- 3 Mart 2013
- 22
- 2
- 36
- Konu Sahibi letmekissyou
-
Bir insan yalniz kaldikca belli bi muddet sonra mantik disi seyler dusunmeye basliyor ve bisey duydugu gordugu zaman sanki kendi basinada ayni sey gelcekmis gibi korkuya kapiliyo ve belli bir zaman sonrada kendini bu dusuncelerden kendini alikoyamiyor..Herkese merhaba, ben her şeyin hep en kötüsünü düşünüyorum. Hayattan bu yüzden hiç zevk almamaya başladım. En basiti sevdiğim birine arayıp ulaşamasam sanki Allah korusun başına büyük bir iş geldi de hayatını kaybetti korkusuna kapılıyorum. Ya da ne bileyim kendimle ilgili herhangi ufak bi sağlık problemim olsa en kötüsünü düşünüyorum. Bu durum beni çok yormaya başladı... Benim gibi olup da bunu atlatan var mı? Psikolojimin iyi olmadığını dusunuyorum artık... Sanki her kötü şey benim başıma gelecekmiş gibi. Birinin kotu bi hikayesini duysam sanki bana da olacak gibi dusunup daha olmayan şeyler için üzülüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorumbana önerebileceginiz herhangi bir kitap bile beni mutlu eder. Teşekkürler :)
Burdan derin bir hikaye çıkar gibiSenin kadar cok değil de önceden bende duygusal bagim olan insanlara ulasamadigim da böyle felaket senaryoları yazardım.
Kendi kendime üzülür endişe ederdim.
Sonra duygusal baglarim zayıfladı diye midir yoksa kendime söz geçirmeye başladım diye mi bilmiyorum artık hiç böyle uzuntulerim yok kendime her ne yaptıysam biraz fazla yapmışım. Günlerce görüşmüyorum yine aklıma kötü bir şey mi oldu demek gelmiyor bırak onu bi arayayim bakayım ne yapıyorlar bile demiyorum
Demem o ki geçiyor. . Gecmesi icin Sebep olsun yeter ki.
Burdan derin bir hikaye çıkar gibi
Ayrı bir konuda okumak isterim, daha önce anlatmadıysan ve sen de istersenDerin hayal kırıklıkları. .
Ayrı bir konuda okumak isterim, daha önce anlatmadıysan ve sen de istersen
Adi anksiyete diyorsunuz yani dusunce bozuklugu turkcesi. İlacsiz bir tedavi olacagina inanmiyorumEneee bu ben, benim konularıma bakabilirsin canım çok büyük ihtimalle kendini bulursun.
Adı anksiyete. Hiç utlu olamadım hayatım boyunca ben de.
Psikoloğa git. İlaçsız tedavi ol. Benim en büyük önerim bu olur.
Sen bilirsin, benim psikoloğum asla önermiyor.Adi anksiyete diyorsunuz yani dusunce bozuklugu turkcesi. İlacsiz bir tedavi olacagina inanmiyorum
Hasta paikologun yuzunden bunlari cekiyorsun psikolojik sorunlarin cogu beyindeki eksilme cogalmalardan oluyor onu dengeliyor ilaclar bedene fizyolojik etikileri var ve cogu da konusarak gecmiyor psikologun senden para koparmak icin bu cumleyi ezberlemisSen bilirsin, benim psikoloğum asla önermiyor.
Onların yasal uyuşturucular olduğunu söylüyor.
Salak gibi her şeye gülüyorum,düşünemiyorum, uyyamıyorum.
Aynı zamanda bağırsak sistemimi de bozmuştu.
Geçen hafta lösemi oldum sanıp hemogram testi yaptırdım. Braz önce düştüm ve ayağımı burktum ya kırıldıysa diye korkuyorum.
Sürekli ölecekmişim gibi bir his var, o geçince siyasi meseleler yüzünden üzülüyorum, bazen sıkılıp ağlıyorum. Dertsiz yaşayamıyorum.
En güzel yöntemi kokular bence. Çiçek kokuları koklamak beni mutlu ediyor. Deneyebilirsin.
Peki sen bilirsin. Anksiyete nüksedebilir bir hastalık. İlaç kullanarak geçirmeyi düşünüyorsan, deneyebilirsin.Hasta paikologun yuzunden bunlari cekiyorsun psikolojik sorunlarin cogu beyindeki eksilme cogalmalardan oluyor onu dengeliyor ilaclar bedene fizyolojik etikileri var ve cogu da konusarak gecmiyor psikologun senden para koparmak icin bu cumleyi ezberlemis
Soruyu soran ben degilim.Peki sen bilirsin. Anksiyete nüksedebilir bir hastalık. İlaç kullanarak geçirmeyi düşünüyorsan, deneyebilirsin.
Bağımlı olmayacağını umuyorum. Her şey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?