• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikopat olduğumu düşünüyorum:(

edaberrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
164
0
46
Eskişehir
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce konu açmıştım sevglmden ayrıldım diye, bitiren ben olmuştum ama onun benimle konuşmasını bekliyordum bugünlerde... face mi dondurmuştum o ekliydi facemde. facemi açtım 2 gün önce. bugün bir de baktım ki beni silmiş şok oldum resmen, artık onun olduğu ortamlardan geçerken yönünü çeviriyo, arkasını dönüyo... çok sinir oluyorum bitiren benim ama içi yanan da benim bazen psikopat olduğumu düşünüyorum, bitiren benim ama yediremiyorum da kendime yani onun benimle konuşmamasını... benden nefret ettiğini hissediyorum bu beni daha çok yakıyo anlamadım be bendeki ne? sırf onu unutayım diye başka bir şehire gidip alışveriş yaptım kafa dağıtmaya çalıştım ama herşeyde bir o aklıma geliyo... onu unuttuğumu hissettirmek istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum

Siz ayrıldıktan sonra peşinizden barışmak için koşsaydı kendinizi psikopat gibi hissetmezdiniz sanırım
Boşver sıkma canını,dediğin gibi sen bitirmişsin önce
Bunu hatırlat kendine rahatlarsın
Hafiften bi hazımsızlık olmuş sanki,psikopatlıktan falan değil

başlığı okuyunca noluyo dedim :))

onu unuttuğunu ona hissettirmek yerine önce kendin hisset bunu.bence seni bu kadar çabuk unutmuş olması canını yakıyor,beklemediğin birşeymiş çünkü.

walla genelde bitiren taraf daha çabuk unutur daha az acı çeker ve daha kolay siler hayatından...çünkü bitirmeden önce kafasında her şeyi düşünmüştür yada soğumuştur yada sevgisi bitmiştir ve bir şekilde ayrılığa kendini hazırlayıp bitirir...ama olan karşı tarafa olur çünkü o bütün bu düşüncelerden habersiz ve hazırlıksızdır...daha çok acı çeker ve terkedilmişliğin verdiği öfkeyle kavrulur ilk zamanlar ama zaman geçtikçe ayrılık çok koyar ve alışamaz ilişkisinin bittiğine...yani terkedilen taraf her zaman daha çok üzülür... büyük ihtimal o da senden daha çok üzgündür şuan ama öfkesi yüzünden seni umursamazmış gibi davranıyordur... zaman geçip öfkesi soğuyunca bu kez öfke yerini üzgünlüğe bırakabilir ve daha çok acı çekebilir ( tabi bu çok aşık erkekler için geçerli... size yeterince aşık değilse sizi gerçekten de umursamıyor olabilir...oda kafasında seni tamamen bitirmiş olabilir)

biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım

Sanirim ayrildiktan sonra biraz pesinizden kosmasini, af dilemesini,
üzülmesini istediniz, o sekilde olmayinca hayalkirikligina ugradiniz.
Madem ayrildiniz, o halde sizden uzak durmasi ve sizi ekli oldugunuz
hesaptan silmesi normal.

Sizde hayatinizdan cok memnunmus gibi davranin,
etrafa gülücükler sacin, bu sefer erkek arkadasiniz dumur olsun, bu kiz
bensiz cok mutlu diye :1:

biz 3-4 ay çıktık onunla, aynı ortamda çalışıyoruz bi kere olsun bana hediye almadı (pardon almıştı boncuktan yapılmış 1 milyoncudan alınmış bir bileklik.) sonra yemeğe gidiyoduk benim yiyeceğim menüyü belirliyodu en ucuz menü söylüyodu ya da ortaya bir kişilik bir menü söyleyip ikimiz yiyoduk ve benden maddi beklentileri vardı sürekli. bu arada bu kişi öğretmen 3 yıllık.. ben ilerde çalışmak istemiyorum dediğimde benimle tartışmıştı ben de ona güvenemeyip ayrıldım

Sadece bu konular yüzünden ayrıldıysanız zaten aranızda sevgi oluşmamış ....
Yoksa çözümlenmeyecek şeyler değil bunlar .
O yüzden uzulmeyin,bence siz de onu sevmemişsiniz.

Siz ayrıldıktan sonra peşinizden barışmak için koşsaydı kendinizi psikopat gibi hissetmezdiniz sanırım
Boşver sıkma canını,dediğin gibi sen bitirmişsin önce
Bunu hatırlat kendine rahatlarsın
Hafiften bi hazımsızlık olmuş sanki,psikopatlıktan falan değil

ya bilmiyorum onun kötü özelliklerini düşününce rahatlıyorum ama görünce kötü şeyleri unutuyorum :(( o yüzden düşüncelerimle yaptıklarım bazen uyuşmayabiliyor kendimi aptal gibi hissediyorum bazen

adam ne yapsın,bize verilen % 3,5 zamla hediye mi alsın,yemeğe mi götürsün ne yapsın bi garip öğretmen:9::9:

valla tek sorun maddiyatsa şimdiden ayrılmanız iyi olmuş,ikiniz de daha az yıpranırsınız.

belki maddi durumu iyi değildir, kredi çekmiştir, vs...

zaten beklentileriniz farklıymış, hayırlısı ayrılmanızdır belki de...

