Psikolojimi bozan bir erkegin karakterini ve hislerini anlamak icin yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bumerang cinsiymiş bu adam,

bir daha gelirse kabul etme bırak sahibine geri dönsün

Sen arkadasinin sevgilisine goz koymussun ..

Oda seni baska kizlar icin birakmis surekli..

Tencere Kapak misalisiniz..
Neden anlamadinki hala nasil biri oldugunu , aynaya bakman yeterli..

Sıralamayı şöyle özetledim
x sevgiliniz, y siz olun

x+z
x+y
x+z (tekrar)
x+k
x+y (tekrar)
x+k (tekrar)
x+y (tekrar istiyor)

Adam istikrarlı hanımlar.

Bizim le dalgs geciyorlar ya

açıklama bekliyoruz konu sahibi
Cevap veren herkese teskkürler , ne kadar salak oldugumu bana anlattiginiz icinde
Biliyorum sorunun cogu bende uzun zamandir kendimle de hesaplasiyorum profesyonel yardimda aliyorum,

Ben evliyim iki konuda fake degil, gectigimiz sene hayatimda cok mutsuz bir dönem gecirdim evliligim cok kötü gitti, simdi birz düzeliyoruz ama esimle ömür boyu birlikte olabilicekmiyim emin degilim tekrar siddet yasarsam vesaire.. , bu sirada bu konuda sordugum ilk askimla ilgili haberler duydum aklima düstü.. onu galiba bir kurtulus olarak gördüm ve onun beni sevdigine inandirdim kendimi (esimin beni sevmedigini düsünüyorum)

Icime bir süphe düstü acaba günün birinde yine onunla birlikte mi olucagim diye..onu benim sagliksiz gözlerimle (psikolojim kötü) degil , objektif olarak sizin gözünüzle degerlendirmek istedim

Offf bi gidin ya..Kendi değerini belirlemişsin evli bir kadın olarak başkasına göz dikmekle. İlk aşkın sana layık, boşan ona git.

Benim yasadigim seyleri pek cok kadinin yasadigini düsünüyorum, tamam dogru degil bende durumumu düzeltmek icin yardim aliyorum ama bu sekilde cevap vermeniz de cok yanlis bence ben bosanip birine siginmayi degil psikolojimi düzeltmeye ve cektigim aciyi azaltmaya calisiyorum

Özür dilerim kendi adıma ben ilk okuduğumda yaşça ve tecrübece henüz olgunlaşamış, neden uzatıyorsam bildiğimiz ergen :) sanmıştım, umarım bu dönemi çabucak atlatırsınız ve ilk aşk da ait olduğu geçmişte kalır. En kısa zamanda huzura ve mutluluğa kavuşursunuz eşinizle veya onsuz, hangisi daha hayırlıysa.

Bu durumu pek çok kadının yaşıyor olması durumun ahlaki boyutunu değiştirmez.
Çektiğin bir acı olması seni masumlaştırmaz.
Kocanı aldatıyorsun fiziken ya da beynen..2*2=4
Zaten az buçuk tavrın ve tarzın ortada..Mazide arkadaşının sevgilisiyle beraber olman v.s..

Hayır bir de hiç sıkılmadan konu açmışsın bununla ilgili. Ayıp yahu.

Şurada hiç adetim değildir birilerini kınamak ama hemcinsim olunca tahammül edemiyorum.
Biraz değerlerinizi sağlamlaştırın.

evlisin ve bu aadam sana dönmek istiyor. konunun son cümlesi bu..
bu nasıl iş anlamadım inan.

Cok güzel yazmissiniz, bizim gibi degersiz insanlar ahlaksiz insanlar olmaliki sizin gibi degerli ve ahlakli insanlarin kiymeti bilinsin

Umarim hayat sizi hic sinamaz..

Senin için onu birakmis, onun icin seni birakmis, senin biraktigin için onu almis, onu aldigi icin onu birakmis, seni birakmis, onu birakmis, bunu bırakmış, şunu birakmis, bırakmış bırakmış. .

Cok güzel yazmissiniz, bizim gibi degersiz insanlar ahlaksiz insanlar olmaliki sizin gibi degerli ve ahlakli insanlarin kiymeti bilinsin

Umarim hayat sizi hic sinamaz..

Duygu sömürüsünü bırakalım..Kişisel tercih olan nefsi durumları kaderin sillesi gibi yansıtmayı da..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…