Psikolojisi mı bozuk anlayamiyorum

hilalselis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
4
0
1
Kızlar merhaba kafa karışıklığımı sizinle paylaşmak, içimi dökmek istedim. 1.5 yıldır tanidigim biri var. Uzaktayiz birbirimize ama yuzyuze de tanışıyoruz aynı zamanda. Biraz sorunlu biri bazen öyle bir davranıyor ki benimle gerçekten ilgileniyor birşeyler yaşamak paylaşmak istiyor gibi, bazense buz gibi günlerce yok kocaman duvarlar örüyor, aylarca yazmıyor. Ben kaçtıkça üstüme geliyor, ben ona gittikçe kaciyor bir arpa boyu yol alamadık.
Ailesi ile ilgili çocukluktan gelen sorunları var sanırım bir gün boş anına denk geldi ve bana hep annesinin istekleri doğrultusunda yaşadığını, annesine bundan dolayı çok büyük öfke duyduğunu, insanlara güvenmediğini, herkesin çıkarcı ve sahtekâr olduğunu kimseyle sağlıklı ilişkiler kuramadığını söyledi. Bunu bana anlattıktan sonra da bana karşı tavırları inanılmaz değişti düşman kesildi tartıştık tüm bağlarımızı kopardı. Geçenlerde yine yazdı ilk iki gün acayip ilgili resmen koşuyor size karşı ama üstüne gidilince ya da eleştirilince bu tavırları konusunda hep aynı hâl ve hareketleri sergiliyor resmen canınızı yakmak için uğraşıyor. Yine başa döndük konuşmuyoruz numarasını falanda sildim bıktım çünkü. Kesinlikle flörtöz bir yapısı olduğunu düşünmüyorum benimle oynamak değil niyeti, psikolojik sorunları var bence ama çözemedim ve vallahi yoruldum bütün asabimi bozdu yani kendisi dengesiz benimde tüm dengemi alt üst etti. Sizler ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım yardımcı olacak fikirleri olan arkadaşlarım var mı çok teşekkür ederim şimdiden

Simdi boyleyse evlenince cok başiniz ağrir.. Belli ki denge kuramiyor tavirlarinda , ic dunyasinda sizin normal hareketlerinizi gozunde buyutuyor kafasinda kurup kurup uzaklasiyor sizden.. Eger aşk baglilik gibi gelip gecici olmayan duygulariniz varsa destek verip duzelmesine cabalayin. Yok sadece hoslandim flört ettim diyorsaniz yol yakinken ayrilin derim..

Simdi boyleyse evlenince cok başiniz ağrir.. Belli ki denge kuramiyor tavirlarinda , ic dunyasinda sizin normal hareketlerinizi gozunde buyutuyor kafasinda kurup kurup uzaklasiyor sizden.. Eger aşk baglilik gibi gelip gecici olmayan duygulariniz varsa destek verip duzelmesine cabalayin. Yok sadece hoslandim flört ettim diyorsaniz yol yakinken ayrilin derim..
Çok teşekkür ederim bence de en mantıklı olanı uzak durmak galiba.

Konuda tc numarası mı varki sildiniz anlamıyorum bu kadar gizli ne olabilir konu silmelik?

Back
X