gecirdim evliligim cok kötü gitti, simdi birz düzeliyoruz ama esimle ömür boyu birlikte olabilicekmiyim emin degilim tekrar siddet yasarsam vesaire.. , bu sirada bu konuda sordugum ilk askimla ilgili haberler duydum aklima düstü.. onu galiba bir kurtulus olarak gördüm ve onun beni sevdigine inandirdim kendimi (esimin beni sevmedigini düsünüyorum)
Icime bir süphe düstü acaba günün birinde yine onunla birlikte mi olucagim diye..onu benim sagliksiz gözlerimle (psikolojim kötü) degil , objektif olarak sizin gözünüzle degerlendirmek istedim
Bu durumu pek çok kadının yaşıyor olması durumun ahlaki boyutunu değiştirmez.
Çektiğin bir acı olması seni masumlaştırmaz.
Kocanı aldatıyorsun fiziken ya da beynen..2*2=4
Zaten az buçuk tavrın ve tarzın ortada..Mazide arkadaşının sevgilisiyle beraber olman v.s..
Hayır bir de hiç sıkılmadan konu açmışsın bununla ilgili. Ayıp yahu.
Şurada hiç adetim değildir birilerini kınamak ama hemcinsim olunca tahammül edemiyorum.
Biraz değerlerinizi sağlamlaştırın.
Cok güzel yazmissiniz, bizim gibi degersiz insanlar ahlaksiz insanlar olmaliki sizin gibi degerli ve ahlakli insanlarin kiymeti bilinsin
Umarim hayat sizi hic sinamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?