• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojimi Bozan Sorun

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
28
Merhaba hanımlar,
Daha önce burada kortizon kullandığımı ve kilo aldığımı söylemiştim. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Fakat bu dönemde vücudumda çatlamalar oldu. Bacak vs gözüme batmıyor ama beni aşırı üzen karnımın da çatlaması oldu. Karnım aşırı çatlak :'(
Biliyorum insanların ne derdi var, en azından hastalığım vs yok ama 20 yaşında genç bir kadın için de böyle olmak çok zor :(
Kremler denedim. İşe yaramıyorlar. En pahalısından en ucuzuna kremler denedim yok. Doktorlara sordum tedavisi yok diyorlar. Zayıflıyorum ama onlar durmaya devam ediyor, spor vs de yapıyorum. İnanın her gün bunu düşünüyorum üzülüyorum, aynaya bakmak bile içimden gelmez oldu. Allah aşkına bunun bir tedavisi varsa bana söyleyin lütfen çünkü iyice psikolojim bozuldu. Artık öyle bir raddeye geldim ki sanki onlardan kurtulsam tamamen mutlu olacakmışım gibi. Ama öyle kötü duruyor ki, karnımda upuzun yarıklar :( Affedersiniz, doğum yapan kadınlarda olur ya hamilelik kaynaklı öyle resmen :( Kıpkırmızı çizgiler... Çok üzgünüm çok :'(

Benmde var hamilelikten kalma ama kuzenim bir urun kullaniyor bunun icin ve catlaklarinda gozle gorulur azalma var ama bn maddi durumlarn sıkısikligndan dolayi alamadim

Benmde var hamilelikten kalma ama kuzenim bir urun kullaniyor bunun icin ve catlaklarinda gozle gorulur azalma var ama bn maddi durumlarn sıkısikligndan dolayi alamadim
Kremin adını yazarmısın bi araştırayım.bende tedavisi Yok diye biliyorum ama umut fakirin ekmeği :işsiz:

Lazer tedavisi büyük oranda ise yariyor hatta beyaz catlaklardansa kirmizi catlaklarda daha etkili oluyor

Merhaba hanımlar,
Daha önce burada kortizon kullandığımı ve kilo aldığımı söylemiştim. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Fakat bu dönemde vücudumda çatlamalar oldu. Bacak vs gözüme batmıyor ama beni aşırı üzen karnımın da çatlaması oldu. Karnım aşırı çatlak :'(
Biliyorum insanların ne derdi var, en azından hastalığım vs yok ama 20 yaşında genç bir kadın için de böyle olmak çok zor :KK43:
Kremler denedim. İşe yaramıyorlar. En pahalısından en ucuzuna kremler denedim yok. Doktorlara sordum tedavisi yok diyorlar. Zayıflıyorum ama onlar durmaya devam ediyor, spor vs de yapıyorum. İnanın her gün bunu düşünüyorum üzülüyorum, aynaya bakmak bile içimden gelmez oldu. Allah aşkına bunun bir tedavisi varsa bana söyleyin lütfen çünkü iyice psikolojim bozuldu. Artık öyle bir raddeye geldim ki sanki onlardan kurtulsam tamamen mutlu olacakmışım gibi. Ama öyle kötü duruyor ki, karnımda upuzun yarıklar :KK43: Affedersiniz, doğum yapan kadınlarda olur ya hamilelik kaynaklı öyle resmen :KK43: Kıpkırmızı çizgiler... Çok üzgünüm çok :'(
iyice zayıfladıgında estetik dokt. görün. lazer veya estetik ameliyat ile catlaklarından baya kurtulursun. veya görüntüsü hafifler.

Merhaba hanımlar,
Biliyorum insanların ne derdi var, en azından hastalığım vs yok ama 20 yaşında genç bir kadın için de böyle olmak çok zor :KK43:
Kremler denedim. İşe yaramıyorlar. En pahalısından en ucuzuna kremler denedim yok. Doktorlara sordum tedavisi yok diyorlar. Zayıflıyorum ama onlar durmaya devam ediyor, spor vs de yapıyorum. İnanın her gün bunu düşünüyorum üzülüyorum, aynaya bakmak bile içimden gelmez oldu. Allah aşkına bunun bir tedavisi varsa bana söyleyin lütfen çünkü iyice psikolojim bozuldu. Artık öyle bir raddeye geldim ki sanki onlardan kurtulsam tamamen mutlu olacakmışım gibi. Ama öyle kötü duruyor ki, karnımda upuzun yarıklar :KK43: Affedersiniz, doğum yapan kadınlarda olur ya hamilelik kaynaklı öyle resmen :KK43: Kıpkırmızı çizgiler... Çok üzgünüm çok :'(
Şimdilik istediğiniz kiloya ulaşma hedefinize odaklanın sabitleyince bir uzmanla görüşürsünüz lazer ve deri altı işlemlerle bayağı görüntü düzenliliği oluyor.Krem falan faso fiso geliyor bana yine dermokozmetik işlemler cerrahi işlemlerden alınırsa bir sonuç alınır

