Psikolojimin iyi olmadığını dusunuyorum

letmekissyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
22
2
36
Herkese merhaba, ben her şeyin hep en kötüsünü düşünüyorum. Hayattan bu yüzden hiç zevk almamaya başladım. En basiti sevdiğim birine arayıp ulaşamasam sanki Allah korusun başına büyük bir iş geldi de hayatını kaybetti korkusuna kapılıyorum. Ya da ne bileyim kendimle ilgili herhangi ufak bi sağlık problemim olsa en kötüsünü düşünüyorum. Bu durum beni çok yormaya başladı... Benim gibi olup da bunu atlatan var mı? Psikolojimin iyi olmadığını dusunuyorum artık... Sanki her kötü şey benim başıma gelecekmiş gibi. Birinin kotu bi hikayesini duysam sanki bana da olacak gibi dusunup daha olmayan şeyler için üzülüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum :( bana önerebileceginiz herhangi bir kitap bile beni mutlu eder. Teşekkürler :)

Ahh bu haller. Kadınlar şu gönüllerinizi geniş tutun. Ferah tutun. Gönlünüzü bu kadr daraltıp sıkmayın.

• Beğen
Reactions: KV_
Herkese merhaba, ben her şeyin hep en kötüsünü düşünüyorum. Hayattan bu yüzden hiç zevk almamaya başladım. En basiti sevdiğim birine arayıp ulaşamasam sanki Allah korusun başına büyük bir iş geldi de hayatını kaybetti korkusuna kapılıyorum. Ya da ne bileyim kendimle ilgili herhangi ufak bi sağlık problemim olsa en kötüsünü düşünüyorum. Bu durum beni çok yormaya başladı... Benim gibi olup da bunu atlatan var mı? Psikolojimin iyi olmadığını dusunuyorum artık... Sanki her kötü şey benim başıma gelecekmiş gibi. Birinin kotu bi hikayesini duysam sanki bana da olacak gibi dusunup daha olmayan şeyler için üzülüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum :KK43: bana önerebileceginiz herhangi bir kitap bile beni mutlu eder. Teşekkürler :)
Bir insan yalniz kaldikca belli bi muddet sonra mantik disi seyler dusunmeye basliyor ve bisey duydugu gordugu zaman sanki kendi basinada ayni sey gelcekmis gibi korkuya kapiliyo ve belli bir zaman sonrada kendini bu dusuncelerden kendini alikoyamiyor..

Canim sana tavsiyem yalniz kalmamaya calis ve surekli kafa dagitacak sekilde ugrasla yap disarda cik gez kendini bi ugrasa ver aklina bisey getirmemeye calis..

Senin kadar cok değil de önceden bende duygusal bagim olan insanlara ulasamadigim da böyle felaket senaryoları yazardım.
Kendi kendime üzülür endişe ederdim.

Sonra duygusal baglarim zayıfladı diye midir yoksa kendime söz geçirmeye başladım diye mi bilmiyorum artık hiç böyle uzuntulerim yok kendime her ne yaptıysam biraz fazla yapmışım. Günlerce görüşmüyorum yine aklıma kötü bir şey mi oldu demek gelmiyor bırak onu bi arayayim bakayım ne yapıyorlar bile demiyorum

Demem o ki geçiyor. . Gecmesi icin Sebep olsun yeter ki.

• Beğen
Reactions: KV_
bilinçlenmek. bende bazen böyleyim. sonra hemen farkediyorum ve düşüncelerimi değiştiriyorum. gerçekten faydalı.
tavsiye edeceğim kitap yok ama benim emin olduğum bişey dediğim gibi ilk başta bu düşüncelerin bilincinde olacaksın. sonra değiştireceksin.

Senin kadar cok değil de önceden bende duygusal bagim olan insanlara ulasamadigim da böyle felaket senaryoları yazardım.
Kendi kendime üzülür endişe ederdim.