psikopat da değilsin bence

walla genelde bitiren taraf daha çabuk unutur daha az acı çeker ve daha kolay siler hayatından...çünkü bitirmeden önce kafasında her şeyi düşünmüştür yada soğumuştur yada sevgisi bitmiştir ve bir şekilde ayrılığa kendini hazırlayıp bitirir...ama olan karşı tarafa olur çünkü o bütün bu düşüncelerden habersiz ve hazırlıksızdır...daha çok acı çeker ve terkedilmişliğin verdiği öfkeyle kavrulur ilk zamanlar ama zaman geçtikçe ayrılık çok koyar ve alışamaz ilişkisinin bittiğine...yani terkedilen taraf her zaman daha çok üzülür... büyük ihtimal o da senden daha çok üzgündür şuan ama öfkesi yüzünden seni umursamazmış gibi davranıyordur... zaman geçip öfkesi soğuyunca bu kez öfke yerini üzgünlüğe bırakabilir ve daha çok acı çekebilir ( tabi bu çok aşık erkekler için geçerli... size yeterince aşık değilse sizi gerçekten de umursamıyor olabilir...oda kafasında seni tamamen bitirmiş olabilir)

ya benim ayrılık kararımı o hiç beklemiyodu şok oldu ama insan bi kere sormaz mı bizim sorunumuz ne idi diye. hiç terkedilen biri gibi durmuyor. evet büyük ihtimal kafasında bitirdi

canım bak emin ol zamanla koyar... ilk başta kolay sanıyo insan...bitirdin sanıyosun... hatta daha iyileri çıkar karşıma die kendine veriyosun gazı... aman zaman geçince dank ediyo kafaya... ve bakıyosun daha iyileri de çıkmıyo karşına :)) onun da belki zamanla dank eder neden çabucak pes ettim neden sormadım derdin ne diye...neden izin verdim bitmesine gibilerinden :)) ama şöyle de birşeyu var bu kural senin için de geçerli aynı dank senin kafanda da meydana gelebilir "lan niye ayrıldım ben bu adamdan" gibilerinden :)))

Bazı Hanımlar tam bir " Dramaqueen" oluyorlar!
Söyle düşünün, Adam piskopatta çıkabilirdi.
Yani sizin peşinizi bırakmayabilirdi, tehdit edebilirdi.
Siz bitirmişsiniz oda kendi hayatına devam ediyor
daha ne?

Az bir zaman birlikteymişsiniz .
Senin istediğin gibi davranmamış ,
Düşünceleriniz uyuşmuyormuş
Ve en son da çalışma konusunda tartışınca zaten temelinde sevgi olmayan ilişki pıt diye çökmüş gitmiş .
Boşver canım zaten sen kendinde bitirmişsin de ayrılmışsın
Şimdi böyle pişmanımsı davranmalar niye .
Yakınınken bir an da en uzağın olunca garipsemişsindir , bir kaç güne düzelirsin .

adam ne yapsın,bize verilen % 3,5 zamla hediye mi alsın,yemeğe mi götürsün ne yapsın bi garip öğretmen:9::9:

valla tek sorun maddiyatsa şimdiden ayrılmanız iyi olmuş,ikiniz de daha az yıpranırsınız.

ya ben onun maddiyatının ne durumda olduğunu biliyodum zaten ailesine her aY maaşının yarısını gönderiyodu hatta dedesine halasına para gönderiyodu. para biriktirmiyodu ben "evlenmeyi düşünüyoruz sen ileriyi pek düşünmüyosun bir söz kıyafeti bile ne kadar sen biliyo musun "dediğimde bana "annen alsın söz kıyafetini" diyo. benim istediğim biraz incelikti kaba saba hareketleri oldu...

ya ben onun maddiyatının ne durumda olduğunu biliyodum zaten ailesine her aY maaşının yarısını gönderiyodu hatta dedesine halasına para gönderiyodu. para biriktirmiyodu ben "evlenmeyi düşünüyoruz sen ileriyi pek düşünmüyosun bir söz kıyafeti bile ne kadar sen biliyo musun "dediğimde bana "annen alsın söz kıyafetini" diyo. benim istediğim biraz incelikti kaba saba hareketleri oldu...

bu kadar kısa zamanda maddiyatı bu kadar gündeme getirdiysen itici olmuştur belki bu yüzden o tarz kaba cümleler sarfetmiştir.

sonuç olarak sana tamamen ters biri değil mi? mutlu olmalısın bittiğine...

:1::1: psikopat değilsin güzelim ben de son bir haftadır senle aynı sularda sayılırım. ben de ayrıldım ben bitirdim o zaman bitirmek en mantıklısı geliyodu ama şimdi hiçbişi yapmadığını görünce bana da gelenler geliyo valla :1:

Az bir zaman birlikteymişsiniz .
Senin istediğin gibi davranmamış ,
Düşünceleriniz uyuşmuyormuş
Ve en son da çalışma konusunda tartışınca zaten temelinde sevgi olmayan ilişki pıt diye çökmüş gitmiş .
Boşver canım zaten sen kendinde bitirmişsin de ayrılmışsın
Şimdi böyle pişmanımsı davranmalar niye .
Yakınınken bir an da en uzağın olunca garipsemişsindir , bir kaç güne düzelirsin .

evet pişman olmak istemiyorum zaten aslında uyuşamadığımızı da biliyorum ama inanın onu çok kıskanıyorum yanında bi bayan olmasına bile tahammül edemiyorum nerdeyse, kız öğrenciler soru soruyo onu bile nerdeyse kıskanıyorum çok mu benimsedim yoksa bu bendeki takıntımı bilmiyorum ve kendime çok kızıyorum böyle hislere sahip olduğum için

biz de aynı işyerindeyiz bu arada. ben bitirirken o anda kesin kararımı verip bitirdim. sonrada ondan herzamanki gibi bi adım görmeyince sinir olmaya başladım bana dank etmeye başladı bu sefer.ama kesin kararlıyım bayılsamda ölsemde geri adım atmıcam.

Back
X