Bu kadar dert etmesen ya.
Benim de 14-15 yaşlarımdan beri kalça ve üst bacak bölgemde çatlaklar var. Eskiden o kadar kafama takardım ki hele daha ergenliğe yeni girilmiş utancımdan deniz kenarına gidemezdim. Şimdi alıştım onlara kendimi kabul ediyorum böyleyim beğenilmek zorunda değilim ben kendimi seviyorum. Seni de böyle düşünmeye davet ediyorum canım.

Affedersiniz, doğum yapan kadınlarda olur ya hamilelik kaynaklı öyle resmen :KK43: Kıpkırmızı çizgiler... Çok üzgünüm çok :'(

Affedersiniz, beyaz süt gibi hatunken, hamilelikle beraber uzaya kadar çatlamış birisi olarak söylüyorum; o kırmızı çizgiler zamanla teninizin rengine yaklaşacaklar, o şekilde kalmayacaklar.

Vücudunuzu sıkılaştırırsanız, daha da topluyor. Tamamen geçmiyor, psikolojinizi bozsanız da geçmeyecek. Bu yüzden kendinize bakıp, sürekli çatlakları inceleyip özgüveninizi baltalamamanızı tavsiye ederim. Sizin kadar kimse umursamayacak çünkü.

Merhaba hanımlar,
Bol su iç ve herhangi bir çatlak kremiyle düzenli masaj yap. Zamanla çatlakların daha belirsiz olur. Kilo alırken yada verirken çatlak olması normal. Ama bir süre sonra geçiyor. Yalnız bol su içmek gerekli. Egzersiz yapıyorsan devam et. Suna dumankayanın herderde deca krem tarifleri var. Acaba çatlaklar içinde bir formülü var mı ?bak istersen googleden' evde kendin yaparsın. Üzülme, daha çok gençsin vücudun kendini yeniler, ama azıcık sabret.

Off Off bu sorun bende de var maalesef sarı kantaron kremi iyi geliyor dediler aldım kullandım iyi gelmek yerine göbeğim de lekelenmeler oldu doktora gittim krem kullandım geçti.
Sanırım lazerle az da olsa geçer, ileriye doğru düşünüyorum yaptırmayı.

Benim esim ameliyat olduktan sonra doktorun onerdigi bir krem vardi dikis izleri icin ben onu deniyorum su aralar yanindada clarnis in bir yagi var onu kullaniyorum. Yuzde 100 olmasada yüzde 60 lik bir ilerleme var. Sonucu paylasirim
Krem bir ilac oldugundan sanirim isim paylasamiyoruz. Ama google da dikis izi icin krem diye ararsaniz zaten cikiyor en basta sari kutusuyla :) yalniz siz urunu kullanmadan mutlaka bir doktora yine danisin derim. Ilac ne de olsa nasil reaksiyon gostereceginiz belli olmaz.

Benim esim ameliyat olduktan sonra doktorun onerdigi bir krem vardi dikis izleri icin ben onu deniyorum su aralar yanindada clarnis in bir yagi var onu kullaniyorum. Yuzde 100 olmasada yüzde 60 lik bir ilerleme var. Sonucu paylasirim
Krem bir ilac oldugundan sanirim isim paylasamiyoruz. Ama google da dikis izi icin krem diye ararsaniz zaten cikiyor en basta sari kutusuyla :) yalniz siz urunu kullanmadan mutlaka bir doktora yine danisin derim. Ilac ne de olsa nasil reaksiyon gostereceginiz belli olmaz.

Contra...x midir acaba?

Sezaryen izi için kullandım, çok şey olmadı bende. Sanırım cilt yapısı ile alakalı biraz da.

Back
X