Sonra duygusal baglarim zayıfladı diye midir yoksa kendime söz geçirmeye başladım diye mi bilmiyorum artık hiç böyle uzuntulerim yok kendime her ne yaptıysam biraz fazla yapmışım. Günlerce görüşmüyorum yine aklıma kötü bir şey mi oldu demek gelmiyor bırak onu bi arayayim bakayım ne yapıyorlar bile demiyorum

Demem o ki geçiyor. . Gecmesi icin Sebep olsun yeter ki.
Burdan derin bir hikaye çıkar gibi

Doktora git bir ilac alirsin 15 gun sonra pozitif dusunmeye baslarsin canim. Mutluluk veren ilaclar bile var. Gurur yapma doktora gitmem diye doktorlar bile kullaniyor bu ilaclari. Modern kadinlarin cantasinda mutlaka bir antidepresan olur unutma. zaman da geciktirme suan iyi gibiyim vs diye dusunup. Emin ol rahatlayacaksin

Ayrı bir konuda okumak isterim, daha önce anlatmadıysan ve sen de istersen

Geçmişte yaşanan olayların istemdisi bana verdirdigi tepkiler bunlar ve artik geçmişe donemeyecegim için paylasmadim işin ne akıl alacak ne tavsiye isteyecek bir kısmı kalmadı çünkü. .
Olsa olsa ibret olur oda çok uzun olur yani okunmak istenmeyebilir :)

Eneee bu ben, benim konularıma bakabilirsin canım çok büyük ihtimalle kendini bulursun.

Adı anksiyete. Hiç utlu olamadım hayatım boyunca ben de.

Psikoloğa git. İlaçsız tedavi ol. Benim en büyük önerim bu olur.

Eneee bu ben, benim konularıma bakabilirsin canım çok büyük ihtimalle kendini bulursun.

Adı anksiyete. Hiç utlu olamadım hayatım boyunca ben de.

Psikoloğa git. İlaçsız tedavi ol. Benim en büyük önerim bu olur.
Adi anksiyete diyorsunuz yani dusunce bozuklugu turkcesi. İlacsiz bir tedavi olacagina inanmiyorum

Adi anksiyete diyorsunuz yani dusunce bozuklugu turkcesi. İlacsiz bir tedavi olacagina inanmiyorum
Sen bilirsin, benim psikoloğum asla önermiyor.

Onların yasal uyuşturucular olduğunu söylüyor.

Salak gibi her şeye gülüyorum,düşünemiyorum, uyyamıyorum.

Aynı zamanda bağırsak sistemimi de bozmuştu.

Geçen hafta lösemi oldum sanıp hemogram testi yaptırdım. Braz önce düştüm ve ayağımı burktum ya kırıldıysa diye korkuyorum.
Sürekli ölecekmişim gibi bir his var, o geçince siyasi meseleler yüzünden üzülüyorum, bazen sıkılıp ağlıyorum. Dertsiz yaşayamıyorum.

En güzel yöntemi kokular bence. Çiçek kokuları koklamak beni mutlu ediyor. Deneyebilirsin.

Sen bilirsin, benim psikoloğum asla önermiyor.

Onların yasal uyuşturucular olduğunu söylüyor.

Salak gibi her şeye gülüyorum,düşünemiyorum, uyyamıyorum.

Aynı zamanda bağırsak sistemimi de bozmuştu.

Geçen hafta lösemi oldum sanıp hemogram testi yaptırdım. Braz önce düştüm ve ayağımı burktum ya kırıldıysa diye korkuyorum.
Sürekli ölecekmişim gibi bir his var, o geçince siyasi meseleler yüzünden üzülüyorum, bazen sıkılıp ağlıyorum. Dertsiz yaşayamıyorum.

En güzel yöntemi kokular bence. Çiçek kokuları koklamak beni mutlu ediyor. Deneyebilirsin.
Hasta paikologun yuzunden bunlari cekiyorsun psikolojik sorunlarin cogu beyindeki eksilme cogalmalardan oluyor onu dengeliyor ilaclar bedene fizyolojik etikileri var ve cogu da konusarak gecmiyor psikologun senden para koparmak icin bu cumleyi ezberlemis

Hasta paikologun yuzunden bunlari cekiyorsun psikolojik sorunlarin cogu beyindeki eksilme cogalmalardan oluyor onu dengeliyor ilaclar bedene fizyolojik etikileri var ve cogu da konusarak gecmiyor psikologun senden para koparmak icin bu cumleyi ezberlemis
Peki sen bilirsin. Anksiyete nüksedebilir bir hastalık. İlaç kullanarak geçirmeyi düşünüyorsan, deneyebilirsin.
Bağımlı olmayacağını umuyorum. Her şey gönlünce olsun.

Back
X